- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 20:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Είδα το Taken 3 προχθές. Αναμενόμενα πράματα, λίγο μελόδραμα ανά στιγμές αλλά έτσι είναι τα πράγματα . Δεν είναι ταινιάρα αλλά όσοι γουστάρατε τα πρώτα 2 επενδύστε άφοβα.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Ειδα το 2 Guns τωρα προσφατα,καλη ταινια για να περασεις ευχαριστα την ωρα,δυνατο το διδυμο Washington-Wahlberg
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Dracula Untold. Μάπα δεν το λες, αλλά ούτε και ταινία τής προκοπής. Η πλοκή ήταν εντελώς αναμενόμενη και δεν εξεπλάγησα σε κανένα σημείο τής ταινίας. Μου άρεσαν πάντως οι σκηνές μάχης.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ειδα το American Sniper. Πολυ καλη ταινια και πολυ καλα σκηνοθετημενες σκηνες δρασης. Αξιζει να την δειτε!

-
Sapounofouskas - Δημοσιευσεις : 27
malkataz έγραψε:Χθες είδα την Αραπαχτή (2000). Πραγματικά απορρώ γιατί δεν την είχα τόσα χρόνια!Διασκέδασα πολύ με τις ερμηνείες και με την πλοκή! Τη συνιστώ!
Το Snatch εννοείς, μεγάλη ταινιάρα. Πρέπει να την έβλεπα σερί για ένα μήνα.

Αξέχαστες σκηνές, ατάκες(All bets are off

Οι περισσότεροι συνήθως προτιμούν τις 2 Καπνισμένες Κάνες(αυτά τα 2 πάνε μαζί) αλλά εγώ ψηφίζω Snatch.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
RiderSoMysterious έγραψε:malkataz έγραψε:Χθες είδα την Αραπαχτή (2000). Πραγματικά απορρώ γιατί δεν την είχα τόσα χρόνια!Διασκέδασα πολύ με τις ερμηνείες και με την πλοκή! Τη συνιστώ!
Το Snatch εννοείς, μεγάλη ταινιάρα. Πρέπει να την έβλεπα σερί για ένα μήνα.![]()
Αξέχαστες σκηνές, ατάκες(All bets are off), ο Jason σε ασυνήθιστο ρόλο, μέχρι και τα ονόματα με τις μεταφράσεις τους ήταν αστεία. Κεραμίδας, Σφαιροδόντης, Καληνύχτας Άντερσον, δεν περιγράφω άλλο.
Οι περισσότεροι συνήθως προτιμούν τις 2 Καπνισμένες Κάνες(αυτά τα 2 πάνε μαζί) αλλά εγώ ψηφίζω Snatch.
Ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι! Τα πράγματα είναι ακροβώς όπως τα περιγράφεις! Το επόμενο που θα δω είναι οι 2 Καπνισμένες Κάνες!

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες