Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Maxus » 06 Φεβ 2015, 13:16

Tελος με το DA:Ιnquisition (Πολυ καλο,επιστοφη στις ριζες για τη σειρα!) και τωρα παιζω το Κingdoms Οf Αmalur:Reckoning.Μεχρι στιγμης πολυ καλο!
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Φεβ 2015, 14:19

Εχω πεσει με τα μουτρα στο Persona 4 Arena Ultimax.(Ευχαριστω πολυ το Enternity)
Πολυ ωραια γραφικα,απιστευτο "βαθος" σε κινησεις και μεχρι στιγμης χωρις κανενα προβλημα στο online.
Στο "βητακι" συνεχιζω το εθιστικοτατο Rogue Legacy.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 06 Φεβ 2015, 22:12

Eπιτελους τελειωσα το Uncharted 3.Πολυ καλο παιχνιδι,ωραιο gameplay,καλο storyline,ενδιαφεροντες χαρακτηρες,ομορφα γραφικα(ιδιως στο κεφαλιο 22 με τα νερα).Πολυ δυνατος και ανθρωπινος ο χαρακτηρας του Drake.

Το μονο προβλημα ηταν οτι το παιχνιδι κολλουσε συνεχεια,σε σημειο που να μη μπορω να το παιξω καθολου.Ισως να εφταιγε το δισκακι,αλλα ειχα πραγματικο προβλημα με αυτο το θεμα.Κατεληξα να παιζω τα κεφαλαια χωριστα και οχι σε σειρα,μεχρι να ξεκολλησει το κεφαλαιο που ειχε κολλησει.

Επομενο παιχνιδι μαλλον το Alice in Madness ξανα,μιας και ειχα καιρο να το παιξω και δεν ειχα παρει το platinum. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Alucard » 06 Φεβ 2015, 22:47

Ada23 έγραψε:Το μονο προβλημα ηταν οτι το παιχνιδι κολλουσε συνεχεια,σε σημειο που να μη μπορω να το παιξω καθολου.Ισως να εφταιγε το δισκακι,αλλα ειχα πραγματικο προβλημα με αυτο το θεμα.Κατεληξα να παιζω τα κεφαλαια χωριστα και οχι σε σειρα,μεχρι να ξεκολλησει το κεφαλαιο που ειχε κολλησει.

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό για το Uncharted 3... Έχεις τσεκάρει σε forum αν έχει τύχει και σε άλλους; Αν όχι, μάλλον φταίει το δισκάκι όπως είπες.

Εγώ έπαιξα λίγο Apotheon και Rogue Legacy και μάλλον δεν θα τα αφήσω και τα δύο αν δεν τα τερματίσω. Σειρά έχει το Transistor. Ζήτω το PS Plus!
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 06 Φεβ 2015, 22:50

^Το Rogue Legacy ειναι ο εθισμος ο ιδιος, απλα μετα απο 2 πλει θρους γινεται σχετικα απαλευτο. Οι εχθροι θα βασιζονται σε πολλα projectiles και θα γινεται ο κακος χαμος στην οθονη.

Εγω λιωνω το Ys: Origin που αγορασα χτες. Πολυ γρηγορο και απολαυστικό.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Silverblade » 06 Φεβ 2015, 22:56

War Thunder και Elite: Dangerous. Live to fly.
Άβαταρ μέλους
Silverblade

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 07 Φεβ 2015, 00:19

Alucard έγραψε:Δεν το έχω ξανακούσει αυτό για το Uncharted 3... Έχεις τσεκάρει σε forum αν έχει τύχει και σε άλλους; Αν όχι, μάλλον φταίει το δισκάκι όπως είπες.
Eχει συμβει και σε αλλους.Στο φορουμ που υπαρχει στο site της naughty dog,ειπωθηκε απο καποιον υπευθυνο,οτι πιθανο να φταινε τα δισκακια,αλλα λυση δε δοθηκε ποτε.Καποιοι τους εστειλαν τα δισκακια να τα ελεγξουν και ειπωθηκε οτι το παιχνιδι επαιζε οταν τα δισκακια καθαριζονταν. :?:
Πολυ πιθανο να ηταν προβληματικο το δικο μου.Ισως να ειχε σχεση οτι ηταν δωρο σε budle οταν ειχα αγορασει την κονσολα.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Φεβ 2015, 00:27

Ευτυχως δηλαδη που το απηλαυσα μεσω του plus! :-P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 07 Φεβ 2015, 11:15

Darkest Dungeon!! :D
Άβαταρ μέλους
xkate93