- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 19:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Το Chaos on Deponia. Σκότωσα μωρά δελφινιών και έφτιαξα τόνο (στο παιχνίδι, προφανώς). 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Το Chaos on Deponia. Σκότωσα μωρά δελφινιών και έφτιαξα τόνο (στο παιχνίδι, προφανώς).
Πολύ καλά adventurακια! Τα είχα κατα ευχαριστηθεί και τα 3! Μπορώ να πω ότι το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ!
Στο pc έχω ξεκινήσει (αν και είναι μικρό και θα το τελειώσω σύντομα) το Gone Home και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά! πολύ καλό story με πολύ ωραίες πινελιές!
Στο ps3 τελειώνω το Castlevania Lords of shadow 1 και ξεκινάω καπάκι το 2!
-
warmup - Δημοσιευσεις : 85
Το 3ο Deponia δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά τα 2 πρώτα ήταν τέλεια. Το πρώτο κιόλας έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Ναι, από το steam το πήρα. Ναι, το πρώτο έχει ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμα συνεχίζουν να προσθέτουν γλώσσες στα 3 αυτά παιχνίδια, οπότε κάποια στιγμή μπορεί να προσθέσουν ελληνικούς υπότιτλους και στα άλλα 2 παιχνίδια.

-
Νομίζω ότι ήταν μια γνωστή μεταφράστρια που μετέφρασε το Deponia. Πάντως, για παράδειγμα, στο Chaos on Deponia, πρόσφατα προσθέσανε την Τουρκική γλώσσα. Κάνουν κάποια updates που και που και στα 3 παιχνίδια.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης