AnimaPura έγραψε:bdosis έγραψε:Looneyking έγραψε:1) Πέρσι και γω βρέθηκα τις 3 από τις 4 εβδομάδες μέσα στην πρώτη δεκάδα ή και πεντάδα και δεν κατάφερα να κερδίσω κάποια κονσόλα ή κινητό και έτυχε να τα πάρουν μερικά παιδιά που δεν είχα ξαναδεί οπότε ναι μπορεί να τύχει να είσαι μέσα στους πρώτους και τελικά να μην κερδίσεις κάτι, το ξέρω ότι μπορεί να σου φανεί εκνευριστικό κλπ αλλά πρέπει να έχεις και τύχη.
2) Δεν ξέρω τι δώρο κέρδισε αλλά μπορεί μέσα στην χαρά του τώρα να μην είδε στο άρθρο που έλεγε που να στείλεις mail με τα στοιχεία σου.
3)Αν μου φαίνεται σωστό που πήγε στα 50 άτομα? Όχι ιδιαίτερα γιατί έτσι μειώθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες μου να κερδίσω κάποια κονσόλα (που είχα ως στόχο εξαρχής) και εκεί που ήταν πιο κλειστός ο διαγωνισμός και πιο δύσκολο να είσαι στους 30 πρώτους τώρα θα μπουν άτομα ευκολότερα μέσα στους 50, αλλά εφόσον το ζήτησαν πολλοί, τα παιδιά στο site πρέπει να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.
4) Δεν γίνεται να μπουν μόνο παλιά μέλη γιατί δεν θα αποκτήσει "νέο αίμα" το site γιατί όπως είπες και συ διάβαζες τα άρθρα παλιότερα αλλά τώρα γράφτηκες και άρχισες να συμμετέχεις στο forum χάρη στον διαγωνισμό.
1) Φίλε μου δεν είναι αυτό το θέμα όμως! διάβασε τι έγραψε και το παιδί από πάνω!! Ήσουν εσύ πέρσι στην πρώτη 5αδα και κέρδισαν οι 4 από τους πρώτους 5 και εσύ όχι?? ΚΑΙ "έτυχαν" και οι 5 να είναι παλιοί εκτός από εσένα τον μόνο νέο?? έτυχε να είστε 4 γνωστοί στην πρώτη δεκάδα και να κερδίσει όλη η υπόλοιπη δεκάδα εκτός από εσάς?? και ΌΛΟΙ να είναι μόνο παλιοί?? έτυχε να είστε 5 γνωστοί στους 30 να γίνουν όλα αυτά και να μην κερδίσει κανείς ούτε ένα δώρο?? όπως είπε ο hitenrun δεν είναι ότι βγήκαν τυχαίοι αριθμοί που έτυχε να είναι παλιοί! μιλάμε για επιστημονική φαντασία εδώ! αλλά μάλλον δεν υπολόγισαν ότι γνωριζόμαστε με τα παιδιά και θα κάνει μπαμ!
2)ασχολίαστο
3) ναι και εμένα τότε δεν μου φαίνεται σωστό αφού πήγε στα 50 άτομα να παίρνουν οι παλιοί 18 πόντους...δλδ να το αλλάξουμε και αυτό άμα είναι έτσι!
4) ναι και από ότι φαίνεται απλά μπήκαμε για να δώσουμε clicks και τα δώρα να πάνε μόνο σε παλιούς!
Ο διαγωνισμός είναι σωστά δομημένος ώστε να επιβραβεύει τους παλιούς και να τους δίνει λίγο παραπάνω βοήθεια. Θεωρώ ότι αυτό είναι λογικό και ελπίζω ότι το καταλαβαίνεις.
Οι "νέοι" θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω για να μπορέσουν να μπουν στην λίστα με τα δώρα. Νομίζω ότι και αυτό το καταλαβαίνεις. Γενικά ως εδώ καταλαβαινόμαστε θέλω να πιστεύω.
Έπειτα αν κατάλαβα καλά, δηλώνεις δημόσια ότι η κλήρωση ήταν στημμένη για να τα πάρουν οι παλιοί τα δώρα? Αν δεν κατάλαβα καλά, απάντησέ μου ώστε να σου δώσω μετά την τελική μου απάντηση.
Ευχαριστώ.
Φίλε μου όπως είπα σε αυτό με τους πόντους συμφωνώ και εγώ..να παίρνουν οι παλιοί πιο πολλούς!! καταλαβαινόμαστε μια χαρά!
είπα ότι η κλήρωση ήταν σαν να προσπέρασε όσους ήμαστε νέα μέλη και πήγαν μόνο σε παλιούς τα δώρα! όταν στην πρώτη δεκάδα κερδίζουν οι θέσεις 1,2,4,5,10 και στις θέσεις 3,6,7,8 είμαστε μία παρέα που όπως έγραψε ο hiterun μάθαμε το site από κάποιον παλιό και λόγο του διαγωνισμού λιώσαμε και τα καταφέραμε έστω και με μειονέκτημα να μπούμε στις θέσεις που μπήκαμε! νομίζω καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να πιστέψουμε σε θαύματα για να γίνει κάτι τέτοιο τυχαία !! Είναι σαν να είδαν 4 νέους και να μην έδωσαν καν σημασία ! και μιλάμε για 8 δώρα έτσι όχι απλά 1!
Πως ακριβώς έγινε η κλήρωση ? με random number generator υποθέτω! να βγουν τέτοιοι αριθμοί λίγο δύσκολο από μόνο του πόσο μάλλον να προσπεράσουν και όλους τους νέους ! τεσπά ούτε στα δικαστήρια θα πάμε ούτε θα αποδειχτεί κάτι ! μια απλή ερώτηση μόνο..γιατί η κλήρωση δεν γίνεται με live streaming? για να αποφεύγετε και εσείς τέτοια φαινόμενα όπως εμάς τους μίζερους όπως λέτε...!