achilleas1983 έγραψε:Κανονικα μπαινω σε καθε αρθρο με τη σειρα.και σε καθε σελιδα το πολυ να βρω δυο εξωγηινους.
Τι εννοείς σε κάθε σελίδα βρίσκεις το πολύ 2? Στο τέλος του άρθρου έχει έναν το πολύ και είναι τυχαίο κάθε πότε θα τύχεις.
achilleas1983 έγραψε:Κανονικα μπαινω σε καθε αρθρο με τη σειρα.και σε καθε σελιδα το πολυ να βρω δυο εξωγηινους.
Raphael έγραψε:achilleas1983 έγραψε:Κανονικα μπαινω σε καθε αρθρο με τη σειρα.και σε καθε σελιδα το πολυ να βρω δυο εξωγηινους.
Τι εννοείς σε κάθε σελίδα βρίσκεις το πολύ 2? Στο τέλος του άρθρου έχει έναν το πολύ και είναι τυχαίο κάθε πότε θα τύχεις.
achilleas1983 έγραψε:Raphael έγραψε:achilleas1983 έγραψε:Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα εδω και δυο εβδομαδες που αρχισε ο διαγωνισμος χαλαω γυρω στις 5 ωρες τη μερα να ψαχνω για ποντους και το πολυ να μαζευω καμια 700αρια.τωρα πως καποιοι φτανουν κατι 5000 δεν μπορω να καταλαβω.
Deathracer2009 έγραψε:psaraki έγραψε:αν αργουν ετσι σημερα δεν θα μαζεψουμε ποντους ουτε την Δευτερα παρουσια![]()
![]()
Ρε ηρεμησε λιγο μην γκρινιαζεις συνεχεια!!! Εχεις 5000+ ποντους και μονο με θαυμα μπορεις να βγεις εκτος 50αδας για την εβδομαδα. Εγω εχω 1481 και ειμαι ακομα μεσα στην 50αδα.
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες