Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό lak100 » 26 Ιαν 2015, 12:22

εγω επαιζα shadow warrior στο PS4 και κολλησε σε ενα boss στο chapter και αφου μου εσπασε τα νευρα το παρατησα. προχθες τελειωσα το Unity . τωρα σειρα εχει το far cry 4 και το infamous first light
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 26 Ιαν 2015, 13:47

Ernesto έγραψε:Μπορει και το Bioshock infinite αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παιξω και τα προηγουμενα για να μην χαλασω το στορυ

Μπααα, δε σχετίζεται ιδιαίτερα με τα προηγούμενα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 26 Ιαν 2015, 15:14

Ωραια γιατι με ψηνει περισσοτερο απο τα προηγουμε αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Ιαν 2015, 16:19

Ernesto έγραψε:Ωραια γιατι με ψηνει περισσοτερο απο τα προηγουμε αυτη τη στιγμη.

Παιχνιδαρα,θα το ευχαριστηθεις αλλα μην ασχοληθεις(αν το εχεις)με το DLC περιεχομενο του γιατι εκει γινεται αριστουργηματικη συνδεση γεγονοτων με τα προηγουμενα Bioshock.Αλλα ναι το Bioshock Infinite εχει την δικη του ιστορια,παιξ'το αφοβα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 26 Ιαν 2015, 16:44

Βασικά, εγώ προτιμούσα το δεύτερο Bioshock. Αλλά και τα τρία Bioshock είναι ωραία.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Ιαν 2015, 17:01

Ειναι τρομερη σειρα αλλα το πρωτο θα μεινει στη μνημη μου ως μια απιστευτα εκπληκτικη εμπειρια και ιστορια στον υποβρυχιο κοσμο της Rapture...το δευτερο ξεκιναει καπως αργα,δεν σου δινει το feeling του πρωτου μερους αλλα στη συνεχεια πραγματικα απογειωνεται.

Anyway αυτο το διαστημα ασχολουμαι με το...Assassin's Creed!Ναι ναι το πρωτο!Χαχα.Ειπα επιτελους ν'αρχισω την σειρα αφου μεχρι και το Assassin's Creed 3 τα εχω ολα.Ενταξει καλο παιχνιδακι αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο αφου κανεις τα ιδια και τα ιδια.Αλλα οκ ξερω πως τα επομενα ειναι πολυ καλυτερα.Παντως εχει ωραια αισθηση το σκαρφαλωμα στα κτιρια.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 26 Ιαν 2015, 17:49

mysterious έγραψε:Ειναι τρομερη σειρα αλλα το πρωτο θα μεινει στη μνημη μου ως μια απιστευτα εκπληκτικη εμπειρια και ιστορια στον υποβρυχιο κοσμο της Rapture...το δευτερο ξεκιναει καπως αργα,δεν σου δινει το feeling του πρωτου μερους αλλα στη συνεχεια πραγματικα απογειωνεται.

Anyway αυτο το διαστημα ασχολουμαι με το...Assassin's Creed!Ναι ναι το πρωτο!Χαχα.Ειπα επιτελους ν'αρχισω την σειρα αφου μεχρι και το Assassin's Creed 3 τα εχω ολα.Ενταξει καλο παιχνιδακι αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο αφου κανεις τα ιδια και τα ιδια.Αλλα οκ ξερω πως τα επομενα ειναι πολυ καλυτερα.Παντως εχει ωραια αισθηση το σκαρφαλωμα στα κτιρια.

Ειχα παιξει το πρωτο και το ειχα ψιλοβαρεθει. Σκεφτομαι βεβαια καποια στιγμη να το ξανααρχισω
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 26 Ιαν 2015, 18:14

Resident Evil HD Remaster στο Ps4 και ειναι απλα κορυφη !!! Καλοφτιαγμενα γραφικα τα μυαλα στα καγκελα ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 26 Ιαν 2015, 21:54

mysterious έγραψε:
Παιχνιδαρα,θα το ευχαριστηθεις αλλα μην ασχοληθεις(αν το εχεις)με το DLC περιεχομενο του γιατι εκει γινεται αριστουργηματικη συνδεση γεγονοτων με τα προηγουμενα Bioshock.Αλλα ναι το Bioshock Infinite εχει την δικη του ιστορια,παιξ'το αφοβα.

Ηδη στην πρωτη ωρα και με εχει τραβηξει το ολο theme. Τρομερο παιχνιδι. thnx
Άβαταρ μέλους
Ernesto

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB