Εμένα δε μου φαίνεται περίεργο πάντως. Μιλάμε για μια αλυσίδα που ξέρουμε γενικά τη σχέση της (ανύπαρκτη πιθανόν) με το gaming. Για μια αλυσίδα που σίγουρα δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάποιον που θέλει να πάρει παιχνίδια.
Φέτος νομίζω προωθεί πολύ αυτό το κομμάτι πάντως με ενημερωτικά email για gaming προσφορές και άλλα, όμως οι υπάλληλοι δεν πρέπει να έχουν και πολύ ιδέα. Τρανή απόδειξη όταν είχαν την προπαραγγελία του destiny και πήγα να πάρω το bundle ψάχνανε αν τους έχουν στείλει το παιχνίδι destiny που είχε δώρο η κονσόλα και αν δεν τους έλεγα ότι βρίσκεται εντός, παίζει να μου είχαν δώσει και δεύτερο αντίτυπο. Και αν δεν κάνω λάθος και τότε με το destiny μείνανε άτομα χωρίς επειδή είχαν εξαντληθεί τα κομμάτια και τότε έφερε επιπλέον και κάλυψε τα κενά.
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 22:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
@Tanno
Οι απόψεις σου επί του θέματος είναι σεβαστές, αλλά θα σε παρακαλούσα να μην φέρνεις πολιτική και πειρατεία στην κουβέντα. Το πρώτο (πολιτική) δεν έχει καμία σχέση με το gaming ή τις "Ευκαιρίες και Προσφορές" (που είναι και ο τίτλος του thread) και το δεύτερο (πειρατεία) δεν αποτελεί σε απολύτως μα απολύτως καμία περίπτωση την απάντηση στο οτιδήποτε.
Οι απόψεις σου επί του θέματος είναι σεβαστές, αλλά θα σε παρακαλούσα να μην φέρνεις πολιτική και πειρατεία στην κουβέντα. Το πρώτο (πολιτική) δεν έχει καμία σχέση με το gaming ή τις "Ευκαιρίες και Προσφορές" (που είναι και ο τίτλος του thread) και το δεύτερο (πειρατεία) δεν αποτελεί σε απολύτως μα απολύτως καμία περίπτωση την απάντηση στο οτιδήποτε.
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Re: Απ: Ευκαιρίες και προσφορές!
Το οτι τέλειωσε το στοκ της προσφοράς και στο site υπήρχε αυτό σε καμία περίπτωση δεν ειναι απάτη.
Το αγόρασε κάνεις και χωρίς να το ξέρει του πούλησαν κατι άλλο?όταν το βάζεις στο καλάθι για αγορά η τιμή μήπως ειναι κρυφή?δεν βλέπεις τη πληρωνεις?υπάρχει κοσμος που αγόρασε κανονικά τις προσφορές απλώς δεν Ειχα μεγάλο στοκ.Εκτός αν το μικρο στοκ ειναι έγκλημα....
Το σχολείο για τη πειρατεία οτι να το ναι ....
Το παίζεις ιστορία και έχεις δηλώσει πολλές φορές οτι δεν ασχολησε με κάποιες εταιρείες και πως και καλα τους ρίχνεις μαύρο........
Αλλά πειρατικά θα τα παίξεις ε?εισαι πολύ σκληρός τελικά, πσσς άλλο επίπεδο ......
Το αγόρασε κάνεις και χωρίς να το ξέρει του πούλησαν κατι άλλο?όταν το βάζεις στο καλάθι για αγορά η τιμή μήπως ειναι κρυφή?δεν βλέπεις τη πληρωνεις?υπάρχει κοσμος που αγόρασε κανονικά τις προσφορές απλώς δεν Ειχα μεγάλο στοκ.Εκτός αν το μικρο στοκ ειναι έγκλημα....
Το παίζεις ιστορία και έχεις δηλώσει πολλές φορές οτι δεν ασχολησε με κάποιες εταιρείες και πως και καλα τους ρίχνεις μαύρο........
Αλλά πειρατικά θα τα παίξεις ε?εισαι πολύ σκληρός τελικά, πσσς άλλο επίπεδο ......
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Tanno έγραψε:@Connie_GR και diver_gr,
Σεβαστά αυτά, αλλά εγώ έχω συνείδηση και δεν κυνηγάω ποτέ προϊόντα από εταιρεία, όπως κάνουν μερικά πρόβατα, που προηγουμένως μία εταιρεία έφτυσε τους καταναλωτές. Εγώ δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ απλά αποφεύγω τις εταιρείες και δεν αγοράζω τίποτα από αυτές.
Με την πολιτική, έφερα απλώς ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ και πως τα βλέπω τα πράγματα σήμερα. Και επίσης, με την πειρατεία, έφερα ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι σκέφτονται ορισμένοι που τρέπονται στην πειρατεία ως ακραία λύση εναντίον αυτών των εταιρειών που δεν τους σεβάστηκαν στο παρελθόν.
Όπως είπα και πριν, η Δράση έχει πάντα Αντίδραση. Αν δεν θέλεις να προκαλέσεις αντιδράσεις, απλώς μην προβείς σε μία δράση που είναι μισητή σε όλους.
Αυτά από μένα.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Κανείς δεν σου επιβάλει να κάνεις κάτι. Ελεύθερη αγορά είμαστε και ο καθένας δαπανά τα χρήματά του με τον τρόπο που αυτός θεωρεί σωστό. Το να λες όμως ότι κάποιος είναι "πρόβατο" ή να προσπαθείς με το ζόρι να "μαυρίσεις" κάποιον απλά και μόνο επειδή εσένα δεν σου αρέσει, τότε χάνεις το point σου.
Τώρα, όσον αφορά την πολιτκή, όπως σου είπα ξανά, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το gaming - και καλύτερα να μένει γενικότερα εκτός συζήτησης.
Τέλος, όσον αφορά την πειρατεία, όπως είπα δεν είναι σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο η απάντηση στο οτιδήποτε. Αν θέλεις να αποδοκιμάσεις κάτι δεν το αγοράζεις. Η πειρατεία δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα. Το αντίθετο, ζημιώνει τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά για να σου προσφέρουν ένα προϊόν
Η δράση μπορεί να έχει αντίδραση. Όπως οι δράσεις όμως, έτσι και οι αντιδράσεις μπορεί να είναι πολλές και διαφορετικές.
Φιλικά.
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
diver_gr έγραψε:Το οτι τέλειωσε το στοκ της προσφοράς και στο site υπήρχε αυτό σε καμία περίπτωση δεν ειναι απάτη.
Οταν βαζεις προσφορα φιλε diver δεν εχει να κανει μονο με το στοκ.εαν αυτος που σε προμηθευει με wiiu μπορει να σου δωσει και αλλα τοτε οφειλεις να καλυψεις την ζητηση στην τιμη της προσφορας.στο site δεν ελεγε πουθενα περιορισμενος αριθμος τεμαχιων κλπ ναι το μικρο στοκ ειναι εγκλημα εαν βαλει καποιος προσφορα π.χ dragon age για ps4 10 ευρω και εχει ενα τοτε ειναι κοροιδια δεν ειναι προσφορα.
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Theme Hospital δωρεάν μεσω του Origin.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/193383/pc-download/base-game/standard-edition
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/193383/pc-download/base-game/standard-edition
-
GiannisRethymno - Δημοσιευσεις : 207
http://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=99452&langId=-18&query=sales_gaming&page=1&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3Dsales_gaming%26filterTabbedCategory%3Donlineshop%26channel%3Dmmgrel%26productsPerPage%3D25&sort=price&searchProfile=onlineshop&sourceRef=eismoptgA
Τα 2 του xbox one εχουν καλη τιμη για τσεκαρετε
Τα 2 του xbox one εχουν καλη τιμη για τσεκαρετε
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες