Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 16 Φεβ 2015, 01:18

Fiben έγραψε:Εγινε φοβερη μαχη για τους τελευταιους 10 στην 4η εβδομαδα.
Επισης οι πρωτοι ξεφυγαν με την κακη ενοια γιατι 17000 ποντοι εκαψαν εγκεφαλο.
Δεν καταλαβα τον λογο να καει καποιος λες και θα εχει παραπανω πιθανοτητες.
Τρανταχτο παραδειγμα της τριτης εβδομαδας ο πρωτος δεν κερδισε τιποτα.
Εγω προσωπικα ασχοληθηκα τις 3 απο τις 4 εβδομαδες.
Καταφερα και μπηκα και στους 50 ολων των κληρωσεων με 2-3 ωρες το πολυ την ημερα και οχι ολες της μερες.

Σε μένα το λες που δεν προλάβαινα να σηκώσω το κεφάλι μου και έμενα πίσω??? Είπα να βολτάρω χθες σαν άνθρωπος και το βράδυ όταν γύρισα και τσέκαρα οι πόντοι είχαν ξεφύγει στους 5000, από τους 4300 που βρισκόταν ο τελευταίος το απογευματάκι... Και είχα και να συναντηθώ για εργασία σήμερα και όλο σκεφτόμουν τον διαγωνισμό...
Μακάρι τουλάχιστον αύριο να ανταμειφθούν οι κόποι μας, μιας και προσωπικά δεν έχω κερδίσει τίποτα ούτε από τα μεγάλα ούτε από τα μικρά καμία εβδομάδα.. Εύχομαι για κάτι καλό αύριο...Μακάρι!!!
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό crsweber » 16 Φεβ 2015, 02:29

ωραιοι οι διαγωνισμοι που κανετε στο enternity, αλλα τωρα που καθιερωσατε πλεον να μπαινουν στην κληρωση οι 50 πρωτοι χρηστες που συγκεντρωσαν τους περισσοτερους ποντους ειναι πλεον δυσκολο να μπεις στην κληρωση αμα δεν εχεις ανοιξει ενα σωρο αρθρα του enternity για να μαζεψεις ενα τρελο νουμερο απο ποντους που ενας φυσιολογικος χρηστης με κανονικη αναγνωση των αρθων θα μαζεψει ουτε τους μισους απο οτι εχει ο τελευταιος στην κληρωση.
κοιταξα την τεταρτη βδομαδα του διαγωνισμου για τον επετειακο σας διαγωνισμο και ειδα οτι ο τελευταιος χρηστης σε ποντους ειχε μαζεψει 7000 ποντους μεσα σε μια βδομαδα.
για να μαζεψει ολους αυτους τους ποντους λογικα θα πρεπει να βρηκε γυρω στους 400 εξωγηινους και να εκανε δεκαδες σχολια.
για να βρεις ενα εξωγηινο θα πρεπει να ανοιξεις γυρω στα δεκα αρθρα. επομενως αυτος θα ανοιξε 4000 αρθα-σελιδες στο enternity.
εσεις καθε εβδομαδα αντε να δημοσιευετε μαζι με τα reviews και τα διαφορα αρθρα γυρω στα 150 αρθα, επομενως βγαινει το συμπερασμα οτι πλεον για να μπεις στην κληρωση για τα δωρα θα πρεπει πλεον να καθεσαι με τις ωρες και να ανοιγεις ακυρα παραθυρα που δεν σε ενδιαφερουν μονο και μονο για να βρισκεις εξωγηινους για να μαζεψεις ποντους και να κανεις οπου ναναι σχολιο για να μαζεψεις και απο εκει ποντους.
εγω που ειμαι χρηστης εδω και 4 χρονια στο site και ηθελα να μπω στην κληρωση για τα μεγαλα δωρα θα επρεπε να κατσω με τις ωρες να μπαινω σε αρθα που ειχα μπει πριν 3 χρονια για να βρω τον εξωγηινο και να συγκεντρωσω ενα ασυλληπτο νουμερο απο ποντους.
Τελευταία επεξεργασία από crsweber και 16 Φεβ 2015, 02:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
crsweber

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Φεβ 2015, 02:35

Eλατε, πειτε την αληθεια δεν κληρωνετε το CoH αλλα νησι ολοκληρο...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Raphael » 16 Φεβ 2015, 08:44

commenter έγραψε:Ρε παιδιά, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά διαβάζω τραγικά πράγματα...

Δεν είναι δυνατόν να παραμελείτε πιο σημαντικά πράγματα (από ζητήματα υγείας, μέχρι σπουδές/δουλειές/γκομενικά) για έναν διαγωνισμό όπου μπορεί να μην κερδίσετε κιόλας... τι να πω.

Συνήθως δεν κάθομαι να διαβάσω τα προηγούμενα ποστ μα μου κίνησες την περιέργεια και όντως ρε παιδιά μήπως να σταματήσουμε να επιβεβαιώνουμε διαφημιστικές καμπάνιες "αλεμανικής" (που λέει και ο Ζουράρης) εταιρίας σχετικά με το ότι "ο τζάμπας ζει";

Εντάξει δηλαδή λίγο ξεφτίλα να έχουμε να κάνουμε άλλα πράγματα στη ζωή μας που είναι πιο σημαντικά από έναν διαγωνισμό (θέματα υγείας, ανθρώπινες σχέσεις) και να επικεντρωνόμαστε στο διαγωνισμό. :?

Φιλικά κάνω αυτή την αναφορά δεν έχω πρόθεση να θίξω κανέναν από τα παιδιά απλά τονίζω λίγο να προσέξουμε στη ζωή μας τι είναι πιο σημαντικό. ;) :)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 16 Φεβ 2015, 10:00

Και εγώ κάπως έτσι, συμμετείχα μόνο για 1 εβδομάδα και αυτό ήταν. Πραγματικά δεν προλαβαίνω. Δεν βγαίνει. Δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι άτυχος ή... τυχερός, που είχα άλλα πράγματα να κάνω :P
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 16 Φεβ 2015, 10:10

Επειδή και εμένα μου κίνησαν το ενδιαφέρον τα μηνύματα του raphael και του commenter, όντως παιδιά το μαμήσατε το θέμα. Ελπίζω να αποτελούν απλά μηνύματα εντυπωσιασμού, αστεϊσμού ή λύπησης γιατί αλλιώς παιδιά σορυ που θα το πω αλλά έχετε θέμα. Ζητάτε να ανταμειφθούν οι κόποι σας επειδή παρατήσατε σχέσεις, μαθήματα και προβλήματα υγείας για να μαζέψετε πόντους για ένα ps4 ή κάποιο από τα υπόλοιπα βασικά δώρα. Ειδικά το δικό σου Tanno, είναι τραγικό το ότι βάζεις ένα διαγωνισμό πιο πάνω από την υγεία σου.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Jim P » 16 Φεβ 2015, 11:23

Δε πειράζει, συνεχίστε ακάθεκτοι...

/natural selection engaged

:|
Άβαταρ μέλους
Jim P

Δημοσιευσεις : 16

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site