- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 23:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Eπιτελους τελειωσα το Uncharted 3.Πολυ καλο παιχνιδι,ωραιο gameplay,καλο storyline,ενδιαφεροντες χαρακτηρες,ομορφα γραφικα(ιδιως στο κεφαλιο 22 με τα νερα).Πολυ δυνατος και ανθρωπινος ο χαρακτηρας του Drake.
Το μονο προβλημα ηταν οτι το παιχνιδι κολλουσε συνεχεια,σε σημειο που να μη μπορω να το παιξω καθολου.Ισως να εφταιγε το δισκακι,αλλα ειχα πραγματικο προβλημα με αυτο το θεμα.Κατεληξα να παιζω τα κεφαλαια χωριστα και οχι σε σειρα,μεχρι να ξεκολλησει το κεφαλαιο που ειχε κολλησει.
Επομενο παιχνιδι μαλλον το Alice in Madness ξανα,μιας και ειχα καιρο να το παιξω και δεν ειχα παρει το platinum.
Το μονο προβλημα ηταν οτι το παιχνιδι κολλουσε συνεχεια,σε σημειο που να μη μπορω να το παιξω καθολου.Ισως να εφταιγε το δισκακι,αλλα ειχα πραγματικο προβλημα με αυτο το θεμα.Κατεληξα να παιζω τα κεφαλαια χωριστα και οχι σε σειρα,μεχρι να ξεκολλησει το κεφαλαιο που ειχε κολλησει.
Επομενο παιχνιδι μαλλον το Alice in Madness ξανα,μιας και ειχα καιρο να το παιξω και δεν ειχα παρει το platinum.

-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Ada23 έγραψε:Το μονο προβλημα ηταν οτι το παιχνιδι κολλουσε συνεχεια,σε σημειο που να μη μπορω να το παιξω καθολου.Ισως να εφταιγε το δισκακι,αλλα ειχα πραγματικο προβλημα με αυτο το θεμα.Κατεληξα να παιζω τα κεφαλαια χωριστα και οχι σε σειρα,μεχρι να ξεκολλησει το κεφαλαιο που ειχε κολλησει.
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό για το Uncharted 3... Έχεις τσεκάρει σε forum αν έχει τύχει και σε άλλους; Αν όχι, μάλλον φταίει το δισκάκι όπως είπες.
Εγώ έπαιξα λίγο Apotheon και Rogue Legacy και μάλλον δεν θα τα αφήσω και τα δύο αν δεν τα τερματίσω. Σειρά έχει το Transistor. Ζήτω το PS Plus!
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
^Το Rogue Legacy ειναι ο εθισμος ο ιδιος, απλα μετα απο 2 πλει θρους γινεται σχετικα απαλευτο. Οι εχθροι θα βασιζονται σε πολλα projectiles και θα γινεται ο κακος χαμος στην οθονη.
Εγω λιωνω το Ys: Origin που αγορασα χτες. Πολυ γρηγορο και απολαυστικό.
Εγω λιωνω το Ys: Origin που αγορασα χτες. Πολυ γρηγορο και απολαυστικό.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Eχει συμβει και σε αλλους.Στο φορουμ που υπαρχει στο site της naughty dog,ειπωθηκε απο καποιον υπευθυνο,οτι πιθανο να φταινε τα δισκακια,αλλα λυση δε δοθηκε ποτε.Καποιοι τους εστειλαν τα δισκακια να τα ελεγξουν και ειπωθηκε οτι το παιχνιδι επαιζε οταν τα δισκακια καθαριζονταν.Alucard έγραψε:Δεν το έχω ξανακούσει αυτό για το Uncharted 3... Έχεις τσεκάρει σε forum αν έχει τύχει και σε άλλους; Αν όχι, μάλλον φταίει το δισκάκι όπως είπες.

Πολυ πιθανο να ηταν προβληματικο το δικο μου.Ισως να ειχε σχεση οτι ηταν δωρο σε budle οταν ειχα αγορασει την κονσολα.
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης