- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 11:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Re: Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Είδα το Before I go to sleep με την Νικόλ Κίντμαν, δε το συνιστώ σε κανέναν. Θρίλερ μυστηρίου που εν τέλει περιστρέφεται γύρω από τραβηγμένα γεγονότα παράλογης ερωτικής φύσης... Σενάριο όχι ιδιαίτερα δομημένο, low budget, ανακυκλωμένες ιδέες.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
greenkiller.13 έγραψε:Ειδα προσφατα επιτελους το Taken 2,πολυ καλη ταινια,Liam Neeson κορυφαιος!
Μιας και το ανέφερες είδε χθες στον κινηματογράφο το 3ο μέρος! Δεν είχα απαιτήσεις καθώς γνωρίζουμε πως ειδικά τα 3α μέρη τα τραβάνε από τα μαλλιά! Ήταν απλά μία διασκεδαστική περιπέτεια!
-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
I Origin.
Ωραίο δράμα.
8/10
Ωραίο δράμα.
8/10
Τελευταία επεξεργασία από Darkthronen και 20 Ιαν 2015, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
psaraki έγραψε:the interview ειναι τοσο μαπα οσο φανταστικατε πως θα ηταν.... κ ακομα παρα πανω!!!![]()
Είδες όμως πόσοι τρέχανε να το βαθμολογήσουνε με άριστα, πριν ακόμα το δούνε;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:psaraki έγραψε:the interview ειναι τοσο μαπα οσο φανταστικατε πως θα ηταν.... κ ακομα παρα πανω!!!![]()
Είδες όμως πόσοι τρέχανε να το βαθμολογήσουνε με άριστα, πριν ακόμα το δούνε;
κ εγω ετσι πιστευα οκ κωμωδια ειναι ε ποσο χαλια θα ειναι... αν σου πω πως δεν γελασα καθολου τι θα πεις??? κριμα γτ επαιζαν κ καλοι ηθοποιοι....
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
12 years a slave
Την είχα καιρό στο pc αλλά την είχα ξεχάσει.
Την εντόπισα χθες το βράδυ που έσβηνα αρχεία για να καθαρίσει λίγο ο δίσκος και την είδα.
Πολύ καλή ταινία, 8/10 για τα δεδομένα μου.
Την είχα καιρό στο pc αλλά την είχα ξεχάσει.
Την εντόπισα χθες το βράδυ που έσβηνα αρχεία για να καθαρίσει λίγο ο δίσκος και την είδα.
Πολύ καλή ταινία, 8/10 για τα δεδομένα μου.
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης