- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 14:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Πήγα να παίξω λίγο το Assassin's Creed Unity και κόλλαγε ο χαρακτήρας μου μέσα σε στέγες, σε γωνίες, σε περβάζια, στον αέρα, κλπ. Ακόμα να το φτιάξουν αυτό το παιχνίδι;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Πήγα να παίξω λίγο το Assassin's Creed Unity και κόλλαγε ο χαρακτήρας μου μέσα σε στέγες, σε γωνίες, σε περβάζια, στον αέρα, κλπ. Ακόμα να το φτιάξουν αυτό το παιχνίδι;
Άσε φίλε εκεί που ψαχούλευα το δωμάτιο του Arno μου κόλλησε και εμένα πάνω στο παράθυρο. Μετά το 5ωρο download του patch συνεχίζει να έχει προβλήματα. Το parkour είναι ψιλό χάλια, και το ΑΙ για ακόμη μια φορά είναι τραγικό. Τουλάχιστον το co op δουλεύει μια χαρά με ελάχιστο lag..

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:TheLuckyShamrock έγραψε:Πήγα να παίξω λίγο το Assassin's Creed Unity και κόλλαγε ο χαρακτήρας μου μέσα σε στέγες, σε γωνίες, σε περβάζια, στον αέρα, κλπ. Ακόμα να το φτιάξουν αυτό το παιχνίδι;
Άσε φίλε εκεί που ψαχούλευα το δωμάτιο του Arno μου κόλλησε και εμένα πάνω στο παράθυρο. Μετά το 5ωρο download του patch συνεχίζει να έχει προβλήματα. Το parkour είναι ψιλό χάλια, και το ΑΙ για ακόμη μια φορά είναι τραγικό. Τουλάχιστον το co op δουλεύει μια χαρά με ελάχιστο lag..
Κρύψου μέσα σε ένα hiding spot ----> Δεν μπορείς να βγεις από το hiding spot
Πέρνα από εκείνη την πόρτα ----> Δεν είναι καν ανοιχτή η πόρτα
Ακολούθησε εκείνον ----> Είναι κάτω (;) από το έδαφος εκείνος
Πολέμησε εκείνον ----> Δεν κουνιέται καν εκείνος
Και άλλα πολλά.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Και ακόμα χειρότερα. 

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης