News: PlayStation Vita

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gamer » 01 Σεπ 2014, 19:40

raysod έγραψε:Κάπου είχα την λίστα ανά region στο λαπτοπ στο σπίτι, στην Ευρώπη είναι κοντά στα 200+ διαθέσιμα αν θυμάμαι, θα κοιτάξω όταν τελειώσω από το γραφείο να την ανεβάσω…

Το Wikipedia μας δίνει 738 παιχνίδια για το Vita

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Vita_games

Και σε αυτά υπολογίζονται τα 250 για psp και τα 100 του ps1

Δεν εχει αυτα που θελω...Εεε, οχι!

Μηπως ειναι και αλλα? Μηπως εμφανιζει τα δυτικα μονο?

Εγω βρηκα αυτο..
http://search.jp.playstation.com/search?query=&site=FIZ02WOB&detail=1&count=100&umdpass=1&sort_date=1&charset=utf-8&group=1&design=2&start=100
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 02 Σεπ 2014, 22:52

Ανυπομονω ¨:D
xristostsaou

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 02 Σεπ 2014, 22:53

Κατα το μεσημερακι πιστευω θα τα βγαλουv οπως συvηθως.
xristostsaou

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 03 Σεπ 2014, 09:20

καλημέρα παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται αν υπάρχει κάτι για editor για το football manager στο ps vita
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Σεπ 2014, 19:11

Επίσης έχει καλούτσικο sale. Στο deal of the week έχει το πρώτο Dangandropa σε 25 ευρώ αλλιώς 2 αν έχει plus. Πάρα πολύ καλή τιμή μιας και μιλάμε για πολύ δυνατό και έξυπνο τίτλο και με το δεύτερο να είναι κοντά, είναι must για όσους γουστάρουν games τέτοιου είδους.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό evergrey » 03 Σεπ 2014, 23:41

raysod έγραψε:Εμένα στα 22 ευρώ μου το δίνει το πρώτο Danganronpa…

Κατάφερε κανείς να κατεβάσει τα Velocity X2 και Don’t Starve σήμερα;

Ενώ από το web store στο PC τα βρήκα κανονικά και τα αγόρασα (ήταν δωρεάν), στο store μέσα από το Vita δεν υπάρχουν, ακόμη και αν κάνεις search…

Μάλλον έχει θέμα το Vita store?

Θα δοκιμάσω και αύριο μετά την δουλειά απλά μου κάνει εντύπωση…

ΥΓ. Αγοράστε το half minute hero που είναι προσφορά αν δεν το έχετε παίξει στο psp, τα σπάει το rpg-ακι... :D

ΥΓ2. Άρχισα να σβήνω παιχνίδια και στην 32άρα κάρτα μου... Γέμισε... Δεν πάμε καλά χα χα χα

@raysod εγω που τα εβαλα στην λιστα απο το PC δεν ειχα θεμα με κανενα παιχνιδι.Μπηκα μετα απο το "βιτακι" και τα κατεβασα.
Το Store του Vita αργει λιγο να παρει μπρος μετα απο καθε update.
Ειλικρινα παντος να ειναι καλα το cross buy.Εχω φαει κολλημα με το Don’t Starve.Πολυ καλο παιχνιδι.Και το Velocity X2 ειναι ετη φωτος μπροστα απο το 1ο.Εθιστικοτατο!
Εντος θεματος...το Rays The Dead τελικα θα βγει και για το "βιτακι". http://blog.eu.playstation.com/2014/09/03/ps4-zombie-romp-rays-dead-now-coming-ps-vita/
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 04 Σεπ 2014, 00:05

raysod έγραψε:Μπήκα τελικά από το Download List του PS Vita και τα κατεβάζω από εκεί… :D

Ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται το Rays of the Dead… :D

Λογικό δεν είναι; Rays of the Dead ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Σεπ 2014, 01:31

Ναι, 22 ευρώ ήθελα να γράψω. Το Rays of the Dead τι ωραίο που φαίνεται! Θα το πάρω σίγουρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Σεπ 2014, 16:03

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο το συγκεκριμένο. Πάντως από βιντεάκια δεν έχει και την τρελή διαφορά στα γραφικά σε σχέση με το PC. Θα το πάρω και στο vita όμως.

Το video είναι private.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό evergrey » 05 Σεπ 2014, 20:55

raysod έγραψε:ααα δούλευε πριν...

ήταν από την ίδια την εταιρεία...

αν το βρω από αλλού θα το βάλω...

και επίσης να προσθέσω ότι θα δοθεί δωρεάν από το ps plus από ότι αναφέρει το video...

Πολυ ωραιο παιχνιδακι.Οριστε και ενα site που αναφερει καποιες αλλαγες που θα εχει η εκδοση για PS4/PSVita.Επισης αναφερει οτι θα ειναι cross-buy και για τους Plus-ατους θα ειναι "τσαμπα" οπως εγραψε και ο @raysod πιο πανω. http://www.vitaboys.net/2014/09/the-binding-of-isaac-rebirth-launches.html
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB