News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ehnikaras » 06 Δεκ 2014, 09:30

Συμφωνώ απόλυτα. Το 2014 έγινε η αρχή με Mario Kart 8, Bayonetta 1 & 2, Hyrule Warriors, Super Smash Bros και το 2015 αναμένεται η εδραίωση. H χρονιά αρχίζει δυνατά με το Captain Toad και αναμένεται μακρά συνέχεια που θα κορυφωθεί με το Zelda.

Για να πως κιόλας την κακία μου, πως αισθάνονται πχ οι κάτοχοι PS4 με τόσα παιχνίδια που άλλα τους έταζαν και αποδείχτηκαν διαφορετικά; Επίσης αν το καλοσκεφτεί κάποιος, τι ΑΑΑ first party έχουν για τις γιορτές; To LBP3;
Άβαταρ μέλους
ehnikaras

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 06 Δεκ 2014, 09:45

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι και εγώ.. Η Sony, προφανώς, βασίστηκε στην επιτυχία της και έμεινε σε αυτήν για την ώρα. Σου προσφέρει και τα επετειακά καλούδια/Christmas deals και έδεσε το γλυκό!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 07 Δεκ 2014, 01:22

Ανακοινωθηκαν οι νικητες των the game awards 2014.
-developer of the year: NINTENDO
-shooter of the year: far cry 4
-action/adv of the year: middle earth
-fighting game of the year: Super Smash Bros. Wii U
-Family Game of the year: Mario Kart 8
-Best Sports/Racing Game of the year: Mario Kart 8
και αλλα πολλα εδω:

http://www.unboxholics.com/news/gaming/oi-nikhtes-twn-the-game-awards-2014
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 07 Δεκ 2014, 02:35

gameplay απο το νεο zelda wiiu απο miyamoto, aonuma και λιγο starfox απο το miyamoto. Τι γινεται ρε παιδια δεν βλεπω να ανεβαζουν κατι στο enternity?

http://www.youtube.com/watch?v=SECWlFInyFM#t=40
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό Chased » 07 Δεκ 2014, 03:14

3nws1th5 έγραψε:gameplay απο το νεο zelda wiiu απο miyamoto, aonuma και λιγο starfox απο το miyamoto. Τι γινεται ρε παιδια δεν βλεπω να ανεβαζουν κατι στο enternity?

http://www.youtube.com/watch?v=SECWlFInyFM#t=40

Έχουν ανέβει αυτά από την πρώτη στιγμή, απλώς χάθηκαν τα νέα γιατί ήρθαν καινούργια.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Amiibo

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 13 Δεκ 2014, 00:28

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα λογια τι ειναι ακριβως αυτα τα Amiibo και τι ακριβως κανουν στα παιχνιδια? τι παροξυσμος ειναι αυτος που γινετε στο εξωτερικο? παλι βρηκε τη κοτα με τα χρυσα αυγα η νιντεντο μου φαινεται.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 13 Δεκ 2014, 17:10

vonzuchter έγραψε:Ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα λογια τι ειναι ακριβως αυτα τα Amiibo και τι ακριβως κανουν στα παιχνιδια? τι παροξυσμος ειναι αυτος που γινετε στο εξωτερικο? παλι βρηκε τη κοτα με τα χρυσα αυγα η νιντεντο μου φαινεται.

Και όμως, φίλε μου, αξίζουν και με το παραπάνω αν και έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Πρόκειται για διαδραστικές φιγούρες που προσθέτουν αποκλειστικές λειτουργίες σε διάφορα games που παίζεις, από το leveling up (exclusive characteristics) της φιγούρας στο Super Smash Bros. έως το ξεκλείδωμα extra εξοπλισμού (όπως με το Link Amiibo που ξεκλειδώνει ένα αποκλειστικό όπλο). Όλα αυτά είναι ενδεικτικά και σε (πολύ) πρώιμο επίπεδο. Τα amiibos πωλούνται ξεχωριστά (15 ευρώ η καθεμία φιγούρα) και τοποθετούνται στην κάτω αριστερή επιφάνεια του Wii U gamepad, όπως και στην οθόνη των new Nintendo 3DS (δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρώπη, αλλά αναμένονται εντός των επιμένων μηνών).

Δυο παρατηρήσεις:

Έχουν πολύ μικρό αποθηκευτικό χώρο (μόλις για ένα game εάν απαιτεί "save" όπως το Super Smash Bros.) με αποτέλεσμα να χρειάζεται να σβήνεις τα δεδομένα από τη φιγούρα για να αποθηκεύσεις τα επόμενα για κάποιο άλλο game, εκτός και εάν έχεις σκοπό να αγοράσεις 10 φορές το ίδιο Amiibo.

Εάν έχεις δει πώς δουλεύουν τα Skylanders θα έχεις μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα.

Είμαι εδώ για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς.
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 13 Δεκ 2014, 17:21

Αξιζει 15 ευρω αυτο το υλικο? Αν αυτα τα εξτρα που δινει το καθε amiibo εβγαινε σε dlc θα εκανε 15 ευρω?

Το προβλημα νομιζω ειναι αυτο με τα saves και οτι η λειτουργία τους ακομα ειναι περιορισμενη σε 1-2 games.

To καλο ειναι οτι μπαινει και το collecting στη μεση και απο οτι εχω διαβασει εδω κ εκει, η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη. Εχουν "region lock"? Δλδ αμα τα παρω απο αμερικη για ευρωπαικες εκδοσεις harware κ games θα λειτουργουν το ιδιο??
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 13 Δεκ 2014, 17:22

commenter έγραψε:Άρα ουσιαστικά είναι σαν τα DLC unlock keys, απλά σε physical & συλλεκτική μορφή;

Και τα 2 ξεκλειδώνουν προϋπάρχον περιεχόμενο αν έχω καταλάβει καλά...

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι..

Το σίγουρο είναι ότι ξεκλειδώνουν αποκλειστικό περιεχόμενο σε κάποιους τίτλους, όπως το Link Amiibo στο Hyrule Warriors.

Στο Super Smash Bros. δεν ξεκλειδώνει υλικό, απλά γίνεται η φιγούρα ο "αποκλειστικός σου χαρακτήρας" που με leveling up δέχεται αναβαθμίσεις στα στατιστικά της. Σκέψου π.χ. ένα δικό σου Luigi που τον παίρνεις σχεδόν από το μηδέν και τον εκπαιδεύεις! Στο Hyrule Warriors ο Luigi (χρησιμοποιώντας το ίδιο παράδειγμα δηλαδή) σου προσφέρει κάθε μέρα ένα όπλο αξίας τριών αστεριών και κάτω. Στο Mario Kart 8 ξεκλειδώνει νέα "εμφάνιση" του Kart. Είναι πολύ πρώιμο ακόμα... Μόνο στο Smash φαίνεται να εμβαθύνει κάπως.

Στο μέλλον Gamepad και Amiibos πρέπει να κάνουν τρομερή υπέρβαση στο gaming interactivity.
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 13 Δεκ 2014, 17:27

GooDShiveR έγραψε:Αξιζει 15 ευρω αυτο το υλικο? Αν αυτα τα εξτρα που δινει το καθε amiibo εβγαινε σε dlc θα εκανε 15 ευρω?

Το προβλημα νομιζω ειναι αυτο με τα saves και οτι η λειτουργία τους ακομα ειναι περιορισμενη σε 1-2 games.

To καλο ειναι οτι μπαινει και το collecting στη μεση και απο οτι εχω διαβασει εδω κ εκει, η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη. Εχουν "region lock"? Δλδ αμα τα παρω απο αμερικη για ευρωπαικες εκδοσεις harware κ games θα λειτουργουν το ιδιο??

Το υλικό αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις για την αξία του, φίλε μου GooDShiveR.

Συμφωνώ στο δεύτερο. Μόνο ένα save και τόσο περιορισμένη λειτουργία. Είναι αρχή ακόμα αλλά νομίζω ότι η Nintendo πρέπει πρώτα να αποδείξει την αξία του gameplay χαρακτήρα του Wii U gamepad (δυο χρόνια και ακόμα αναζητείται) και, δευτερευόντως, των Amiibo. Άποψή μου, φυσικά.

Είναι καταπληκτική η ποιότητα κατασκευής με φοβερή λεπτομέρεια!
Και ναι θα λειτουργούν το ίδιο! Δεν είναι region locked.
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB