- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 21:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Ernesto έγραψε:Μπορει και το Bioshock infinite αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παιξω και τα προηγουμενα για να μην χαλασω το στορυ
Μπααα, δε σχετίζεται ιδιαίτερα με τα προηγούμενα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ernesto έγραψε:Ωραια γιατι με ψηνει περισσοτερο απο τα προηγουμε αυτη τη στιγμη.
Παιχνιδαρα,θα το ευχαριστηθεις αλλα μην ασχοληθεις(αν το εχεις)με το DLC περιεχομενο του γιατι εκει γινεται αριστουργηματικη συνδεση γεγονοτων με τα προηγουμενα Bioshock.Αλλα ναι το Bioshock Infinite εχει την δικη του ιστορια,παιξ'το αφοβα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Βασικά, εγώ προτιμούσα το δεύτερο Bioshock. Αλλά και τα τρία Bioshock είναι ωραία.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ειναι τρομερη σειρα αλλα το πρωτο θα μεινει στη μνημη μου ως μια απιστευτα εκπληκτικη εμπειρια και ιστορια στον υποβρυχιο κοσμο της Rapture...το δευτερο ξεκιναει καπως αργα,δεν σου δινει το feeling του πρωτου μερους αλλα στη συνεχεια πραγματικα απογειωνεται.
Anyway αυτο το διαστημα ασχολουμαι με το...Assassin's Creed!Ναι ναι το πρωτο!Χαχα.Ειπα επιτελους ν'αρχισω την σειρα αφου μεχρι και το Assassin's Creed 3 τα εχω ολα.Ενταξει καλο παιχνιδακι αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο αφου κανεις τα ιδια και τα ιδια.Αλλα οκ ξερω πως τα επομενα ειναι πολυ καλυτερα.Παντως εχει ωραια αισθηση το σκαρφαλωμα στα κτιρια.
Anyway αυτο το διαστημα ασχολουμαι με το...Assassin's Creed!Ναι ναι το πρωτο!Χαχα.Ειπα επιτελους ν'αρχισω την σειρα αφου μεχρι και το Assassin's Creed 3 τα εχω ολα.Ενταξει καλο παιχνιδακι αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο αφου κανεις τα ιδια και τα ιδια.Αλλα οκ ξερω πως τα επομενα ειναι πολυ καλυτερα.Παντως εχει ωραια αισθηση το σκαρφαλωμα στα κτιρια.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Ειναι τρομερη σειρα αλλα το πρωτο θα μεινει στη μνημη μου ως μια απιστευτα εκπληκτικη εμπειρια και ιστορια στον υποβρυχιο κοσμο της Rapture...το δευτερο ξεκιναει καπως αργα,δεν σου δινει το feeling του πρωτου μερους αλλα στη συνεχεια πραγματικα απογειωνεται.
Ειχα παιξει το πρωτο και το ειχα ψιλοβαρεθει. Σκεφτομαι βεβαια καποια στιγμη να το ξανααρχισω
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
mysterious έγραψε:
Παιχνιδαρα,θα το ευχαριστηθεις αλλα μην ασχοληθεις(αν το εχεις)με το DLC περιεχομενο του γιατι εκει γινεται αριστουργηματικη συνδεση γεγονοτων με τα προηγουμενα Bioshock.Αλλα ναι το Bioshock Infinite εχει την δικη του ιστορια,παιξ'το αφοβα.
Ηδη στην πρωτη ωρα και με εχει τραβηξει το ολο theme. Τρομερο παιχνιδι. thnx
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης