- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 13:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Destiny
Δυστυχως δεν γινομαι κατανοητος, δηλαδη η ουσια αυτων που θελω να αναδειξω. Μαλλον ο τροπος με τον οποιο εκφραζομαι ευθυνεται γι' αυτο.
Εχω παιξει γυρω στις 150 ωρες, προφανως και δεν κλαιω τα λεφτα που εχω δωσει για το παιχνιδι, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι καποια σημεια (οπως το story) ειναι αδυναμο και ελλιπες σε σημειο που δεν γινεται να μην το αναφερεις. Ειχα ηδη διαβασει παρα πολλα για το παιχνιδι πριν βγει και προφανως δεν περιμενα κατι αναλογο σαν το Halo. Αυτο δια μαγειας "αθωωνει" την Bungie για μια εμπειρια που οπως και να το κανεις δεν ειναι ολοκληρωμενη; Υπηρξαν αρκετες στιγμες που πραγματικα βαριεσαι να παιξεις.
Εχω παιξει γυρω στις 150 ωρες, προφανως και δεν κλαιω τα λεφτα που εχω δωσει για το παιχνιδι, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι καποια σημεια (οπως το story) ειναι αδυναμο και ελλιπες σε σημειο που δεν γινεται να μην το αναφερεις. Ειχα ηδη διαβασει παρα πολλα για το παιχνιδι πριν βγει και προφανως δεν περιμενα κατι αναλογο σαν το Halo. Αυτο δια μαγειας "αθωωνει" την Bungie για μια εμπειρια που οπως και να το κανεις δεν ειναι ολοκληρωμενη; Υπηρξαν αρκετες στιγμες που πραγματικα βαριεσαι να παιξεις.
-
femto - Δημοσιευσεις : 94
Εγώ πιστεύω πως αξίζει το expansion τα λεφτά του, εδώ επί χρόνια κόσμος δίνει 50 ευρώ για dlc στο cod που είναι μόνο mp maps. 17,5 ευρώ για το συγκεκριμένο περιεχόμενο(dark below) είναι λογική τιμή.Δεν είμαι και κάνας λεφτας κιόλας αλλά πιστεύω ότι κόσμος δίνει 70νταρες για παιχνίδια με 15 ώρες gameplay οπότε για τις 220 που έχω ρίξει στο συγκεκριμένο είμαι ικανοποιημενος. Όσο για το είδος του παιχνιδιού, ένα υβρίδιο mmofps είναι που σύντομα θα αντιγράφει και από άλλους.
-
blackpete - Δημοσιευσεις : 8
Οι θεοι που είχαν βγάλει VoG HM με 2 άτομα δοκιμάζουν τον Crota!
https://www.youtube.com/watch?v=ppeUR_NbwzI
Έχουν 2 άτομα δεξιά/αριστερά να σκοτώνουν τους knight στα μπαλκόνια και οι υπόλοιποι στο κάτω δωμάτιο.
https://www.youtube.com/watch?v=ppeUR_NbwzI
Έχουν 2 άτομα δεξιά/αριστερά να σκοτώνουν τους knight στα μπαλκόνια και οι υπόλοιποι στο κάτω δωμάτιο.
-
klonith - Δημοσιευσεις : 36
Μελετήστε το βίντεο αυτό για απόψε. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία πριν το reset:
http://youtu.be/Ugkr2-BDiFw
http://www.bungie.net/en/Forum/Post/84356830/0/0
http://youtu.be/Ugkr2-BDiFw
http://www.bungie.net/en/Forum/Post/84356830/0/0
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Παιδιά καλημέρα.
Χρειάζομαι βοήθεια με την τελευταία αποστολή του Urn Of Sacrifice.
Είναι η τελευταία αποστολή του του Urn και συγκεκριμένα το The Ritual of the Sacrifice στο φεγγάρι.
Είμαι Hunter level 27 και είναι αρκετά δύσκολο για μένα.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει friend request στο PS4 (SithLordDante) και να μου γράψει ότι είναι από το enternity.
Είμαι κάθε βράδυ οnline γύρω στις 21:30-22:00 και μέχρι τις 23:30 για να δημιουργήσουμε fireteam και να το βγάλουμε.Ενδιαφέρομαι και για raid όποιος θέλει
Είμαι μέλος του enternity clan.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
Είναι η τελευταία αποστολή του του Urn και συγκεκριμένα το The Ritual of the Sacrifice στο φεγγάρι.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει friend request στο PS4 (SithLordDante) και να μου γράψει ότι είναι από το enternity.
Είμαι κάθε βράδυ οnline γύρω στις 21:30-22:00 και μέχρι τις 23:30 για να δημιουργήσουμε fireteam και να το βγάλουμε.Ενδιαφέρομαι και για raid όποιος θέλει

-
SithDante - Δημοσιευσεις : 77
Μόλις ρίξαμε και εμείς τον Crota. Είναι σίγουρα η πιο δύσκολη μάχη από πλευράς οργάνωσης, timing και επικοινωνίας. Δεν πρέπει να πάει πραγματικά τίποτα λάθος, διότι ο χρόνος πριν το enrage είναι ίσα-ίσα υπολογισμένος.
Το dungeon finder του Destiny είναι ουσιαστικά το Vanguard. Είναι μια επιλογή στα δεξιά του χάρτη. Επίσης κάθε dungeon (strike) έχει matchmaking στην βασική του έκδοση (δηλαδή όταν τα επιλέγεις κατευθείαν από τους πλανήτες), όμως στο Vanguard μπορείς να τα παίξεις σε ανώτερους βαθμούς δυσκολίας (επιπλέον loot και marks). Για να ξεκλειδώσεις όλες τις επιλογές πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσεις όλο το questline του main story. Αν είναι πες μου nickname να στα εξηγήσω σε ένα Ps party. Μπορείς επίσης να μπεις και στην clan μας.giopa62 έγραψε:Καλημέρα,
πήρα προχτές το παιχνίδι και ψάχνομαι λίγο με το Online. Έχει κάτι σαν dungeon finder? Δεν έχω καταλάβει. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει λίγο πως βρίσκω κόσμο για αποστολές.
Μερσί
Δεν θυμάμαι ποιά ήταν η αποστολή αυτή, αλλά λογικά δυσκολεύεσαι επειδή αυτές πρέπει να είναι για lv30. Δεν σε βρίσκω στην λίστα της clan. Μήπως έχεις μπει μόνο στο group? Θα σε βάλω friend list να συνεννοηθούμε. Τώρα που αρχίζουμε να μαθαίνουμε τον Crota θα ξαναρχίσουμε τον Atheon για όσους δεν τον πρόλαβαν ή πήραν τώρα το παιχνίδι.SithDante έγραψε:Παιδιά καλημέρα.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Το dungeon finder του Destiny είναι ουσιαστικά το Vanguard. Είναι μια επιλογή στα δεξιά του χάρτη. Επίσης κάθε dungeon (strike) έχει matchmaking στην βασική του έκδοση (δηλαδή όταν τα επιλέγεις κατευθείαν από τους πλανήτες), όμως στο Vanguard μπορείς να τα παίξεις σε ανώτερους βαθμούς δυσκολίας (επιπλέον loot και marks). Για να ξεκλειδώσεις όλες τις επιλογές πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσεις όλο το questline του main story. Αν είναι πες μου nickname να στα εξηγήσω σε ένα Ps party. Μπορείς επίσης να μπεις και στην clan μας.GiannisP έγραψε:Μόλις ρίξαμε και εμείς τον Crota. Είναι σίγουρα η πιο δύσκολη μάχη από πλευράς οργάνωσης, timing και επικοινωνίας. Δεν πρέπει να πάει πραγματικά τίποτα λάθος, διότι ο χρόνος πριν το enrage είναι ίσα-ίσα υπολογισμένος.giopa62 έγραψε:Καλημέρα,
πήρα προχτές το παιχνίδι και ψάχνομαι λίγο με το Online. Έχει κάτι σαν dungeon finder? Δεν έχω καταλάβει. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει λίγο πως βρίσκω κόσμο για αποστολές.
Μερσί
Ευχαριστώ Γιάννη. Χτες έπαιξα το πρώτο strike. Φαντάζομαι το vanguard Θα το δω αργοτερα ε; Είμαι lvl 10.
Όσο για το username έχω xone. geofyl3.
- giopa62
- Δημοσιευσεις : 69
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες