Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 19:05

blueshark έγραψε:Είναι αλήθεια ότι έγινα μέλος όταν είδα το διαγωνισμό αλλά το site το ήξερα χρόνια πριν , επίσης είμαι subscribed στο κανάλι στο youtube και το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Διάβαζα για το Δημήτρη Καρέτσο πριν 5 η 6 χρόνια στο pc master η pc gamer δε θυμάμαι ακριβός οπότε δεν χρειάζεται να έχω 150 post και να είμαι 3 χρόνια μέλος για να στηρίζω το site όπως πιστεύετε μερικοί. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους δεν βλέπω να λέει κάπου πως απαγορεύεται να έρχεσαι αποκλειστικά γι αυτόν. Τα νούμερα των νικητών θέλω να βλέπω sephiroth όχι που μένουν τα παιδιά οπότε δικηγόρο γιατί ;;

Το θέμα των προσωπικών δεδομένων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σε προηγούμενη ιστοσελίδα που εργαζόμουν, έτρεχαν οι ιδιοκτήτες στα δικαστήρια γιατί σε ένα video κάπου φάνηκε ένα στοιχείο ενός χρήστη που δεν έπρεπε. Επειδή και ο admin δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με άλλη λίστα της βάσης που θα κάνει export και αφού πάρουμε το ΟΚ από το δικηγόρο και αφού δούμε ότι δουλεύει σωστά αυτή η διαδικασία και επειδή κι εγώ δεν έχω καμία όρεξη να τρέχουμε με μηνύσεις στην περίπτωση που κάποιος κάπου κάποτε..., αποφασίσαμε να κάνουμε έτσι τους διαγωνισμούς.

Σαφώς και μπορεί να μην σε ικανοποιεί η απάντηση και να θεωρείς ότι έτσι δίνουμε τα δώρα όπου θέλουμε, δικαίωμά σου είναι. Απλά, δεν θέλω να συνεχίσω αυτή τη διαδικασία να σε πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας (παρά τα κιλά μου). Αν πιστεύεις ότι η κλήρωση δεν γίνεται όπως θα ήθελες, θα σε παρακαλέσω να μη συνεχίσεις να συμμετέχεις στο διαγωνισμό για να μη χαλάμε τις καρδιές μας.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 19:11

Παιδιά ένα έχω να πω όποιος θεωρεί ότι είναι στημένο να μην μπαίνει καν στον κόπο να μαζεύει πόντους γιατί αν δεν κερδίσει θα κάνει φασαρία !! Τους διαγωνισμούς τους κάνει το enternity για να είμαστε χαρούμενοι και αν δεν κερδίσουμε δεν πειράζει ..
Και καλύτερα που έβαλε να μπαίνουν περισσότερα άτομα στην κλήρωση των μεγάλων δώρων και πραγματικά συγχαρητήρια :)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 19:18

kakashi_hatake έγραψε:@bdosis Και σε livestreaming να γίνει η κλήρωση αν κάποιος είναι καχύποπτος νομίζεις δε θα μπορεί να τη κατηγορήσει πάλι για στημένη?

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί φτάσαμε εδώ. Αν και σε όλους τους διαγωνισμούς θα υπάρξουν κάποιοι που θα μιλάνε για στησίματα γιατί εδώ έχει πάρει τέτοια έκταση? Δεν έχω δει πουθενά αλλού να ζητάνε live μια κλήρωση ακόμα και στους διαγωνισμούς μεγάλων εταιρειών στις σελίδες τους στο fb ή όπου αλλού τις κάνουν.

Πως να κατηγορήσεις μια Live Κλήρωση? και το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε καν τον τρόπο που γίνεται ! τεσπα!

θα σου εξηγήσω γιατί ! γιατί τις προηγούμενες μέρες έγιναν παράπονα για τα νέα μέλη που είναι στην 30αδα! τα μοναδικά νέα μέλη ήμασταν εμείς..και όπως αναφέρθηκε επειδή ήμαστε φίλοι γραφτήκαμε την ίδια μέρα (αφού μάθαμε για τον διαγωνισμό )!
Μετά από πολλά παράπονα από 30 άτομα πηγαίνει στα 50 για την επόμενη κλήρωση και στον διαγωνισμό βγαίνουν νικητές οι 1,2,4,5,10 και εμείς ήμασταν 3 (εγώ) , 6,7,8! καταλαβαίνεις ότι με το κλήμα που είχε δημιουργηθεί και με τα νούμερα που βγήκαν (δλδ δες και πες μου πόσες οι πιθανότητες?) φαίνεται σαν απλά να μας προσπέρασαν..!
Σου φαίνεται τόσο παράλογο που μας φαίνεται κάπως??

Όσο για το Live stream δεν καταλαβαίνω τι δικηγόρος κτλ λέτε! δλδ για να δείξετε απλά τα νούμερα χρειάζεται κάποιος νομική άδεια?? δεν χρειάζεται καν να αναφέρετε ονόματα αφού ο καθένας θα ξέρει την θέση του και μετά θα τα γράψετε και στο φόρουμ όπως κάνατε και τώρα!!Δεν θα φαινόταν πουθενά κάποιο όνομα η στοιχείο!!

καληνύχτα σας και καλή συνέχεια σε όλους!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 19:20

Δεν είναι το nickname το θέμα ρε συ raysod, είναι θέμα ότι η βάση που τραβάω εγώ αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία πέραν αυτού. Είναι δε σε PDF και τα αρχεία έρχονται σε κελιά με κάποια από αυτά τα στοιχεία να είναι σε σημείο που δεν κρύβεται εύκολα αν πχ. μικρύνω το παράθυρο να μην φαίνονται κάποια στα δεξιά ή στα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Raphael » 27 Ιαν 2015, 19:35

Sephiroth έγραψε:Απλά, δεν θέλω να συνεχίσω αυτή τη διαδικασία να σε πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας (παρά τα κιλά μου).

Respect :D

Παίδες ένας διαγωνισμός είναι. Χαλαρώστε και δείτε το χαλαρά το θέμα και μη ξεκατινιάζεστε για ένα XBOX ONE παρόλο που πολλοί το θέλουμε και πολλοί δεν έχουμε τα χρήματα να το πάρουμε.

Peace! ;) :)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 19:39

bdosis έγραψε:Πως να κατηγορήσεις μια Live Κλήρωση? και το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε καν τον τρόπο που γίνεται ! τεσπα! θα σου εξηγήσω γιατί ! γιατί τις προηγούμενες μέρες έγιναν παράπονα για τα νέα μέλη που είναι στην 30αδα! τα μοναδικά νέα μέλη ήμασταν εμείς..και όπως αναφέρθηκε επειδή ήμαστε φίλοι γραφτήκαμε την ίδια μέρα (αφού μάθαμε για τον διαγωνισμό )! Μετά από πολλά παράπονα από 30 άτομα πηγαίνει στα 50 για την επόμενη κλήρωση και στον διαγωνισμό βγαίνουν νικητές οι 1,2,4,5,10 και εμείς ήμασταν 3 (εγώ) , 6,7,8! καταλαβαίνεις ότι με το κλήμα που είχε δημιουργηθεί και με τα νούμερα που βγήκαν (δλδ δες και πες μου πόσες οι πιθανότητες?) φαίνεται σαν απλά να μας προσπέρασαν..! Σου φαίνεται τόσο παράλογο που μας φαίνεται κάπως??

Για να το κλείσουμε από πλευράς μου και απαντήσω και σε αυτή τη διαδικασία. Από το PDF γίνεται random επιλογή μέσω του Random.org, τόσο για τους πρώτους, όσο και για όλους τους άλλους.

Ο αριθμός ανέβηκε από τους 30 στους 50, γιατί λανθασμένα εγώ έβαλα την πρώτη εβδομάδα τους 30 πρώτους. Αν δεις πέρσι είχε γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, δηλαδή μπήκε ο κόσμος, έπαιξε, κέρδισαν κάποιοι και κάποιοι χρήστες ζήτησαν να μπαίνουν οι 50 πρώτοι για να έχουν περισσότερες πιθανότητες και όσοι δεν έχουν μαζέψει ΤΟΥΣ πόντους να δηλώνουν συμμετοχή. Το ίδιο έγινε και φέτος, 1-2 παιδιά το είπαν στο forum (ούτε καν στο post του διαγωνισμού) και το θυμήθηκα, το συμφωνήσαμε και το αλλάξαμε. Κανένα άλλο σενάριο.

Τέλος, μπορώ να σου πω ότι αν θέλουμε να ψαχνόμαστε στα πάντα, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι τα videos έχουν γυριστεί και κολλήσει στο live stream (είναι σχετικά απλό να γίνει για κάποιον έμπειρο). Οτιδήποτε και να γίνει, πάντα κάποιος θα έχει κάτι να πει (δικαίως ή αδίκως, δεν το εξετάζω).
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 27 Ιαν 2015, 19:42

Έλεος δλδ πρέπει να κάνουμε τη τρίχα τριχιά, περιοδικά, sites, εφημερίδες τόσα μέσα ψυχαγωγίας κάνουν διαγωνισμούς πουθενά δεν είδα κανέναν να έχει πρόβλημα με τις κληρώσεις και να ζητάει να γίνονται και σε live stream.........

Το ξεφτιλίσαμε εντελώς το θέμα, τόσα χρόνια κανείς δεν έχει πρόβλημα πόσος διαφορετικός κόσμος έχει κερδίσει δώρα τόσο σε εβδομαδιαία, ετήσια αλλά και σε ζωντανές εκπομπές.

Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τη λογική για ποιο λόγο θα έπρεπε η 4 φίλοι να κερδίσουν? Κλήρωσει είναι και βγαίνει στη τύχη, άμα κέρδιζες όμως δεν θα είχες πρόβλημα. Όλο αυτό γίνεται επειδή δεν κέρδισες?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 19:44

diver_gr, τα παιδιά αφού γράφτηκαν μαζί, ήταν στις top θέσεις, έχουν το δικαίωμα να μάθουν ορισμένα πράγματα, αφού είναι και νέοι στο sites και στις διαδικασίες. Απλά λέω τι ισχύει και ελπίζω να αντιλαμβάνονται όλοι για ποιο λόγο έχει γίνει κάθε επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 27 Ιαν 2015, 19:44

Καπου στην 46 σελιδα σταματησα να διαβαζω κουραστικα.οταν ημουν ποιο νεος χρηστης ειχα κερδισει και οταν παλιωσα παλι εχω κερδισει ειναι αστειο εστω και να λεγετε οτι ειναι στημενος ο διαγωνισμος.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό blueshark » 27 Ιαν 2015, 19:45

Sephiroth έγραψε:Τέλος, μπορώ να σου πω ότι αν θέλουμε να ψαχνόμαστε στα πάντα, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι τα videos έχουν γυριστεί και κολλήσει στο live stream (είναι σχετικά απλό να γίνει για κάποιον έμπειρο). Οτιδήποτε και να γίνει, πάντα κάποιος θα έχει κάτι να πει (δικαίως ή αδίκως, δεν το εξετάζω).

Θα κρατάτε σημερινή εφημερίδα και θα απαντάτε live ερωτήσεις , problem solved :lol: :lol: . (πλάκα κανω)

Anyway sorry για το σημερινό "σαματά" τα λέμε πάλι την επόμενη εβδομάδα :lol:
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB