News: Gaming and industry

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 11 Ιαν 2015, 10:02

commenter έγραψε:http://static.gamespot.com/uploads/original/140/1403302/2453286-5829209556-19981.png

Πόσο αλήθεια είναι... και το κακό είναι ότι βλέπω και «παλιούς» gamers να έχουν πέσει σε αυτή την λούμπα. :roll:

Πάρα πολύ σωστό γράφημα δυστυχώς... :)
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 13 Ιαν 2015, 17:09

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 13 Ιαν 2015, 18:02

Έχουν ξεφτιλιστεί η χωρητικότητες των δίσκων είναι η αλήθεια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Re: Απ: News: Gaming and industry

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Ιαν 2015, 12:37

Tanno έγραψε:Σιγά το ξεφτιλίκι. Μ' ένα Samsung 850 EVO series 250GB και πάνω SATA III SSD δίσκο θα γίνει η δουλειά. Μετά δε θα μας νοιάζει τι εστί lag.

Τη σχέση έχει το lag με τους σκληρούς δίσκους???????? Τα έχεις μπερδέψει και παρα πολύ μάλιστα ....
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 14 Ιαν 2015, 14:58

Tanno έγραψε:Σιγά το ξεφτιλίκι. Μ' ένα Samsung 850 EVO series 250GB και πάνω SATA III SSD δίσκο θα γίνει η δουλειά. Μετά δε θα μας νοιάζει τι εστί lag.

Δεν αναφέρομαι στο lag αλλά στο γεγονός ότι πιάνουν πολύ χώρο στο δίσκο πλέον τα παιχνίδια.Στο δίσκο που λες σου τρώει το 1/4 σχεδόν μόνο το gta5...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 14 Ιαν 2015, 18:33

Το θέμα είναι ότι με τον SSD δεν θα λύσεις το πρόβλημα της χωρητικότητας στον δίσκο. Η χωρητικότητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις επιδόσεις. Και ενώ πράγματι οι επιδόσεις ενός SSD είναι σαφώς ανώτερες, προσωπικά δεν θα δαπανούσα ένα τέτοιο ποσό, απλά και μόνο για να έχω 2 games κάθε φορά στο σύστημά μου και να τα απεγκαθιστώ κάθε φορά που θέλω να παίξω κάτι άλλο.

Σίγουρα, προτιμήσεις είναι αυτά, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ένας SSD για το λειτουργικό (και κάποια προγράμματα) και ένας "μεγάλος" δίσκος για όλα τα υπόλοιπα είναι μια σαφώς καλύτερη επιλογή. Δεν έχω παρατηρήσει την ανάγκη εγκατάστασης σε SSD, για οποιονδήποτε τίτλο μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 14 Ιαν 2015, 19:05

Tanno έγραψε:
commenter έγραψε:Όταν όλες οι κονσόλες έχουν Blu-Ray πλέον, είναι αναμενόμενο και λογικό να έχουν «φουσκώσει» τα παιχνίδια.

Μόνο το PC έμεινε στο DVD εδώ και μια δεκαετία (ναι, ξέρω, υπάρχει το Steam)...

Έτσι λες; Δεν έμεινε, γιατί πως αλλιώς θα καταγραφόταν το κάθε παιχνίδι ή η καθεμία ταινία στο Blu-Ray; ;)

Γνωρίζω και μάλιστα δίσκους που δέχονται και Blu-Ray και τα έχουν και για τον υπολογιστή.

Απλά δεν είναι -ακόμα- τόσο διαδεδομένο στα PC.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB