- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 19:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Πριν από λίγο βγήκε μία ανεπίσημη ενημέρωση ότι το Trials Fusion δίνεται τσάμπα στο PSN για το Playstation 4. Μπήκα από το browser στην σελίδα της sony και πράγματι έλεγε for free με 0 ευρώ. Αυτή την στιγμή που μιλάμε κατεβαίνει 
Εγώ μένω Γερμανία, αλλά την αγορά την έκανα με το ελληνικό PSN. Δεν ξέρω αν είναι επίσημο ή αν έγινε κάποιο price tag error, γι' αυτό κινηθείτε γρήγορα

Εγώ μένω Γερμανία, αλλά την αγορά την έκανα με το ελληνικό PSN. Δεν ξέρω αν είναι επίσημο ή αν έγινε κάποιο price tag error, γι' αυτό κινηθείτε γρήγορα

-
Dural - Δημοσιευσεις : 114
Παιδια υπάρχει περίπτωση παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει με έκπτωση στο παρελθον μεσω ps store να ξαναβγεί έκπτωση για το συγκεριμένο παιχνίδι?
Συγκεκριμένα μεχρι τις 27/11 το είχε στα 7.60Ε με έκπτωση αλλά δεν το πρόλαβα και τώρα πήγε πάλι στα 18.90Ε.
Έχω καμία ελπίδα να το βρω πάλι σε έκτπωση?
Συγκεκριμένα μεχρι τις 27/11 το είχε στα 7.60Ε με έκπτωση αλλά δεν το πρόλαβα και τώρα πήγε πάλι στα 18.90Ε.
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Tanno έγραψε:thomason993 έγραψε:Παιδια υπάρχει περίπτωση παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει με έκπτωση στο παρελθον μεσω ps store να ξαναβγεί έκπτωση για το συγκεριμένο παιχνίδι?
Στο αργότερο μέλλον, ναι. Μην περιμένεις να το ξαναφέρουν στην έκπτωση τόσο σύντομα.
Φτου γαμωτο!

Ελπίζω να μην αργήσουν..
Ευχαριστω!
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες