Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 27 Ιαν 2015, 17:15

Παυλο μαζι σας ειμαι :) Κανετε πολυ καλη δουλεια,απλα πολλοι δεν καταλαβαινουν τι τρεξιμο χρειαζεται για να γινουν ολα οσα κανετε.Προσωπικα ειμαι εδω για την σωστη και γρηγορη πληροφοριση για τα games.Οι διαγωνισμοι ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα για οποιον ενδιαφερεται.
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό psaraki » 27 Ιαν 2015, 17:16

απο την στιγμη που το σαιτ βαζει διαγωνισμο παντα θα υπαρχουν παραπονα κ παντα καπιοι θα θελουν να κερδισουν με πλαγιο ευκολο τροπο κ παντα καπιοι αλλοι θα θελουν να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες αυτο δεν θα αλλαξει ειναι στο dna του ελληνα η γκρινια. για μενα ειναι λογικο οι παλιοι να περνουν ποντους παραπανω πχ. εγω περνω 18 γτ ειμαι εγγεγραμενη απο πολυ παλια αλλα εν μερη ισως ειναι κ λιγο λογικες οι << φωνες >> των νεων μελων απο την λογικη πως ολοι πρεπει να εχουμε δικαιωμα στο να κληρωθουμε κ μακαρι να κερδισουμε κ οχι επειδη καπιοι ειναι παλιοι κ λιωνουν ολη μερα εδω μεσα κ γεμιζουν τα ποστ με σχολια ( αν δ κανω λαθος το λετε σπαμ αυτο ) να εχουν το αβανταζ της σιγουρης νικης... τεσπα οι κανονες ειναι κανονες εσεις ξερετε πως να το χειριστητε δ πεφτει λογος σε μια απλη χρηστρια σαν εμενα απλα για το δικαιο του πραγματος λεω... ισως θα επρεπε να ισχησει να περνουμε ποντους οταν δινουμε βαθμολογια σε ενα προιον ισως θα ηταν καλυτερα.... αυτα κ ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 17:27

Λοιπόν..καταρχήν nikola_7 εγώ για τον deathracer αναφερόμουν που ρώτησε! γιατί είδα ποστ που του έλεγαν άλλα άτομα ότι κέρδισε και πέρσι και ένας αναφερόταν σε ps4 ..και γιαυτό το λόγο τον ανέφερα ! δεν είπα κάτι για εσένα γιατί προφανώς δεν γίνεται να γνώριζα ότι είχες κερδίσει και πέρσι!!Σε αυτό το θέμα αν έκανα λάθος για τα δώρα ζητώ συγγνώμη!

δεύτερον όπως είπε και ένα παιδί πιο πάνω ..ότι θεωρεί πιο δίκαιο να κερδίζουν οι παλιοί που έχουν λιώσει εδώ μέσα , ΑΝ διαβάσετε όλοι εσείς που παίσατε πάνω μας τι έχω γράψει, θα καταλάβετε ότι δεν διαφωνώ πουθενά σε αυτό αρκεί να γινόταν με τέτοιο γνώμονα από την αρχή η κλήρωση!

δείτε όλοι εσείς τα ποστ στις προηγούμενες σελίδες και δείτε τι κακός χαμός γίνεται επειδή νέα άτομα ήταν στους 30 πρώτους και ας παίρναμε λιγότερους πόντους! το σιτε για αυτό το λόγο άλλαξε τον διαγωνισμό και από 30 το πήγε στα 50 άτομα !για αυτούς που κλαίγονταν εδώ και πόσες μέρες!
Αυτό δλδ είναι δίκαιο έτσι?
και όταν μετά από τόσα ποστ για αυτό το θέμα βλέπω να βγαίνουν τέτοια αποτελέσματα στην κλήρωση τότε ναι θα κλαφτώ και εγώ γιατί είναι σαν να έδωσαν βάση στους χρήστες με τους περισσότερους πόντους και να προσπέρασαν εμάς επειδή ήμασταν νέα μέλη!
Όταν ένα σιτε ξεκινάει έναν διαγωνισμό με κάποιους όρους και στην συνέχεια τους αλλάζει επειδή γίνονται παράπονα ότι οι παλιοί δεν έχουν αρκετά προνόμια και θα τους φάμε άδικα τα δώρα εμείς που βγήκαμε από το πουθενά (μέχρι και για bot που μαζεύει πόντους διάβασα) , τότε ποιος μου λέει ότι δεν επηρεάστηκε και στην κλήρωση δλδ??
Κράζετε όλοι ενώ το πιο απλό σε μια τόσο μεγάλη κλήρωση θα ήταν ένα Livestreaming! Δλδ εγώ που έκανα τόσα click και έλιωσα τόσες ώρες γιατί να μην παραπονεθώ όταν βλέπω κάτι τέτοια?? εκτός αν δεν έχει κανένα όφελος το site από τα κλικ που γίνονται ..που δεν νομίζω!
Όσο για την ειρωνεία ...το πως να ήξεραν ότι είμαστε φίλοι δεν ξέρω αν κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι εννοεί ο hiterun..! Δεν θεωρούμε ότι δεν κερδίσαμε επειδή είμαστε φίλοι αλλά επειδή ήμασταν καινούρια μέλη και για μας έχει πέσει κλάψα τόσο καιρό! οι 3 από εμάς κιόλας γραφτήκαμε την ίδια μέρα λόγο του διαγωνισμού! Απλά επειδή είμαστε φίλοι μας έκανε τόσο μπαμ τα άτομα που κέρδισαν και οι θέσεις που καταφέραμε να πάρουμε εμείς! αυτό λέει το παιδί!

Όσο για το ότι υπάρχουν και άλλα νέα μέλη στην δεκάδα θα ήθελα να με διαφωτίσετε λίγο ποια ακριβώς ήταν τα νέα μέλη όταν οι 5/10 που κέρδισαν ήταν όλοι στην δεκάδα και ήταν όλοι παλιοί χρήστες?? οι υπόλοιποι στην δεκάδα ήμασταν νέοι και γνωστοί !!

Εγώ προσωπικά ούτε ειρωνεύτηκα ούτε έβρισα και θέτω τις απόψεις μου με όμορφο τρόπο θέλω να πιστεύω! Όπως και όλοι όσοι το έκαναν αυτές τις μέρες!
Τελευταία επεξεργασία από bdosis και 27 Ιαν 2015, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό blueshark » 27 Ιαν 2015, 17:32

Sephiroth έγραψε:Υπάρχουν κι άλλα νέα μέλη στη δεκάδα παιδιά, μην τρελαίνεστε

που είναι τα νέα μέλη στην 10αδα? ουτε στην 30αδα δεν βλέπω πέρα από 1. επίσης το comment που έκανα έγινε delete για κάποιον λόγο;
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 27 Ιαν 2015, 17:37

Να πω και εγώ ότι πουθενά στο κείμενο του Παύλου για το διαγωνισμό δε γράφει πουθενά ότι όλοι οι χρήστες θα πάρουν από κάτι ή μόνο τα ενεργά μέλη θα κερδίσουν κάποιο από τα βασικά δώρα. Η κλήρωση είναι θέμα τύχης και η μόνη αδικία που εγώ βλέπω και έχω πει και σε άλλα σχετικά θέματα είναι η διαδικασία συλλογής πόντων που βοηθά περισσότερο αυτούς που έχουν περισσότερο χρόνο στο pc. Το να κατηγορούνται ενεργά μέλη επειδή κέρδισαν, αν και το θεωρώ λογικό να υπάρχουν και τέτοιες φωνές, το βρίσκω κάπως ανούσιο όταν θα μπορούσε για παράδειγμα να είχε κερδίσει ένα βασικό δώρο ο 30ος με 2000 πόντους και ο πρώτος με 9000 να μην είχε πάρει τίποτα. Το σωστό κατ΄εμέ για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα ήταν τα βασικά δώρα να μοιράζονται στους εκάστοτε πρώτους χρήστες κάθε εβδομάδας και οι υπόλοιποι να μπαίνουν σε κλήρωση στα υπόλοιπα δώρα, αφήνοντας τους 50 να παλέψουν για τις πρώτες 3-5-8 (ανάλογα το πλήθος των βασικών δώρων) θέσεις.
Αλλά ο διαγωνισμός είναι ως έχει, υπάρχουν 3 εβδομάδες μπροστά μας για να κερδίσουμε, όσοι έχουμε τύχη, από κάτι και το site εδώ είναι για όσους θέλουν να έχουν και άλλες ευκαιρίες μελλοντικά αφού όπως είπε ο Παύλος το enternity μοιράζει συνέχεια δώρα. Το ότι δεν μας έκατσε το XBO τη πρώτη εβδομάδα δεν μας δίνει το ελεύθερο να κατηγορούμε μια διαδικασία και σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές ξενερώνουν και τα παιδιά που με όλη τη καλή τους διάθεση μας προσφέρουν τέτοια δώρα και που κάλλιστα με μια τέτοια κατηγορία θα μπορούσαν να ακυρώσουν τελείως το διαγωνισμό. Θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια σε αυτά που λέτε κάποιοι. Δεν μπορείτε να τις πετάτε τόσο άνετα γιατί και ο κάθε άλλος θα μπορούσε για παράδειγμα να κατηγορήσει και εσάς για ίδιο ip, ίσως και ίδιο χρήστη, όταν βλέπει ίδια ημερομηνία εγγραφής και με διαφορετικών χρωμάτων καρχαρίες για nicknames.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 17:41

Ρε παιδιά έλεος διαγωνισμός είναι δεν κερδίζουν όλοι κερδίζουν οι τυχεροί !!
Έχω κερδίσει σε 2 διαγωνισμούς που έχει κάνει το site και δεν είναι στημένα αυτό είναι σίγουρο !!
Ούτε εγώ κέρδισα την 1η εβδομάδα , τι έγινε έχουμε άλλες 3 και να μην κερδίσω και τις άλλες 3 και πάλι δεν έγινε και τίποτα..Βάζει συνέχεια διαγωνισμούς το site κάποια στιγμή θα κερδίσετε όλοι και εντάξει μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να μαζεύεις πόντους ( εξωγήινους , comment) αλλά τι θα θέλατε απλά να δηλώνετε συμμετοχή με ένα κουμπί και να περιμένατε !! Ο διαγωνισμός είναι ότι πρέπει διότι προσπαθείς για να κερδίσεις και δεν το παίρνεις '' έτοιμο''
Τέλος πάντων αντί να χαίρεστε που βάζει διαγωνισμούς συνέχεια κάθεστε και νευριάζετε επειδή δεν κερδίσατε
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό blueshark » 27 Ιαν 2015, 17:42

kakashi_hatake έγραψε:Να πω και εγώ ότι πουθενά στο κείμενο του Παύλου για το διαγωνισμό δε γράφει πουθενά ότι όλοι οι χρήστες θα πάρουν από κάτι ή μόνο τα ενεργά μέλη θα κερδίσουν κάποιο από τα βασικά δώρα. Η κλήρωση είναι θέμα τύχης και η μόνη αδικία που εγώ βλέπω και έχω πει και σε άλλα σχετικά θέματα είναι η διαδικασία συλλογής πόντων που βοηθά περισσότερο αυτούς που έχουν περισσότερο χρόνο στο pc. Το να κατηγορούνται ενεργά μέλη επειδή κέρδισαν, αν και το θεωρώ λογικό να υπάρχουν και τέτοιες φωνές, το βρίσκω κάπως ανούσιο όταν θα μπορούσε για παράδειγμα να είχε κερδίσει ένα βασικό δώρο ο 30ος με 2000 πόντους και ο πρώτος με 9000 να μην είχε πάρει τίποτα. Το σωστό κατ΄εμέ για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα ήταν τα βασικά δώρα να μοιράζονται στους εκάστοτε πρώτους χρήστες κάθε εβδομάδας και οι υπόλοιποι να μπαίνουν σε κλήρωση στα υπόλοιπα δώρα, αφήνοντας τους 50 να παλέψουν για τις πρώτες 3-5-8 (ανάλογα το πλήθος των βασικών δώρων) θέσεις.
Αλλά ο διαγωνισμός είναι ως έχει, υπάρχουν 3 εβδομάδες μπροστά μας για να κερδίσουμε, όσοι έχουμε τύχη, από κάτι και το site εδώ είναι για όσους θέλουν να έχουν και άλλες ευκαιρίες μελλοντικά αφού όπως είπε ο Παύλος το enternity μοιράζει συνέχεια δώρα. Το ότι δεν μας έκατσε το XBO τη πρώτη εβδομάδα δεν μας δίνει το ελεύθερο να κατηγορούμε μια διαδικασία και σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές ξενερώνουν και τα παιδιά που με όλη τη καλή τους διάθεση μας προσφέρουν τέτοια δώρα και που κάλλιστα με μια τέτοια κατηγορία θα μπορούσαν να ακυρώσουν τελείως το διαγωνισμό. Θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια σε αυτά που λέτε κάποιοι. Δεν μπορείτε να τις πετάτε τόσο άνετα γιατί και ο κάθε άλλος θα μπορούσε για παράδειγμα να κατηγορήσει και εσάς για ίδιο ip, ίσως και ίδιο χρήστη, όταν βλέπει ίδια ημερομηνία εγγραφής και με διαφορετικών χρωμάτων καρχαρίες για nicknames.

αχαχα καλό , ξέρουν τα παιδιά αν έχουμε ίδιο ip η όχι όσο για το nick είμαστε φίλοι το είπαμε ήδη αυτό.
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 27 Ιαν 2015, 17:45

blueshark έγραψε:αχαχα καλό , ξέρουν τα παιδιά αν έχουμε ίδιο ip η όχι όσο για το nick είμαστε φίλοι το είπαμε ήδη αυτό.

Παράδειγμα έδωσα το πόσο εύκολα μπορεί να κατηγορήσει κάποιος κάποιον.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 17:48

copy ninja kakashi θα το ξαναγράψω ότι το θέμα δεν είναι ότι δεν κέρδισα το xbox...είναι ότι εδώ και πολλές μέρες γίνεται χαμός στο φόρουμ με τα νέα μέλη με αποτέλεσμα να αλλάξει ο διαγωνισμός και τα άτομα (δεν καταλαβαίνω το λόγο)! και μετά βλέπω και την κλήρωση που άμα δεις τις θέσεις που κέρδισαν και τις θέσεις που είχαμε..και άμα διαβάσεις πόσα παράπονα έγιναν για τους νέους (που μόνο εμείς ήμασταν στην 30αδα , δλδ προς το πρόσωπό μας γινόταν τα παράπονα) θα δεις γιατί και γω με την σειρά μου τα αναφέρω όλα αυτά!
Όσο για τους καρχαρίες και τις ημερομηνίες δεν κρύψαμε τίποτα! είπαμε ότι είμαστε φίλοι από τα Γιάννενα και βρήκαμε το site μέσω ενός παλιού μέλους που μας είπε για τον διαγωνισμό! τα ip κτλ μπορούνε να τα ελέγξουν προφανώς!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 17:49

blackmore έγραψε:
jack124 έγραψε:Ρε παιδιά έλεος διαγωνισμός είναι δεν κερδίζουν όλοι κερδίζουν οι τυχεροί !!
Έχω κερδίσει σε 2 διαγωνισμούς που έχει κάνει το site και δεν είναι στημένα αυτό είναι σίγουρο !!
Ούτε εγώ κέρδισα την 1η εβδομάδα , τι έγινε έχουμε άλλες 3 και να μην κερδίσω και τις άλλες 3 και πάλι δεν έγινε και τίποτα..Βάζει συνέχεια διαγωνισμούς το site κάποια στιγμή θα κερδίσετε όλοι και εντάξει μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να μαζεύεις πόντους ( εξωγήινους , comment) αλλά τι θα θέλατε απλά να δηλώνετε συμμετοχή με ένα κουμπί και να περιμένατε !! Ο διαγωνισμός είναι ότι πρέπει διότι προσπαθείς για να κερδίσεις και δεν το παίρνεις '' έτοιμο''
Τέλος πάντων αντί να χαίρεστε που βάζει διαγωνισμούς συνέχεια κάθεστε και νευριάζετε επειδή δεν κερδίσατε

Εγώ πέρσι κέρδισα από της 4 εβδομάδες, 2 φορές, αν και δεν ήταν αυτά που ήθελα, ήμουν 100% ευτυχισμένος, γιατί πρώτη φορά κέρδιζα σε διαγωνισμό :D

Εεε ναι αυτό είναι το σωστό δεν πρέπει να κυνηγάμε τα πολλά γιατί χάνουμε και τα λίγα!!
Και τα λίγα μπορεί να είναι και καλύτερα κάποιες φορές ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB