Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Φεβ 2015, 23:48

AndrewZN έγραψε:Που δηλώνουμε συμμετοχή;;; Απλά γράφουμε σχόλιο απο κάτω?? Γιατί δεν δίνουν το game δώρο??? ;Ρ

Απλά γράφετε τα σχόλιά σας εδώ με θετικά και αρνητικά. Θέλουμε να βοηθήσετε την αντιπροσωπεία για να μεταφέρει κριτικές παικτών για το παιχνίδι στην ΕΑ, οπότε σπεύσατε για να μην τα κρατήσω όλα τα δώρα εγώ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Φεβ 2015, 00:13

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΕΠΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 05 Φεβ 2015, 02:25

Μετριο Γενικα το bf το σαββατο που θα εχω περ χρονο θα εχω καλυτερη αποψη.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό psaraki » 05 Φεβ 2015, 12:58

Δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!Καλά ρε ΕΑ τι γραφικό είναι αυτό? full στο aliasing!πέρα από το γραφικό ούτε το gameplay με τράβηξε! !Πάλι καλά που βγήκε και η beta γιατί θα το αγόραζα με κλειστά μάτια! Πριν αρχίζετε να κραζετε είναι γνώμη μου..σε άλλους μπορεί να αρέσει. . . Αυτα για το Battlefield Hardline beta!!
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό BigigamingGR » 05 Φεβ 2015, 13:12

Το Battlefield:Hardline Κάνει κάτι αρκετά διαφορετικό απο τα προηγούμενα της σειράς. Έχει πολύ gameplay content και μηχανικές που το καθιστούν στο να είναι πολύ διαφορετικό.
Δεν μπορώ να περιμένω το single player και να δω τι επίδραση έχει στο γενικό Story. Πάντως ήδη το cast του παιχνιδιού είναι αρκετά καλό.
Το μεγάλο +++ είναι ότι μπήκε στο παιχνίδι η Visceral Games (βλέπε Dead Space, το αγαπημένο μου) και σίγουρα θα βελτιώσει το single player του παιχνιδιού, αφού σε κάτι τέτοια είναι μανούλες!
Στην Beta πάλι έχουμε πρόσβαση στο Heist, αλλά με ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χάρτι που λέγεται Bank Job. Άλλο ένα mod είναι το Hotwire, το οποίο μπορούμε να το δούμε στον Downtown map και στον καινούριο Dust Bowl.

Multyplayer:
Με ότι έχω δει μέχρι στιγμής το νέο Battlefield θα προσφέρει το ίδιο gameplay με τα προηγούμενα, αλλά με τα στρατιωτικά θέματα να αντικαταστούνται με αυτά του κλέφτη και αστυνόμου.
Αν πεθάνεις, ο εχθρός πέρνει τα πράγματά σου και τα πάει στη βάση του πρίν καν προλάβεις να ξαναμπείς στο παιχνίδι!
Ωραίο είναι πως όταν ψάχνεις να φύγεις απο κάπου γρήγορα, μπορείς να το κάνεις με στυλ! Πάρε μια μοτοσυκλέτα, τον team mate σου και είσαι κομπλέ!
Πάντως μετά απο αρκετή ώρα βλέπεις πως έχουν κάνει αρκετή δουλειά και το τελικό προϊον θα είναι το ίδιο εθιστικό με τα άλλα της σειράς!

Μερικά μείον:
Αν και η DICE έχει αρκετούς μήνες ακόμα περιθώριο για να διορθώσει μερικά προβλήματα όπως ο χειρισμός στα αυτοκίνητα, τα γραφικά και όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
BigigamingGR

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό bill_dep » 05 Φεβ 2015, 13:23

Το παιχνιδι μου αρεσε πολυ, περιμενεις πολυ ειναι η αληθεια να βρει παιχνιδι ισως επειδη ειναι σε Β φαση αλλα οκ, τα γραφικα ηταν ασχημα αλλα και παλι το δικαιολογει οτι ειναι σε φαση Β
Άβαταρ μέλους
bill_dep

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό SithDante » 05 Φεβ 2015, 14:00

Υπήρξε ένα θέμα με τους servers που δεν ενώνονταν και ελπίζω σε βελτίωση των γραφικών.Κατά τ'άλλα πίστευω ότι θα είναι ένας άξιος ανταγωνιστής του είδους
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό samcro » 05 Φεβ 2015, 14:08

ΘΕΤΙΚΑ ---> το Hotwire ειναι ενα πολυ ωραιο mode το καλυτερο κατα την γνωμη μου απο τα 3 στην μπετα
εχει αρκετο κοσμο στους σερβερς
διασκεδαστικο

ΑΡΝΗΤΙΚΑ---> ουσιαστικα ειναι ενα dlc του bf4, αν αλλαξεις τα ρουχα στους παικτες ειναι το ιδιο με πριν
τα οπλα θα μπορουσε να αποδιδονται καλυτερα
κολληματακια του τυπου δν μπορω να κουνηθω απο εκει που ξεκιναω κ ουσιαστικα πρεπει να αυτοκτονησω

πολυ ακριβo για ενα παιχνιδι που ειναι ουσιαστικα dlc
Άβαταρ μέλους
samcro

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Tegian » 05 Φεβ 2015, 14:20

Παιδιά εγώ όσο ασχολήθηκα έχω να πω ότι κάνει login παρα πολύ γρήγορα κ η συνολικη εμπειρία κυλλαει πολύ ομαλά για online τίτλος. Θετικό επίσης και το heist κομμάτι. Το μόνο αρνητικό είναι τα γραφικά τα οποία περίμενα να με εκπλησουν αλλά είναι επιπέδου last Gen. Αυτά και ευχαριστώ.
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 05 Φεβ 2015, 14:55

Σε σχέση με αντίστοιχο παιχνίδι που παίζω είχε πολύ καλύτερα pings και αυτό είναι ευχάριστο αλλά και αυτά τα pings δεν αρκούν.Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η υλοποίηση με το battlelog μιας και συνήθως έχω πολλά tabs στον browser μου και μου τρώει όλη τη μνήμη όταν πάω να τρέξω το παιχνίδι.Προφανώς και μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό αλλά δεν θέλω.Γενικά το παιχνίδι είναι καλό και προσφέρει διασκέδαση αλλά δεν είναι για μένα.Μιας και η υπερπληροφόρηση που έχεις στην οθόνη δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ στο να περάσω καλά.Επίσης πολύ τοξική συμπεριφορά από τους παίκτες οι οποίοι βρίζουν συνεχώς.Όσοι είναι συνηθισμένη σε αυτό το είδος θα περάσουν καλά οι υπόλοιποι καλύτερα να ψάξουν κάτι άλλο.Επίσης μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με το bf3 το οποίο είναι είτε αρνητικό είτε θετικό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB