psaraki έγραψε:αν αργουν ετσι σημερα δεν θα μαζεψουμε ποντους ουτε την Δευτερα παρουσια![]()
![]()
Deathracer2009 έγραψε:psaraki έγραψε:αν αργουν ετσι σημερα δεν θα μαζεψουμε ποντους ουτε την Δευτερα παρουσια![]()
![]()
Ρε ηρεμησε λιγο μην γκρινιαζεις συνεχεια!!! Εχεις 5000+ ποντους και μονο με θαυμα μπορεις να βγεις εκτος 50αδας για την εβδομαδα. Εγω εχω 1481 και ειμαι ακομα μεσα στην 50αδα.
yiannakis έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:psaraki έγραψε:αν αργουν ετσι σημερα δεν θα μαζεψουμε ποντους ουτε την Δευτερα παρουσια![]()
![]()
Ρε ηρεμησε λιγο μην γκρινιαζεις συνεχεια!!! Εχεις 5000+ ποντους και μονο με θαυμα μπορεις να βγεις εκτος 50αδας για την εβδομαδα. Εγω εχω 1481 και ειμαι ακομα μεσα στην 50αδα.
Αφού έχεις άπειρους από την πρώτη εβδομάδα, λογικό.
asvestis έγραψε:Ξερω περυσι ηταν ετσι,απλα δεν ειναι ξεκαθαρο μεσα στους ορους του διαγωνισμου
achilleas1983 έγραψε:Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα εδω και δυο εβδομαδες που αρχισε ο διαγωνισμος χαλαω γυρω στις 5 ωρες τη μερα να ψαχνω για ποντους και το πολυ να μαζευω καμια 700αρια.τωρα πως καποιοι φτανουν κατι 5000 δεν μπορω να καταλαβω.
Raphael έγραψε:achilleas1983 έγραψε:Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα εδω και δυο εβδομαδες που αρχισε ο διαγωνισμος χαλαω γυρω στις 5 ωρες τη μερα να ψαχνω για ποντους και το πολυ να μαζευω καμια 700αρια.τωρα πως καποιοι φτανουν κατι 5000 δεν μπορω να καταλαβω.
Σίγουρα ψάχνεις σωστά;
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες