lollipop update

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Ιαν 2015, 22:54

jack124 έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Γνωριζουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο το update για Sony συσκευες; Η απλα θα παρουμε το update τελεταιοι και καταιδρωμενοι;

Η Sony είπε ότι θα ξεκινήσει με το Z3 όπου θα την πάρει τον Φεβρουάριο τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχει πει κάτι ακόμα .. ;)

Εχω το ZL οποτε με βλεπω το Πασχα να παιρνει την αναβαθμιση. :shock:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sensei » 28 Ιαν 2015, 20:36

Deathracer2009 έγραψε:
jack124 έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Γνωριζουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο το update για Sony συσκευες; Η απλα θα παρουμε το update τελεταιοι και καταιδρωμενοι;

Η Sony είπε ότι θα ξεκινήσει με το Z3 όπου θα την πάρει τον Φεβρουάριο τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχει πει κάτι ακόμα .. ;)

Εχω το ZL οποτε με βλεπω το Πασχα να παιρνει την αναβαθμιση. :shock:

Ειδικά τώρα που η Sony mobile πάει για φούντο, μάλλον δε σε βλέπω καλά :P
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 01 Φεβ 2015, 23:29

Πάντως έχω διαβάσει πωςτουλάχιστον όλα τα xperia σειράς Ζ θα λάβουν την αναβάθμιση...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Φεβ 2015, 23:36

G.k.K έγραψε:Πάντως έχω διαβάσει πωςτουλάχιστον όλα τα xperia σειράς Ζ θα λάβουν την αναβάθμιση...

Aυτο διαβασα και εγω αλλα το kitkat αργησε να το δωσει η Sony εδω στην Ελλαδα. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει διαθεσιμη νωριτερα στην Ινδια και μετα ηρθε σε εμας. :?
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 01 Φεβ 2015, 23:41

Deathracer2009 έγραψε:
G.k.K έγραψε:Πάντως έχω διαβάσει πωςτουλάχιστον όλα τα xperia σειράς Ζ θα λάβουν την αναβάθμιση...

Aυτο διαβασα και εγω αλλα το kitkat αργησε να το δωσει η Sony εδω στην Ελλαδα. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει διαθεσιμη νωριτερα στην Ινδια και μετα ηρθε σε εμας. :?

Κοίτα είναι λίγο αόριστο ακόμα σχετικά με την ημερομηνία αλλά θεωρώ πως σίγουρα θα διατεθεί....
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Φεβ 2015, 23:44

Αν και έχετε Ζ μοντέλα δεν θα εμπιστευόμουν πολύ την Sony στο τομέα των κινητών. Έχω το SP και ενώ θα έπαιρνα την KitKat το ακύρωσαν τελευταία στιγμή. Επίσης οι αναβαθμίσεις αργούν να έρθουν. Για αυτό είναι και η τελευταία φόρα που αγόρασα κινητό Sony...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 01 Φεβ 2015, 23:48

Scott_Pilgrim έγραψε:Αν και έχετε Ζ μοντέλα δεν θα εμπιστευόμουν πολύ την Sony στο τομέα των κινητών. Έχω το SP και ενώ θα έπαιρνα την KitKat το ακύρωσαν τελευταία στιγμή. Επίσης οι αναβαθμίσεις αργούν να έρθουν. Για αυτό είναι και η τελευταία φόρα που αγόρασα κινητό Sony...

Κοιτα, χρονια αγοράζω κινητα σονυ, από τα W φαντάσου. Το τελευταίο xperia το κράτησα 3 χρόνια και ακόμα λειτουργεί...Τι να σου πω...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 02 Φεβ 2015, 00:00

Connie GR έγραψε:
Ernesto έγραψε:Ξερουμε πανω κατω ποιες συσκευες υποστηριζει?

Αυτό μπορείς πολύ εύκολα να το μάθεις με μια αναζήτηση στο google.
Όπως και να 'χει, μια πρόχειρη λίστα:

Google

Nexus 4
Nexus 5
Nexus 6
Nexus 7
Nexus 9
Nexus 10

Motorola

Moto E
Moto G
Moto G LTE edition
Moto X
Moto G (2014)
Moto X (2014)
Droid Turbo

HTC

HTC One
HTC One M8
HTC One mini
HTC One mini 2
HTC One Max
HTC One GPE
HTC One M8 GPE

Samsung

Galaxy Note 4
Galaxy Note Edge
Galaxy S5
Galaxy S5 Mini
Galaxy Alpha
Galaxy S4
Galaxy S4 GPE
Galaxy Note 3
Galaxy TabPRO 8.4
Galaxy Tab Pro 10.1
Galaxy Tab 12.2 Pro
Galaxy Tab S 8.4
Galaxy Tab S 10.5

LG

LG G Pad 8.3 GPE
LG G3
LG G3 Stylus
LG G2
LG G Pad 8.3
LG G2 Mini
LG G Flex

Sony

Xperia Z Ultra GPE
Xperia Z3
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Tablet Compact
Xperia Z Ultra
Xperia Z1
Xperia Z2
Xperia Z2 Tablet
Xperia ZL
Xperia ZR
Xperia Z1S
Xperia Z3v

Asus

ZenFone4
ZenFone5
ZenFone6
ZenFone 5 LTE
PadfoneS

Ισχυει και για το galaxy note 3neo ?
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 02 Φεβ 2015, 00:09

G.k.K έγραψε:
Scott_Pilgrim έγραψε:Αν και έχετε Ζ μοντέλα δεν θα εμπιστευόμουν πολύ την Sony στο τομέα των κινητών. Έχω το SP και ενώ θα έπαιρνα την KitKat το ακύρωσαν τελευταία στιγμή. Επίσης οι αναβαθμίσεις αργούν να έρθουν. Για αυτό είναι και η τελευταία φόρα που αγόρασα κινητό Sony...

Κοιτα, χρονια αγοράζω κινητα σονυ, από τα W φαντάσου. Το τελευταίο xperia το κράτησα 3 χρόνια και ακόμα λειτουργεί...Τι να σου πω...

Δεν είπα ότι λειτουργεί. Απλά δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν με τα μεγάλα updates.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 02 Φεβ 2015, 00:13

Scott_Pilgrim έγραψε:
G.k.K έγραψε:

Δεν είπα ότι λειτουργεί. Απλά δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν με τα μεγάλα updates.

Καταλαβαινω...Σκέψου όμως τι λένε αυτοί που έχουν iphone...Τέσπα...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB