Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 16 Φεβ 2015, 13:35

Guys, ηρεμήστε και λίγο...
Αναφέραμε απλώς κάτι και εσείς το μεγιστοποιήσατε!!!

Προσωπικά, δεν ασχολιόμουν με τον διαγωνισμό όπως άλλοι (και "μάρτυρας" το γεγονός ότι με τα βίας συμμετείχα σε 2/4 εβδομάδες για τα μεγάλα δώρα, βρισκόμενος κυρίως στις τελευταίες θέσεις της λίστας με τους 50).

1ον: Συμμετείχα στις εβδομάδες που με ενδιέφεραν, σε σχέση με άλλους που παρόλο που είχαν κερδίσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα της εκάστοτε εβδομάδας εξακολουθούσαν να θέλουν και άλλα!
2ον: Είναι εύκολο να κρίνετε, από την στιγμή που κάποιοι από εσάς (και δεν αναφέρομαι σε όλους) έχετε ήδη κερδίσει κάτι. Δεν το παίζω "τζαμπατζής", λέξη που προαναφέρθηκε, αλλά θίγεται ο εγωισμός μου (όπως και πολλών άλλων θεωρώ) όταν βλέπω κάποια άτομα να κερδίζουν και δεύτερη και τρίτη φορά μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες ενώ άλλοι όπως εγώ δεν έχουν πάρει τίποτα. Για να σας προλάβω, δεν γκρινιάζω, απλώς με "χτυπάει" λίγο. Γι' αυτό και προσπαθώ μήπως καταφέρω και εγώ κάτι...

Τέσπα, αυτά τα ολίγα...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 16 Φεβ 2015, 13:54

G.k.K έγραψε: 1ον: Συμμετείχα στις εβδομάδες που με ενδιέφεραν, σε σχέση με άλλους που παρόλο που είχαν κερδίσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα της εκάστοτε εβδομάδας εξακολουθούσαν να θέλουν και άλλα!
2ον: Είναι εύκολο να κρίνετε, από την στιγμή που κάποιοι από εσάς (και δεν αναφέρομαι σε όλους) έχετε ήδη κερδίσει κάτι. Δεν το παίζω "τζαμπατζής", λέξη που προαναφέρθηκε, αλλά θίγεται ο εγωισμός μου (όπως και πολλών άλλων θεωρώ) όταν βλέπω κάποια άτομα να κερδίζουν και δεύτερη και τρίτη φορά μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες ενώ άλλοι όπως εγώ δεν έχουν πάρει τίποτα. Για να σας προλάβω, δεν γκρινιάζω, απλώς με "χτυπάει" λίγο. Γι' αυτό και προσπαθώ μήπως καταφέρω και εγώ κάτι...

Τέσπα, αυτά τα ολίγα...

Όλοι οι διαγωνισμοί είναι άδικοι και σε όλους θα υπάρχουν εκείνοι που θα παλεύουν συνέχεια για να κερδίσουν κάποιο δώρο είτε επειδή τους λείπει είτε επειδή θα θέλουν να το πουλήσουν για να βγάλουν λεφτά. Εγώ προσωπικά δεν έλαβα μέρος σε καμία από τις 4 εβδομάδες στα μεγάλα δώρα γιατί θεωρώ αδικία γενικά το διαγωνισμό που δε δίνει πιθανότητες σε όλους για μεγάλα δώρα. Κέρδισα ένα παιχνίδι που δεν τρελαινόμουν και ιδιαίτερα, απλά από το τίποτα επέλεξα κάτι σε εκείνη την εβδομάδα και έτυχε να το κερδίσω. Στην τελευταία εβδομάδα δεν έβαλα συμμετοχή ούτε καν για τα δώρα χωρίς πόντους. Το πως θα συμπεριφερθεί κάποιος σε ένα διαγωνισμό σίγουρα είναι δικό του θέμα αλλά όχι να προβάλουμε από εδώ μέσα απαξίωση ανθρωπίνων σχέσεων, μαθησιακών αναγκών και θεμάτων υγείας επειδή πρέπει ντε και καλά να κερδίσουμε. Και μιλάμε για κονσόλες και παιχνίδια, ούτε το Τζόκερ που θα σε κάνει πάμπλουτο ούτε κανένα σπίτι ή αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 16 Φεβ 2015, 14:06

kakashi_hatake έγραψε:
G.k.K έγραψε: 1ον: Συμμετείχα στις εβδομάδες που με ενδιέφεραν, σε σχέση με άλλους που παρόλο που είχαν κερδίσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα της εκάστοτε εβδομάδας εξακολουθούσαν να θέλουν και άλλα!

Τέσπα, αυτά τα ολίγα...

Όλοι οι διαγωνισμοί είναι άδικοι και σε όλους θα υπάρχουν εκείνοι που θα παλεύουν συνέχεια για να κερδίσουν κάποιο δώρο είτε επειδή τους λείπει είτε επειδή θα θέλουν να το πουλήσουν για να βγάλουν λεφτά. Εγώ προσωπικά δεν έλαβα μέρος σε καμία από τις 4 εβδομάδες στα μεγάλα δώρα γιατί θεωρώ αδικία γενικά το διαγωνισμό που δε δίνει πιθανότητες σε όλους για μεγάλα δώρα. Κέρδισα ένα παιχνίδι που δεν τρελαινόμουν και ιδιαίτερα, απλά από το τίποτα επέλεξα κάτι σε εκείνη την εβδομάδα και έτυχε να το κερδίσω. Στην τελευταία εβδομάδα δεν έβαλα συμμετοχή ούτε καν για τα δώρα χωρίς πόντους. Το πως θα συμπεριφερθεί κάποιος σε ένα διαγωνισμό σίγουρα είναι δικό του θέμα αλλά όχι να προβάλουμε από εδώ μέσα απαξίωση ανθρωπίνων σχέσεων, μαθησιακών αναγκών και θεμάτων υγείας επειδή πρέπει ντε και καλά να κερδίσουμε. Και μιλάμε για κονσόλες και παιχνίδια, ούτε το Τζόκερ που θα σε κάνει πάμπλουτο ούτε κανένα σπίτι ή αυτοκίνητο.

Πίστεψέ με για κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει κάποιο από τα δώρα του διαγωνισμού, το να κερδίσει κάτι από τα μεγάλα δώρα είναι κάτι σαν "τζόκερ¨για αυτόν...Και δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου, επομένως μην τα υποβαθμίζεις όλα...Τώρα όσον αφορά στην υγεία, προφανέστατα και αυτή είναι πάνω από όλα τα χρήματα, όλα τα πράγματα, όλα τα δώρα του κόσμου...Είναι μη συγκρίσιμη, και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι...
Απλώς, προσωπικά σχετικά με την εργασία που ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο, είχα εντυπωσιαστεί τόσο πολύ με το ύψος των βαθμών που ολοένα και αυξανόταν (μιας και την προηγούμενη ημέρα όλα ήταν πιο χαλαρά), που αυτό με είχε αγχώσει, επειδή ήθελα συμμετοχή αυτήν την εβδομάδα...Προφανέστατα και ενδεχομένως να μην πάρω πάλι τίποτα, αλλά έχω μάθει να παλεύω και να μοχθώ για πράγματα που έχω βάλει στο μάτι....
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 16 Φεβ 2015, 14:48

Η αλλάγή του τρόπου διεξαγωγής των διαγωνισμών, σίγουρα έχει να κάνει με χρήματα από τις διαφημήσεις. Μάλλον θα υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση καθώς και φαρμάρισμα, κι εγώ μέσα, που θα κυνήγισαν εξωγήινους. Είχα βάλει στοχο κάποια nextgen κονσόλα από το διαγωνισμό κι ελπίζω το βράδι να μου κάτσει. Βέβαια έλιωσα ώρες ατέλειωτες στο κυνήγι εξωγήινων αλλά κι αν δεν κάτσει, δεν θα πέσω και σε κατάθληψη.
Με αυτή την αλλαγή λοιπόν δεν μου αρέσει και πολύ γιατί δεν θέλω να είμαι στο site για να φαρμάρω εξωγήινους κάθε δύο εβδομάδες που είναι ο κάθε διαγωνισμός. Με συνέφερε ο παλιός τρόπος γιατί έπιανα τους πόντους που έπρεπε και μετά σέρφαρα στο site με την ησυχία μου διαβάζοντας άρθρα.

Με τον καινούριο τρόπο έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις κάτι γιατί είναι 50 max σε σχέση με τον παλιό που δεν ήξερες πόσοι συμμετείχαν. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να φαρμάρεις και να συμμετέχεις στο site για να μαζέψεις πόντους. Αυτό δεν μου αρέσει γιατί έχω και ζωή να ζήσω. Επίσης όπως αναφέρθηκε κι από άλλον χρήστη, είμαι silent τύπος. Δεν σχολιάζω τα πάντα γιατί δεν είμαι ξερόλας. Ζήτημα να έχω σχολιάσει 20 άρθρα όλα κι όλα όσο είμαι εδώ. Αυτό δεν συμαίνει ότι δεν διαβάζω ότι πραγματικά με ενδιαφέρει. Επίσης, λόγω της δουλειας μου, συχνά μπαίνω στο site χωρίς να συνδεθώ και διαβάζω άρθρα. Θα το αφήσω μέχρι εκεί. Έχω σειρές να δω, και παιχίδια να τερματίσω από το να κυνηγάω εξωγήινους.

Επ' ευκαιρίας, τουλάχιστον αναρτήστε στη σελίδα των πόντων, τους 50 πρώτους κάθε φορά ώστε να ξέρει ο καθένας μας πόσους πρέπει να μαζέψει σε περίπτωσει που βάλετε κάποιο παιχνίδι που κάποιος θέλει. Βάζω κι εμένα μέσα.
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 16 Φεβ 2015, 23:32

Παιδιά, θα το κοιτάξουμε λίγο ίσως βάλουμε αυτό το δώρο μόνο για ορισμένες περιπτώσεις. Προς το παρόν γυρνάμε το κλασικό των 120 πόντων για αυτό το διαγωνισμό και βλέπουμε για τους επόμενους, όταν θα είναι έτοιμος ο διαγωνισμός ;)

Π.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 17 Φεβ 2015, 01:10

Sephiroth έγραψε:Παιδιά, θα το κοιτάξουμε λίγο ίσως βάλουμε αυτό το δώρο μόνο για ορισμένες περιπτώσεις. Προς το παρόν γυρνάμε το κλασικό των 120 πόντων για αυτό το διαγωνισμό και βλέπουμε για τους επόμενους, όταν θα είναι έτοιμος ο διαγωνισμός ;)

Π.

Παύλο, συμφωνώ με τον Tanno...Δεν νοείται, απλά, να κερδίζουν άτομα 3 από τις 4 εβδομάδες, ή ακόμη και τις 4 εβδομάδες, ενώ οι συμμετοχές αγγίζουν και τα 200 άτομα...Αντικειμενικά και μόνο νομίζω πως είναι δίκαιο να ικανοποιούνται όλοι οι χρήστες..Δεν συμφωνείς???
Θεωρώ πως η λογική μου δεν ξεπερνά τα όρια...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσίευσηαπό blueshark » 17 Φεβ 2015, 02:04

Γιατί δεν μας δείχνεις όσους κέρδισαν 3-4 φορές ; εδώ γίνετε ένας χαμός από ονόματα. Κι εγώ κέρδισα 2 φορές ένα παιχνίδι και το χειρότερο κουτί που υπάρχει για υπολογιστή. (Δεν με θεωρώ τυχερό δεν ήθελα τπτ από τα 2)
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB