blueshark έγραψε:Είναι αλήθεια ότι έγινα μέλος όταν είδα το διαγωνισμό αλλά το site το ήξερα χρόνια πριν , επίσης είμαι subscribed στο κανάλι στο youtube και το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Διάβαζα για το Δημήτρη Καρέτσο πριν 5 η 6 χρόνια στο pc master η pc gamer δε θυμάμαι ακριβός οπότε δεν χρειάζεται να έχω 150 post και να είμαι 3 χρόνια μέλος για να στηρίζω το site όπως πιστεύετε μερικοί. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους δεν βλέπω να λέει κάπου πως απαγορεύεται να έρχεσαι αποκλειστικά γι αυτόν. Τα νούμερα των νικητών θέλω να βλέπω sephiroth όχι που μένουν τα παιδιά οπότε δικηγόρο γιατί ;;
Το θέμα των προσωπικών δεδομένων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σε προηγούμενη ιστοσελίδα που εργαζόμουν, έτρεχαν οι ιδιοκτήτες στα δικαστήρια γιατί σε ένα video κάπου φάνηκε ένα στοιχείο ενός χρήστη που δεν έπρεπε. Επειδή και ο admin δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με άλλη λίστα της βάσης που θα κάνει export και αφού πάρουμε το ΟΚ από το δικηγόρο και αφού δούμε ότι δουλεύει σωστά αυτή η διαδικασία και επειδή κι εγώ δεν έχω καμία όρεξη να τρέχουμε με μηνύσεις στην περίπτωση που κάποιος κάπου κάποτε..., αποφασίσαμε να κάνουμε έτσι τους διαγωνισμούς.
Σαφώς και μπορεί να μην σε ικανοποιεί η απάντηση και να θεωρείς ότι έτσι δίνουμε τα δώρα όπου θέλουμε, δικαίωμά σου είναι. Απλά, δεν θέλω να συνεχίσω αυτή τη διαδικασία να σε πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας (παρά τα κιλά μου). Αν πιστεύεις ότι η κλήρωση δεν γίνεται όπως θα ήθελες, θα σε παρακαλέσω να μη συνεχίσεις να συμμετέχεις στο διαγωνισμό για να μη χαλάμε τις καρδιές μας.