Helix

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Φεβ 2015, 01:02

Τελος του 5ου επεισοδιου. Πολυ καλυτερο σε σχεση με το προηγουμενο.

Eπιβεβαιωθηκε τελικα οτι ο Michael ειναι ενας αθανατος. Κριμα για την γιαγια που την σκοτωσε τοσο απλα αλλα το περιμενα. Τωρα μενει να δουμε πως θα εξελιχθουν τα γεγονοτα. Παντως αναμενεται μεγαλος χαμος. Ο Peter ειναι φυλακισμενος (ποσο χαρηκα που τον αφησε ο Alan) στο μπουντρουμι και ο βλακας ο Kyle καρφωθηκε προσπαθωντας να ψαρεψει τον Alan και πανω στην παλη μεταξυ τους καταφερε να δεσει τον Alan με χειροπεδες. Μενει να δουμε αν ο Alan πεισει τον Kyle να τον ελευθερωσει. Τελος, ο Caleb εκλεψε το σπαθι της Julia και μενει να δουμε τι θα κανει με αυτο. Θα παει να σκοτωσει τον Xατακε; Παιζει...

Το κακο παντως ειναι οτι ο μυκητας και γενικα αυτη η μολυνση περναει σε δευτερη μοιρα και δεν μου αρεσει καθολου. Ελπιζω στη συνεχεια να δουμε μεγαλυτερο ξεσπασμα της μολυνσης.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Φεβ 2015, 23:24

Δεν κρατήθηκα και είδα το 4ο και 5ο επεισόδιο μαζί...
Εκτός του ότι η μόλυνση περνάει σε 5η (ούτε καν 2η) μοίρα, έχει καταντήσει προβλέψιμο!

Από το πρώτο επεισόδιο ήξερα πως ο Μάικλ είναι αθάνατος. Από νωρίς είχα υποψιαστεί ότι ο Kyle δουλεύει για την Ιλάρια (γενικώς, όπου βλέπετε καινούργιο χαρακτήρα, χωρίς background, να είστε έτοιμοι πως η εκάστοτε σειρά χρειαζόταν απλώς έναν χαρακτήρα "κενό καμβά" για να είναι plot device και plot twist device). Το ότι ο Άλαν θα άφηνε τον Πήτερ στο λαγούμι ήταν ηλίου φαεινότερο. Ότι η γιαγιά θα πέθαινε ήταν επίσης ηλίου φαεινότερο, αν και περίμενα ότι θα σκότωνε και την άλλη γυναίκα (όχι τη νεαρή). Η νεαρή κοπέλα, καλό τανάκι είναι!!!

Όσο για τη θεωρία που έγραψες, Racer, δεν βγάζει καν νόημα. Από που κι ως που

μια μαχαιριά θα έκανε το μωρό να μεγαλώνει κανονικά?

Πάντως, ένα έχω να πω:

Αν συνέβη κάτι στο μωρό της Σάρας, προτίθεμαι να της κάνω το επόμενο, χωρίς κανένα δισταγμό!!! Αχ, Σάρα!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Φεβ 2015, 20:16

Ο hatake παιθαίνει ρε guyz. Αφου το λέει κιόλας η Julia. Εγώ νομίζω οτι το σπαθί θα έχει πάνω του χαραγμένο μία φόρμουλα ή κάτι τέτοιο, για αυτό και το λέει legacy ο Hatake. Και η συγχωρεμένη η γιαγιά λέει οτι το παιδι της Σαρα είναι ζωντανό. Όπου btw κ εγώ νομίζω ότι ο τυπάς στο μέλλον είναι το παιδί της Σάρα 30 χρόνια μετά αν και δείχνει ελαφρώς μεγαλυτερος απο 30.

Το θέμα με αυτή τη σεζόν είναι ότι με την παράλληλη αναφορά στο μέλλον σου spoilerάρει κατα μία έννοια το τι θα γίνει με τον ιό.

Λέτε ο Άλαν να έγινε αθάνατος και να ζει 30 χρόνια μετά και να συνεχιστεί στο μέλλον η σειρά?

Btw και ο Peter πρέπει να είναι αθάνατος ε?
Και ένα τελευταίο, λογικά θα μάθουμε πως ξεκίνησε η ιστορία με τους αθάνατους (αν θυμάστε λέει στην κορη-γιαγια ο Michaler πριν την σκοτωσει ότι δεν γινεται να είναι silver-eyed η Σαρα γτ δεν ήταν "εκει") και μάλλον για αυτό είναι εκεί ο Άλαν. Τεσπά...

Chased έγραψε:Πάντως, ένα έχω να πω:

Αν συνέβη κάτι στο μωρό της Σάρας, προτίθεμαι να της κάνω το επόμενο, χωρίς κανένα δισταγμό!!! Αχ, Σάρα!

XAXAXA! Έκλαψα :D
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 25 Φεβ 2015, 23:01

Τελος και το 6ο επεισοδιο οπου...
η μικρη μιλαμε καταφερε με την κομπινα της να κατηγορησουν την μανα της οτι μολυνε την κοινοτητα. Δεν την βλεπω την μανα να μενει ζωντανη απο τον Michael. Εντωμεταξυ, ποια εινα η αποστατης αθανατη που θελει το καλο του κοσμου; Χμμ....Τελος εκαναν καποια πλυση εγκεφαλου στον Peter και ετσι ειναι ετοιμος να σκοτωσει την Sarah. Ελπιζω να μην συμβει (λογικα καποιος θα τον σταματησει) αλλιως θα φανε κραξιμο....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Chased » 28 Φεβ 2015, 17:31

Chased έγραψε:
Υ.Γ.: Ρε παιδιά? Πού τον ξέρω αυτόν τον Ιτάκι/Χατάκι/Γατάκι?

Θυμήθηκα που τον ξέρω!! Ήταν ένας από τους αστροναύτες στο Sunshine!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Μαρ 2015, 18:26

Εχω ξενερωει πολυ με την σειρα φετος. Δυστυχως η μολυνση εχει περασει σε δευτερη μοιρα (μην πω τιποτα χειροτερο) και αναλωνεται η σεζον στην Iλαρια με τα σχεδια της.

Απο οτι φαινεται και τα δυο σχεδια (Ilaria-Michael) δεν ειναι υπερ της ανθρωποτητας οποτε με βλεπω την Julia να πηγαινει εναντιον τους στο τελος. Επιπλεον θεωρω οτι τα ψωμια του Michael ειναι λιγα. Για να δουμε πως θα παει στη συνεχεια.

Παντως τα νουμερα ειναι παρα πολυ χαμηλα σε σχεση με την περσινη σεζον.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 11 Μαρ 2015, 10:33

Tελος και το 8ο επεισοδιο οπου γενικα μου αρεσε πολυ σε σχεση με τα προηγουμενα....

Ο Michael βγηκε Κ.Ο. απο τον Caleb και απο οτι φαινεται η μικρη που διοικει τωρα την κοινοτητα θα παρει την αθανασια και λογικα η Sarah θα παρει το μωρο της πισω. Για να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα στη συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 12 Μαρ 2015, 01:38

Deathracer να ξερεις εμενα με βοηθας πολυ. Οποτε λες οτι ειναι καλο ενα επεισοδιο κατεβαζω κ βλεπω. Τωρα δλδ θα δω 3 μαζί :p Tnx!!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Μαρ 2015, 18:41

Meh το τελευταιο επεισοδιο με ορισμενες ωραιες στιγμες και αντε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα διοτι κουρασε πολυ η 2η σεζον. 4 επεισοδια ακομα...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Chased » 06 Απρ 2015, 21:53

Εγώ την σταμάτησα και δεν ψήνομαι ιδιαίτερα να δω τα υπόλοιπα! Μόνο για την Σάρα και αν...

Υ.Γ.: Αχ, Σάρα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB