Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 17:51

jack124 έγραψε:Ρε παιδιά έλεος διαγωνισμός είναι δεν κερδίζουν όλοι κερδίζουν οι τυχεροί !!
Έχω κερδίσει σε 2 διαγωνισμούς που έχει κάνει το site και δεν είναι στημένα αυτό είναι σίγουρο !!
Ούτε εγώ κέρδισα την 1η εβδομάδα , τι έγινε έχουμε άλλες 3 και να μην κερδίσω και τις άλλες 3 και πάλι δεν έγινε και τίποτα..Βάζει συνέχεια διαγωνισμούς το site κάποια στιγμή θα κερδίσετε όλοι και εντάξει μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να μαζεύεις πόντους ( εξωγήινους , comment) αλλά τι θα θέλατε απλά να δηλώνετε συμμετοχή με ένα κουμπί και να περιμένατε !! Ο διαγωνισμός είναι ότι πρέπει διότι προσπαθείς για να κερδίσεις και δεν το παίρνεις '' έτοιμο''
Τέλος πάντων αντί να χαίρεστε που βάζει διαγωνισμούς συνέχεια κάθεστε και νευριάζετε επειδή δεν κερδίσατε

συμφωνώ σε όλα και ειδικά για το πως είναι ο διαγωνισμός και για την προσπάθεια ! όμως σε αυτό το διαγωνισμό έγιναν 30 σελίδες με παράπονα για εμάς που επειδή ήμαστε νέοι δεν θα πρεπε να κερδίσουμε και οι παλιοί να έχουν ακόμα πιο πολλά προνόμια !!!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 17:53

bdosis έγραψε:
jack124 έγραψε:Ρε παιδιά έλεος διαγωνισμός είναι δεν κερδίζουν όλοι κερδίζουν οι τυχεροί !!
Έχω κερδίσει σε 2 διαγωνισμούς που έχει κάνει το site και δεν είναι στημένα αυτό είναι σίγουρο !!
Ούτε εγώ κέρδισα την 1η εβδομάδα , τι έγινε έχουμε άλλες 3 και να μην κερδίσω και τις άλλες 3 και πάλι δεν έγινε και τίποτα..Βάζει συνέχεια διαγωνισμούς το site κάποια στιγμή θα κερδίσετε όλοι και εντάξει μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να μαζεύεις πόντους ( εξωγήινους , comment) αλλά τι θα θέλατε απλά να δηλώνετε συμμετοχή με ένα κουμπί και να περιμένατε !! Ο διαγωνισμός είναι ότι πρέπει διότι προσπαθείς για να κερδίσεις και δεν το παίρνεις '' έτοιμο''
Τέλος πάντων αντί να χαίρεστε που βάζει διαγωνισμούς συνέχεια κάθεστε και νευριάζετε επειδή δεν κερδίσατε

συμφωνώ σε όλα και ειδικά για το πως είναι ο διαγωνισμός και για την προσπάθεια ! όμως σε αυτό το διαγωνισμό έγιναν 30 σελίδες με παράπονα για εμάς που επειδή ήμαστε νέοι δεν θα πρεπε να κερδίσουμε και οι παλιοί να έχουν ακόμα πιο πολλά προνόμια !!!

Αυτό είναι λάθος.. όλοι πρέπει να έχουν δικαίωμα στο να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό και όσο για το Live θα ήταν καλή ιδέα πραγματικά για να μην υπάρχουν και αμφιβολίες !! Και φίλε μου κάνε προσπάθεια και για την 2η εβδομάδα πιστεύω ότι μπορεί και να κερδίσεις κάτι ;)
Τελευταία επεξεργασία από jack124 και 27 Ιαν 2015, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Nik- » 27 Ιαν 2015, 17:54

Καλησπερα σε ολους.ειμαι εδω στο site αρκετο καιρο.δεν σχολιαζω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω το site σε καθημερινη βαση.εχω λαβει μεχρι στιγμης μερος σε 6 μεγαλες κληρωσεις,σε ολες ημουν μεσα για τα μεγαλα δωρα αλλα δεν εχω κερδισει απολυτως τιποτα μεχρι στιγμης.σεβομαι την διαδικασια.ελπιζω να ειμαι απλα ατυχος και θελω να πιστευω οτι αυτο ισχυει και ειναι η αληθεια.παντως εχω 0/6 μεγαλες κληρωσεις μεχρι τωρα.θελω να πιστευω οτι δεν ισχυει κατι πονηρο γιατι μου αρεσει πολυ το site και οι συντακτες φαινονται παιδια με επιπεδο και ορεξη για δουλεια.καλη επιτυχια σε ολους και γενικα στο site
Άβαταρ μέλους
Nik-

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 17:57

Nik- έγραψε:Καλησπερα σε ολους.ειμαι εδω στο site αρκετο καιρο.δεν σχολιαζω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω το site σε καθημερινη βαση.εχω λαβει μεχρι στιγμης μερος σε 6 μεγαλες κληρωσεις,σε ολες ημουν μεσα για τα μεγαλα δωρα αλλα δεν εχω κερδισει απολυτως τιποτα μεχρι στιγμης.σεβομαι την διαδικασια.ελπιζω να ειμαι απλα ατυχος και θελω να πιστευω οτι αυτο ισχυει και ειναι η αληθεια.παντως εχω 0/6 μεγαλες κληρωσεις μεχρι τωρα.θελω να πιστευω οτι δεν ισχυει κατι πονηρο γιατι μου αρεσει πολυ το site και οι συντακτες φαινονται παιδια με επιπεδο και ορεξη για δουλεια.καλη επιτυχια σε ολους και γενικα στο site

Φίλε Nik όταν λες μεγάλα δώρα εννοείς τα πιο ακριβά (δώρα) έτσι ?
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 27 Ιαν 2015, 18:01

@bdosis Εγώ δε συμφωνώ με τον ισχυρισμό σου ότι υπήρχε κατά κάποιον τρόπο επίθεση στα νέα μέλη του site. Όσοι αναφέραμε κάτι, είπαμε ότι θα υπάρχουν νέα μέλη που δεν έχουν γράψει τίποτα και πολύ πιθανόν να μην γράψουν και τίποτα στο site που θα έχουν μπει με στόχο το farming πόντων αφήνοντας απέξω όλους τους υπόλοιπους που συμμετέχουμε στο site ακόμα και όσους νέους θέλουν να ξεκινήσουν να συμμετέχουν, και ότι για αυτό το λόγο θα έπρεπε να υπήρχε όριο στους πόντους και όλοι κατά κάποιο τρόπο να μπαίνανε στη κλήρωση. Το ότι έτυχε στην 30αδα να είναι περισσότερα τα ενεργά μέλη αυτό δικαιολογείται ότι τα περισσότερα νέα μέλη δεν κατάλαβαν τους όρους και μπορείς να δεις στα σχόλια του διαγωνισμού πολλοί δηλώνουν συμμετοχή για βασικά δώρα και δεν έχουν μπει καν στη 50αδα. Οπότε ναι θεωρώ τυχαίο που ελάχιστα νέα μέλη δεν κέρδισαν την πρώτη εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 18:05

kakashi_hatake έγραψε:@bdosis Εγώ δε συμφωνώ με τον ισχυρισμό σου ότι υπήρχε κατά κάποιον τρόπο επίθεση στα νέα μέλη του site. Όσοι αναφέραμε κάτι, είπαμε ότι θα υπάρχουν νέα μέλη που δεν έχουν γράψει τίποτα και πολύ πιθανόν να μην γράψουν και τίποτα στο site που θα έχουν μπει με στόχο το farming πόντων αφήνοντας απέξω όλους τους υπόλοιπους που συμμετέχουμε στο site ακόμα και όσους νέους θέλουν να ξεκινήσουν να συμμετέχουν, και ότι για αυτό το λόγο θα έπρεπε να υπήρχε όριο στους πόντους και όλοι κατά κάποιο τρόπο να μπαίνανε στη κλήρωση. Το ότι έτυχε στην 30αδα να είναι περισσότερα τα ενεργά μέλη αυτό δικαιολογείται ότι τα περισσότερα νέα μέλη δεν κατάλαβαν τους όρους και μπορείς να δεις στα σχόλια του διαγωνισμού πολλοί δηλώνουν συμμετοχή για βασικά δώρα και δεν έχουν μπει καν στη 50αδα. Οπότε ναι θεωρώ τυχαίο που ελάχιστα νέα μέλη δεν κέρδισαν την πρώτη εβδομάδα.

Ναι αυτό το παρατήρησα και εγώ πολύ είναι που δεν κατάλαβαν τους όρους!! Έλεγε καθαρά όσοι είναι στην 30αδα ( τώρα πια στην 50αδα) θα μπουν στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα και πολύ νέοι χρήστες τα είχαν δηλώσει μόνο στα σχόλια ή και στο facebook νομίζοντας ότι θα μπουν στην κλήρωση και γι' αυτά !!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό hitenrun » 27 Ιαν 2015, 18:06

diver_gr έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Ρε συ hitenrun πες μου σε παρακαλώ με ποιο ΜΑΓΙΚΟ τρόπο θα μπορούσε κάποιος να ξέρει ότι είσαστε φίλοι και να σας "προσπεράσει" και τους τέσσερις. Δηλαδή μία ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση.

Είναι γραμμένο σε προφητεία................Το είπε ο Όσιος Γεώργιος ο Διαβολοσκορπιστής πως την ημέρα που θα κυβερνήσει η Αριστερά, λευκά περιστέρια θα πετάνε πάνω από τις πόλεις, μαύρα σύννεφα θα μαζευτούνε πάνω από όρη και βουνά και το Σατανακούτι του Enternity.gr θα προσπεράσει εσένα και τους φίλους σου και θα δώσει τα ελέη του σε παλαιούς χρήστες!

Ρε συ sephiroth δεν είπα πως μπορεί να ξέρει ότι είμαστε φίλοι, αλλά καινούργια μέλη!
Επίσης ευχαριστώ τον diver_gr που προσπάθησε να απαντήσει για μένα. Καλη προσπάθεια πάντως , ελπίζω όταν αποκτήσω την ηλικία σου να μην αποκτήσω και το humor σου :lol:
φιλικά πάντα
Άβαταρ μέλους
hitenrun

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Nik- » 27 Ιαν 2015, 18:10

* jack124 ναι για τα μεγαλα δωρα
Άβαταρ μέλους
Nik-

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 18:12

Nik- έγραψε:* jack124 ναι για τα μεγαλα δωρα

Για το πονηρό δεν συμφωνώ όπως και εσύ πιστεύω !! Και όπως είπες οι συντάκτες φαίνονται αξιόλογοι και είναι απλά τα μεγάλα δώρα θεωρώ είναι πιο δύσκολο να τα κερδίσει κάποιος .. Δες το σαν ατυχία απλά ;)
Συνέχισε να προσπαθείς και θα κερδίσεις κάποια στιγμή πάντα έτσι γίνεται
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 18:12

blueshark έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Υπάρχουν κι άλλα νέα μέλη στη δεκάδα παιδιά, μην τρελαίνεστε

που είναι τα νέα μέλη στην 10αδα? ουτε στην 30αδα δεν βλέπω πέρα από 1. επίσης το comment που έκανα έγινε delete για κάποιον λόγο;

Στον mitsosvm αναφερόμουν που έχει γραφτεί το Σεπτέμβριο.
Το σχόλιό σου διεγράφη γιατί περιείχε προσβλητικό χαρακτηρισμό για άλλα μέλη.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB