Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 02 Φεβ 2015, 00:41

Στατιστικά μιλώντας δεν έχεις άδικο χαχαχαχα
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 02 Φεβ 2015, 00:44

Darkthronen έγραψε:Περί πιθανοτήτων. Να κινείστε στρατηγικά, χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι το ιδιαίτερο τελικά.

Αν στην πρώτη εβδομάδα κέρδισαν π.χ. τα τρία μεγάλα δώρα ο 8ος, 12ος, 27ος, φροντίστε στη δεύτερη εβδομάδα να βρίσκεστε σε άλλες θέσεις και όχι σε αυτές :P

Το παραπάνω σκεπτικό δε σημαίνει απολύτως τίποτα, απλά για να χαίρεστε λίγο παραπάνω την ίντριγκα το γράφω :D :D :D

Χαχαχα ωραιος
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 02 Φεβ 2015, 00:45

Darkthronen έγραψε:Περί πιθανοτήτων. Να κινείστε στρατηγικά, χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι το ιδιαίτερο τελικά.

Αν στην πρώτη εβδομάδα κέρδισαν π.χ. τα τρία μεγάλα δώρα ο 8ος, 12ος, 27ος, φροντίστε στη δεύτερη εβδομάδα να βρίσκεστε σε άλλες θέσεις και όχι σε αυτές :P

Το παραπάνω σκεπτικό δε σημαίνει απολύτως τίποτα, απλά για να χαίρεστε λίγο παραπάνω την ίντριγκα το γράφω :D :D :D

Πλάκα πλάκα όντως ισχύει κάπως αυτό που λές.... ;) Σ' ωραίοοοοος!!
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2015, 00:46

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχ κλαιω.... βεβαια το ειχα σκεφτει αυτο αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα το εκανα delete απο τον εγκεφαλο μου. :lol: :lol:

Ερωτηση τωρα.

Η Limited Edition του Destiny ειναι πακετο με το One η ειναι ξεχωριστο δωρο;
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 02 Φεβ 2015, 00:48

Deathracer2009 έγραψε:

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχ κλαιω.... βεβαια το ειχα σκεφτει αυτο αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα το εκανα delete απο τον εγκεφαλο μου. :lol: :lol:

Ερωτηση τωρα.

ξεχωριστο
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 02 Φεβ 2015, 00:49

Deathracer2009 έγραψε:

Ερωτηση τωρα.

Σκοπεύεις να πάρεις και την συλλεκτική;;;; Θα το μαδήσωωωω!!!
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 02 Φεβ 2015, 00:52

Καλά οι farmers είναι τυχεροί αρκετά από το γεγονός ότι θα μπορούν να συμμετέχουν και στους 4 διαγωνισμούς, που εξαιτίας αυτού θα μπορούν να συμμετέχουν και στο μεγάλο δώρο του διαγωνισμού, και το όλο farming των 4 εβδομάδων τους βάζει και υποψήφιους για top users των μηνών Ιανουαρίου Φεβρουαρίου. 6 ευκαιρίες έχετε συνολικά ο καθένας σας για να διεκδικήσετε κάποια από τα 24 συνολικά δώρα. 21 να κερδίσετε τα βασικά δώρα των 4 εβδομάδων, 1 υπερτυχερός του τελικού και δυο top users των μηνών. Λίγο πολυ αν δεν βγει κάποιος δεύτερη φορά νικητής θα έχετε κερδίσει οι μισοί από τους 50.
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 02 Φεβ 2015, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2015, 00:53

G.k.K έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:

Ερωτηση τωρα.

Σκοπεύεις να πάρεις και την συλλεκτική;;;; Θα το μαδήσωωωω!!!

Κοιτα βαση πιθανοτητων θεωρω απιθανο να ξανακερδισω καποιο μεγαλο δωρο οποτε θα αρκεστω μεσω της τυχης αλλα για τα μικρα δωρα. Για αυτο και δεν ελαβα μερος στα μεγαλα δωρα του διαγωνισμου για την 2η εβδομαδα. Βεβαια θα μαζευω τωρα ποντους για να ειμαι μεσα στην 50αδα. :lol: :lol: :lol:

Παντως σε θεμα software αυτη η εβδομαδα ειναι by far η καλυτερη.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό psaraki » 02 Φεβ 2015, 11:47

εχω να κανω μια προταση δ ξερω κατα ποσο γινεται ομως.εχω παρατηρησει πως καποιες στιγμες για να σ βγαλει τον εξωγηινο πρεπει να ανοιξεις κ 40 αρθρα ( μου ετυχε... ).μηπως γινεται για τους παλιους χρηστες οσους εχουν κανει μεχρι κ 2011 εγγραφη να βγενει πιο νωρις?ανα 3 ή 5 αρθρα οτι ωρα κ να μπεις?ή τουλαχιστον καποια ωρα εστω να ειναι ετσι...αυτα!καλη επιτυχια στον διαγωνισμο!
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 02 Φεβ 2015, 15:31

psaraki έγραψε:εχω να κανω μια προταση δ ξερω κατα ποσο γινεται ομως.εχω παρατηρησει πως καποιες στιγμες για να σ βγαλει τον εξωγηινο πρεπει να ανοιξεις κ 40 αρθρα ( μου ετυχε... ).μηπως γινεται για τους παλιους χρηστες οσους εχουν κανει μεχρι κ 2011 εγγραφη να βγενει πιο νωρις?ανα 3 ή 5 αρθρα οτι ωρα κ να μπεις?ή τουλαχιστον καποια ωρα εστω να ειναι ετσι...αυτα!καλη επιτυχια στον διαγωνισμο!

Μήπως να μας βάζουν και κατευθείαν στην κλήρωση;Παιδιά είναι random κάποιες φορές μπορεί να σου παίρνει λίγο παραπάνω ή να κολλάει το σύστημα ή μπορεί από βιασύνη να μην δεις τον εξωγήινο αλλά όχι και να μας δώσουν και αυτό το πλεονέκτημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB