Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Raphael » 06 Φεβ 2015, 13:50

Δεν είχα ξαναπαίξει battlefield. Μόλις το έβαλα και έχω να πω ότι ήταν παιχνίδι για να σου ανεβάσει την αδρεναλίνη :-D Βέβαια δεν μου φαίνεται τόσο καλό όσο το COD μα έχει δικά του στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει και να έχει δικό του ωραίο χαρακτήρα. Όσο έπαιξα (λίγο δεν πρόλαβα πολύ ακόμα άμα είναι θα κάνω edit αργότερα) δεν βρήκα bugs. ;-)

Δεν ξέρω εάν πάει στον τομέα bugs το drop σε fps. Μα ο υπολογιστής μου δεν είναι τόσο καλός και ίσως κολλάει γιαυτό. Κάποιος με καλό pc μπορεί καλύτερα να τσεκάρει εάν συμβαίνει να πέφτουν τα fps σε 10-15 κάποιες στιγμές ή εάν γίνεται μόνο σε συστήματα σαν το δικό μου.
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό grigors » 06 Φεβ 2015, 18:39

Τέλειο!!!
grigors

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό diokaz » 06 Φεβ 2015, 20:34

μια απο τα ιδιαα
diokaz

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Whitey » 06 Φεβ 2015, 20:36

Fiben έγραψε:Ειστε Off topic

Που παρατήρησες τέτοιο πράγμα; Ζητήθηκε να αναφέρουν τις εντυπώσεις τους από την beta του Battlefield Hardline προκειμένου να μπουν στον διαγωνισμό της Ελληνικής αντιπροσωπείας της EA και αυτό γίνεται. Επιπλέον, αν θεωρείς πως κάτι είναι εκτός θέματος ή ότι γίνεται παράβαση κάποιου κανόνα μπορείς να χρησιμοποιείς το κουμπάκι αναφοράς (ανάποδο τρίγωνο με θαυμαστικό δίπλα από το κουμπί "Παράθεση") αντί να απαντάς με αυτόν τον τρόπο. Διευκολύνεις και την δουλειά των moderators έτσι. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Φεβ 2015, 21:48

Καταρχας να πω πως τις καλυτερες παρατηρησεις τις ειδα στον Bloodius . Μιας και εχω ριξει αρκετες ωρες στo BF4 ειπα να δω πως ειναι το Hardline .
Απο προσωπικη μου αποψη το θεωρω ενα απιστευτο αστειο το Hardline να πωλειται 70 ευρω σαν καινουριο παιχνιδι ενω ειναι ενα σχετικα μεγαλο expansion του BF4 . Η αδρεναλινη και η ατμοσφαιρα που σου προσφερε το BF4 σε σχεση με το Hardline ειναι αρκετα μεγαλη και ισως χανεις την αισθηση μερικες φορες πως παιζεις Battlefield .
Στο Ps4 παρατηρησα Stuttering και επισης κατι δεν παει καλα με το Visual Recoil . O τροπος που τρεχουν οι παιχτες και οδηγεις τα οχηματα μου φανηκε μη ρεαλιστικος . Επισης ενα πολυ καλο Gun ballance ειναι απαραιτητο !!!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό SEGAκιας » 06 Φεβ 2015, 22:05

-Μου βγαίνει συνεχώς connection lost.Ούτε ένα παιχνίδι δεν έχω καταφέρει να παίξω μέχρι στιγμής σε xbone.

+Το ui είναι πολύ ωραίο.Ελπίζω μέχρι να τελείωσει η beta να μην είναι το μοναδικό πράγμα που είδα απ το παιχνίδι :P
SEGAκιας

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό dgiav » 07 Φεβ 2015, 06:47

μακάρι να κερδίσω!μπράβο για τους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!
dgiav

Δημοσιευσεις : 1

BF BETA

Δημοσίευσηαπό exifern » 07 Φεβ 2015, 09:55

Τα γραφικά ειδικά στη νεα γενιά είναι απίστευτα και τα νεα όπλα έχουν καλό recoil κάτι που κάνει πιο απολαυστικό το παιχνίδι και η δράση ειναι μεγαλύτερη.Παρόλα αυτα δεν μπορεις να κυνηγήσεις καποιον για πολύ ώρα αφού η πιστα (παρόλο που ειναι μεγάλη) σε φτανει γρηγορα στο στοχο σου αν οδηγεις.Επίσης να προσθέσω στα μείον ότι τα ελικόπτερα έχουν μαζί τους πολλά εκρηκτικά και χαλάνε το παιχνίδι αφού μπορούν να σκοτώσουν τους παντες.
Άβαταρ μέλους
exifern

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Raphael » 07 Φεβ 2015, 10:31

exifern έγραψε:Επίσης να προσθέσω στα μείον ότι τα ελικόπτερα έχουν μαζί τους πολλά εκρηκτικά και χαλάνε το παιχνίδι αφού μπορούν να σκοτώσουν τους παντες.

Ρε φίλε δεν έχω καταφέρει να σκοτώσω ούτε έναν με ελικόπτερο πως στον άνεμο γίνεται; Με minigun πετυχαίνω μόνο μύγες! :lol: Δεν έχω δει πουθενά εκρηκτικά. Όσο παίζω πάντως τόσο μου αρέσει. Μακάρι η Beta να διαρκούσε περισσότερο. :D
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό kiriakos7 » 07 Φεβ 2015, 11:41

Μετρια γραφικά,Μέτριο Gameplay
Άβαταρ μέλους
kiriakos7

Δημοσιευσεις : 42

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες