News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Chased » 31 Ιαν 2015, 19:29

Το Codename: S.T.E.A.M. είναι άκρως εθιστικό!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 31 Ιαν 2015, 19:50

Chased έγραψε:Το Codename: S.T.E.A.M. είναι άκρως εθιστικό!

Πολυ καλο μου φανηκε και εμενα, απλα θα βοηθουσε αν υπηρχε ενας χαρτης και να τελειωναν πιο γρηγορα τα turns των αντιπαλων.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Chased » 02 Φεβ 2015, 22:40

G3n3raL86 έγραψε:

Πολυ καλο μου φανηκε και εμενα, απλα θα βοηθουσε αν υπηρχε ενας χαρτης και να τελειωναν πιο γρηγορα τα turns των αντιπαλων.

Ναι, αυτό με τη γύρα των αντιπάλων θέλει μεγάλη αλλαγή/βελτίωση. Με εκνεύρισε κι εμένα. Επίσης, πρόσεξα ότι αρκετές φορές, ενώ έχω κρατήσει ατμό, δεν μου δίνει την επιλογή για Overwatch (interruption), ειδικά όταν πρόκειται για παίκτες που έχουν healing όπλα! Όχι πάντα, αλλά πολλές φορές.

Επίσης, η κάμερα θέλει αλλαγές πολλές! Πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί top-down view, γιατί πολλές φορές η κάμερα δεν θέλει να συνεργαστεί, ειδικά αν μιλάμε για εχθρούς και παίκτες σε διαφορετικά ύψη στον χάρτη. Ακόμα, πρέπει η κάμερα να πηγαίνει πιο κοντά στους εχθρούς που κάνουνε spawn ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η μάχη, καθώς πολλοί (ειδικά στην πίστα πριν το παλάτι) κρύβονται από τα δέντρα και δεν φαίνεται πού πηγαίνουν!

Ακόμα, θα ήθελα να προστεθεί και κάποιο στοιχείο δημιουργίας βάσης, στρατού, εργαστηρίων, εκπαίδευσης... Στα πρότυπα του X-COM Enemy Unknown.

Γενικώς, θέλει αρκετές προσθήκες και αλλαγές, αλλά ακόμα κι έτσι, είναι καλό.

Η Α.Ι. βέβαια, χρειάζεται, επειγόντως, μαθήματα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 02 Φεβ 2015, 22:48

Chased έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:

Ναι, αυτό με τη γύρα των αντιπάλων θέλει μεγάλη αλλαγή/βελτίωση. Με εκνεύρισε κι εμένα. Επίσης, πρόσεξα ότι αρκετές φορές, ενώ έχω κρατήσει ατμό, δεν μου δίνει την επιλογή για Overwatch (interruption), ειδικά όταν πρόκειται για παίκτες που έχουν healing όπλα! Όχι πάντα, αλλά πολλές φορές.

Επίσης, η κάμερα θέλει αλλαγές πολλές! Πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί top-down view, γιατί πολλές φορές η κάμερα δεν θέλει να συνεργαστεί, ειδικά αν μιλάμε για εχθρούς και παίκτες σε διαφορετικά ύψη στον χάρτη. Ακόμα, πρέπει η κάμερα να πηγαίνει πιο κοντά στους εχθρούς που κάνουνε spawn ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η μάχη, καθώς πολλοί (ειδικά στην πίστα πριν το παλάτι) κρύβονται από τα δέντρα και δεν φαίνεται πού πηγαίνουν!

Ακόμα, θα ήθελα να προστεθεί και κάποιο στοιχείο δημιουργίας βάσης, στρατού, εργαστηρίων, εκπαίδευσης... Στα πρότυπα του X-COM Enemy Unknown.

Γενικώς, θέλει αρκετές προσθήκες και αλλαγές, αλλά ακόμα κι έτσι, είναι καλό.

Η Α.Ι. βέβαια, χρειάζεται, επειγόντως, μαθήματα!

Κοιτα, οσο για την καμερα δεν εχεις αδικο, αλλα ειχαν δηλωσει οτι θα ειναι τριτου προσωπου αλα Valkyria Chronicles, οποτε δε νομιζω να προστεθει. Εξαλλου με βαση τα οσα ειδα το ντεμο, δεν εχουμε να κανουμε με ΤΙΣ εκτασεις, εκτος και αν μεγαλωνουν στη συνεχεια.

Τωρα, οσο αναφορα αυτο που λες για βασεις, researches και αλλα πραματα, τοτε μονο στο XCOM θα τα βρεις, δε θυμαμαι να ειχαν δηλωσει πουθενα κατι τετοιο.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Chased » 03 Φεβ 2015, 02:02

G3n3raL86 έγραψε:Κοιτα, οσο για την καμερα δεν εχεις αδικο, αλλα ειχαν δηλωσει οτι θα ειναι τριτου προσωπου αλα Valkyria Chronicles, οποτε δε νομιζω να προστεθει. Εξαλλου με βαση τα οσα ειδα το ντεμο, δεν εχουμε να κανουμε με ΤΙΣ εκτασεις, εκτος και αν μεγαλωνουν στη συνεχεια.

Τωρα, οσο αναφορα αυτο που λες για βασεις, researches και αλλα πραματα, τοτε μονο στο XCOM θα τα βρεις, δε θυμαμαι να ειχαν δηλωσει πουθενα κατι τετοιο.

Τότε να βελτιώσουν την κάμερα και να μπορεί να αλλάζει απόσταση από τον παίκτη, γιατί σε στενούς χώρους και σε διαφορά ύψους δεν βλέπεις τίποτα!

Ναι, ξέρω ότι δεν ανέφεραν κάτι και ότι μάλλον δεν θα έχει τίποτα τέτοιο... Απλώς ελπίζω, γιατί θα καταντήσει κουραστικό στο τέλος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 05 Φεβ 2015, 03:38

Game: The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D
Developer: Nintendo
Platforms: Nintendo 3DS
Release Date: February 13
Price: $40

Είδα αυτό στο gamespot. Ισχύει η τιμή? 40 euro θα ειναι στην Ελλαδα?
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Φεβ 2015, 08:42

Όσον αφορά την Ελλάδα και με βάση τα αποτελέσματα της αναζήτησης μέσω Skroutz η τιμή θα ξεκινάει από €40 και λογικό μιας και πρόκειται για remake.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό evergrey » 09 Φεβ 2015, 14:08

Square Enix Officially Announces Bravely Second’s Full Title: Bravely Second: End Layer.
http://www.dualshockers.com/2015/02/09/square-enix-announces-bravely-seconds-full-title-bravely-second-end-layer/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 11 Φεβ 2015, 21:26

Explore Verticality and Multiplayer in Monster Hunter 4 Ultimate’s New Videos.
http://www.dualshockers.com/2015/02/11/explore-verticality-and-multiplayer-in-monster-hunter-4-ultimates-new-videos/

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό evergrey » 17 Φεβ 2015, 17:13

Άβαταρ μέλους
evergrey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB