Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 16:35

AnimaPura έγραψε:
bdosis έγραψε:
Looneyking έγραψε:1) Πέρσι και γω βρέθηκα τις 3 από τις 4 εβδομάδες μέσα στην πρώτη δεκάδα ή και πεντάδα και δεν κατάφερα να κερδίσω κάποια κονσόλα ή κινητό και έτυχε να τα πάρουν μερικά παιδιά που δεν είχα ξαναδεί οπότε ναι μπορεί να τύχει να είσαι μέσα στους πρώτους και τελικά να μην κερδίσεις κάτι, το ξέρω ότι μπορεί να σου φανεί εκνευριστικό κλπ αλλά πρέπει να έχεις και τύχη.
2) Δεν ξέρω τι δώρο κέρδισε αλλά μπορεί μέσα στην χαρά του τώρα να μην είδε στο άρθρο που έλεγε που να στείλεις mail με τα στοιχεία σου.
3)Αν μου φαίνεται σωστό που πήγε στα 50 άτομα? Όχι ιδιαίτερα γιατί έτσι μειώθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες μου να κερδίσω κάποια κονσόλα (που είχα ως στόχο εξαρχής) και εκεί που ήταν πιο κλειστός ο διαγωνισμός και πιο δύσκολο να είσαι στους 30 πρώτους τώρα θα μπουν άτομα ευκολότερα μέσα στους 50, αλλά εφόσον το ζήτησαν πολλοί, τα παιδιά στο site πρέπει να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.
4) Δεν γίνεται να μπουν μόνο παλιά μέλη γιατί δεν θα αποκτήσει "νέο αίμα" το site γιατί όπως είπες και συ διάβαζες τα άρθρα παλιότερα αλλά τώρα γράφτηκες και άρχισες να συμμετέχεις στο forum χάρη στον διαγωνισμό.

1) Φίλε μου δεν είναι αυτό το θέμα όμως! διάβασε τι έγραψε και το παιδί από πάνω!! Ήσουν εσύ πέρσι στην πρώτη 5αδα και κέρδισαν οι 4 από τους πρώτους 5 και εσύ όχι?? ΚΑΙ "έτυχαν" και οι 5 να είναι παλιοί εκτός από εσένα τον μόνο νέο?? έτυχε να είστε 4 γνωστοί στην πρώτη δεκάδα και να κερδίσει όλη η υπόλοιπη δεκάδα εκτός από εσάς?? και ΌΛΟΙ να είναι μόνο παλιοί?? έτυχε να είστε 5 γνωστοί στους 30 να γίνουν όλα αυτά και να μην κερδίσει κανείς ούτε ένα δώρο?? όπως είπε ο hitenrun δεν είναι ότι βγήκαν τυχαίοι αριθμοί που έτυχε να είναι παλιοί! μιλάμε για επιστημονική φαντασία εδώ! αλλά μάλλον δεν υπολόγισαν ότι γνωριζόμαστε με τα παιδιά και θα κάνει μπαμ!
2)ασχολίαστο
3) ναι και εμένα τότε δεν μου φαίνεται σωστό αφού πήγε στα 50 άτομα να παίρνουν οι παλιοί 18 πόντους...δλδ να το αλλάξουμε και αυτό άμα είναι έτσι!
4) ναι και από ότι φαίνεται απλά μπήκαμε για να δώσουμε clicks και τα δώρα να πάνε μόνο σε παλιούς!

Ο διαγωνισμός είναι σωστά δομημένος ώστε να επιβραβεύει τους παλιούς και να τους δίνει λίγο παραπάνω βοήθεια. Θεωρώ ότι αυτό είναι λογικό και ελπίζω ότι το καταλαβαίνεις.
Οι "νέοι" θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω για να μπορέσουν να μπουν στην λίστα με τα δώρα. Νομίζω ότι και αυτό το καταλαβαίνεις. Γενικά ως εδώ καταλαβαινόμαστε θέλω να πιστεύω.

Έπειτα αν κατάλαβα καλά, δηλώνεις δημόσια ότι η κλήρωση ήταν στημμένη για να τα πάρουν οι παλιοί τα δώρα? Αν δεν κατάλαβα καλά, απάντησέ μου ώστε να σου δώσω μετά την τελική μου απάντηση.
Ευχαριστώ.

Φίλε μου όπως είπα σε αυτό με τους πόντους συμφωνώ και εγώ..να παίρνουν οι παλιοί πιο πολλούς!! καταλαβαινόμαστε μια χαρά!

είπα ότι η κλήρωση ήταν σαν να προσπέρασε όσους ήμαστε νέα μέλη και πήγαν μόνο σε παλιούς τα δώρα! όταν στην πρώτη δεκάδα κερδίζουν οι θέσεις 1,2,4,5,10 και στις θέσεις 3,6,7,8 είμαστε μία παρέα που όπως έγραψε ο hiterun μάθαμε το site από κάποιον παλιό και λόγο του διαγωνισμού λιώσαμε και τα καταφέραμε έστω και με μειονέκτημα να μπούμε στις θέσεις που μπήκαμε! νομίζω καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να πιστέψουμε σε θαύματα για να γίνει κάτι τέτοιο τυχαία !! Είναι σαν να είδαν 4 νέους και να μην έδωσαν καν σημασία ! και μιλάμε για 8 δώρα έτσι όχι απλά 1!
Πως ακριβώς έγινε η κλήρωση ? με random number generator υποθέτω! να βγουν τέτοιοι αριθμοί λίγο δύσκολο από μόνο του πόσο μάλλον να προσπεράσουν και όλους τους νέους ! τεσπά ούτε στα δικαστήρια θα πάμε ούτε θα αποδειχτεί κάτι ! μια απλή ερώτηση μόνο..γιατί η κλήρωση δεν γίνεται με live streaming? για να αποφεύγετε και εσείς τέτοια φαινόμενα όπως εμάς τους μίζερους όπως λέτε...!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 16:37

Sephiroth έγραψε:
hitenrun έγραψε:Εμείς ρε παιδία μια παρέα 5 ατόμων είμαστε απ τους οποίους ο 1ς είναι παλιός στο site(αυτός μας σύστησε τον διαγωνισμό) και όταν το μάθαμε είπαμε ε ας μπούμε να δοκιμάσουμε μιας και όλοι μας έχουμε πρόσβαση σε pc για πολλες ώρες κάθε μέρα. Παρόλο που ξέραμε οτι είχαμε το μειονέκτημα απέναντι στους παλίους χρήστες κάτσαμε πόσσες ώρες και μαζεύαμε. Τελικά καταφέρνουμε να μπούμε στην 30άδα όλοι και στην 10άδα 4 άτομα. Με το που βγαίνει χθες η κλήρωση κερδίζει όλη η 10άδα εκτος απο μας. ¨Αμα βλέπαμε άτομα απ΄ολη την 30αδα να κερδίζουν και όχι επιλεκτικά θα έλεγα οκ έτυχε! Αλλα τώρα νιώθω λες και απλα μας προσπέρασε η κλήρωση. Στην τελική ας κέρδιζε και 1ς καινουργιος για ξεκάρφωμα. no haterino plzerino

Ρε συ hitenrun πες μου σε παρακαλώ με ποιο ΜΑΓΙΚΟ τρόπο θα μπορούσε κάποιος να ξέρει ότι είσαστε φίλοι και να σας "προσπεράσει" και τους τέσσερις. Δηλαδή μία ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση.

....χαχαχα ...δεν χρειάζεται να ήξερε ότι είμαστε φίλοι απλά ότι ήμασταν 4 νέοι στην δεκάδα ...αυτό λέμε! το ότι είμαστε φίλοι το ανέφερε για το ότι προσέξαμε τι έγινε!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Ιαν 2015, 16:38

Βασικά αυτό που λέει ο Παύλος στέκει νομίζω.

Τώρα για το live-stream το έχω σκεφτεί και εγώ. Να βάλουμε και κανα μονΔέλο, όπως κάνουν στους ομίλους του CL.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Fiben » 27 Ιαν 2015, 16:39

Βασικα δεν εχουμε ιδεα για τον τροπο κληρωσης οποτε ο καθενας μπορει να την αμφισβητει.
Υποτιθεται οτι υπαρχει εμπιστοσυνη απλως στο σιτε.
Άβαταρ μέλους
Fiben

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό psaraki » 27 Ιαν 2015, 16:40

Sephiroth έγραψε:
psaraki έγραψε:μια ερωτηση... οποιοι κερδιζουν την πρωτη εβδομαδα εχουν δικαιωμα να παρουν μερος κ στις επομενες 3 βδομαδες κληρωσεων???

Οι χρήστες συμμετέχουν κάθε φορά σαν να είναι νέος διαγωνισμός. Το μόνο διαφορετικό που έχει ο επετειακός είναι ότι οι 50 πρώτοι όλου του μήνα μπαίνουν και για το μεγάλο δώρο

νομιζω δ ειναι τοσο δικαιο καποιος που εχει κερδισει ηδη μια φορα να περνει μερος κ στους επομενους δηλ. τις επομενες 3 βδομαδες ... αν βγει παλι να παρει κ δευτερο δωρο? τεσπα αφου ετσι ειναι οι κανονες οκ ... για να δουμε τι θα γινει στην δευτερη κληρωση...
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Fiben » 27 Ιαν 2015, 16:41

Αφου καθε φορα ειναι σαν να λαμβανεις μερος σε νεο διαγωνισμο τοτε φυσικα ολοι εχουν δικαιωμα να ξανα λαβουν μερος.
Άβαταρ μέλους
Fiben

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Ιαν 2015, 16:44

bdosis έγραψε:Γελάει ο κόσμος με τον διαγωνισμό και την "κλήρωση"!!! Στην πρώτη δεκάδα κέρδισαν 5 άτομα...και τα 5 παλιοί χρήστες..τους υπόλοιπους που είμαστε εδώ μόνο για το διαγωνισμό και τα λέμε ξανά του χρόνου τέτοια εποχή, μας προσπέρασαν τα δώρα! Ο άλλος είχε κερδίσει και πέρσι από ότι διαβάζω και το παίζει ότι δεν ξέρει που στέλνει τα στοιχεία του...! κέρδισαν ο 1ος 2ος 4ος 5ος ήμουν 3ος και το μόνο νέο μέλος ! Τώρα αν θέλουν να μας πουν οι κύριοι από το σιτε ότι "έτυχε" ...ας κοροιδέψουν κανάν άλλο! τουλάχιστον να μας πουν να μην καθόμαστε και χαραμίζουμε τον χρόνο μας και να τους δίνουμε clicks!! Έμαθα το σιτε μέσω του διαγωνισμού και αφού είδα ότι είχα καλές πιθανότητες άμα ήμουν στους 30 πρώτους έκατσα και έλιωσα (έχω Pc στη δουλειά μου)....γιαυτό όμως οι νέοι παίρνουμε 10 πόντους και οι παλιοί 18...για να έχει ένα προνόμιο ο παλιός! αλλά από ότι φαίνεται έτσι και αλλιώς στάνταρ άτομα θα κέρδιζαν! επαναλαμβάνω βγήκαν 5 άτομα από την πρώτη δεκάδα ...Όλοι παλιοί χρήστες ενώ 4-5/10 ήμασταν νέοι...κάντε τα μαθηματικά μόνοι σας ή μάλλον καθίστε και κάντε καμιά 20ρια κληρώσεις σε έναν random number generator και γελάστε με τις πιθανότητες να βγουν τέτοια αποτελέσματα! γεια σας!!

Εγώ και πόσα άτομα ακόμα είμαστε παλιοί χρήστες και δώρο έχουμε να δούμε ένα χρόνο και βάλε και όχι μόνο στον επετειακό διαγωνισμό. Επίσης ακόμα και σε μικρότερους διαγωνισμούς κερδίζουν άτομα τα οποία είναι ημερών και όχι χρόνων. Τώρα το ότι έτυχε να κερδίσουν παλιοί χρήστες δεν το βρίσκω παράξενο. Και ίσα ίσα που για εμένα πιο σωστό είναι αυτό. Είναι άδικο ο άλλος να είναι από το 2011 εδώ μέσα, να συμμετέχει στη κοινότητα και να κερδίζει μεγάλο δώρο ένας που μπήκε για το διαγωνισμό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι στημένο. Δεν ξέρω πως γίνεται η κλήρωση αλλά ήταν να τα έπαιρναν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι ειδικά σε τέτοιους διαγωνισμούς, θα το είχε πάρει πρέφα ο κόσμος. Ξέρετε που να κοιτάξετε ακριβώς αν θέλετε.

Το ότι κατηγορείς τον Deathracer ότι τάχα μου το παίζει Κινέζος και δεν ξέρει που να στείλει email είναι επίσης αστείο. Γεια σου!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 27 Ιαν 2015, 16:49

Θα συμφνήσω κι εγώ με το diver_gr κι ας με βρίσουν όπως έμεσα αναφέρθηκε σε μένα το παλικάρι!!

Εγώ στο site μπείνω κάθε μέρα, και ναι, κυνηγάω τους διαγωνισμούς. Αυτό δεν συμαίνει το ότι επειδή δεν σχολιάζω και δεν κάνω like στα άρθρα ή στο φορουμ, ότι δεν διαβάζω άρθρα τα οποία πραγματικά με ενδιαφέρουν. Λειτουργώ silence και σε όποιον αρέσει. Κάθε χρόνο, γίνονται τα ίδια και τα ίδια, βγαίνουν και λένε ο καθείς το μακρύ του και το κοντό του που άμα κέρδιζαν θα έκαναν τις πάπιες. Είμαι και στο thelab.gr που είχε χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό εκεί με 2 κληρώσεις κάθε μέρα, και είμαι νέο μέλος. Το μόνο που κέρδισα ήταν ένα av panda IS. Δεν βγήκα ούτε να κλαφτώ ούτε τίποτα. Είμαι μέλος του site εδώ από το δεύτερο μισό του '12. Το έμαθα το site από το θείο Γούγλη καθώς έψαχνα κάτι πάνω σε ένα παιχνίδι και με κράτησε. Πέρισυ μου άνοιξε η πατόλα και κέρδισα 3 από 4 εβδομάδες. Ένα ποντίκι, ένα παιχνίδι για το vita μου κι ένα κινητό το οποίο το έχω ακόμα. Φέτος κυνηγάω κάποια nextgen κονσόλα, θα προτιμούσα ps4 αλλά και one να κάτσει, δεν θα χαλαστώ γιατί θα έχω γλυτώσει ένα σκασμό λεφτά τα οποία δεν διαθέτω. Την πρώτη εβδομάδα μου έκατσε ένα κουτί pc με το οποίο θα αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου ελπίζω να μου κάτσει κάποια κονσόλα τις επόμενες 3 εβδομάδες. Δεν μου λέει κάτι το ότι κέρδισα την πρώτη βδομάδα. Ε, κέρδισα, so what!!

Α, όσο για το ότι ρώταγα το πού και το πώς, το άρθρο καμάρι μου δεν έγραφε το πώς και το πού. Αργότερα το πρόσθεσαν. Μπορεί κάτι να άλλαξε από πέρυσι. Δεν θα μυρίσω τα νύχια μου αλλά που να το φανταστώ ότι θα σε πείραζε το σχόλιό μου!!!

Όσο για το πόσο κάθομαι στο pc, το ανέφερα σε άλλο σχόλιό μου εδώ στο φόρουμ, ψάξε να το βρεις αν θες.

Αυτά είχα να πω. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με γκαγκουλίστικες καταστάσεις. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ από τον καθένα που μου τη λέει εδω χάμω. Θα παρακολουθώ το άρθρο πάντως γιατι προσφέρει γέλιο. Ούτε ο Τοτός έτσι. Αυτάααα, τα ολίγα.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΔΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!

ΥΓ/ Άσε τις μύγες και τις σφήκες ήσυχες!!!
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 16:49

Εγώ θα πω το εξής. Στην κλήρωση μπαίνουν με ΙΣΕΣ πιθανότητες όσοι είναι στις 30 πρώτες θέσεις (την πρώτη εβδομάδα) και στις 50 πρώτες θέσεις (από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά).

Ο πρώτος από τον τελευταίο είχε 1600 πόντους διαφορά, οπότε θα μπορούσε να είχε γλιτώσει και κόπο. Δεν έχει πλεονέκτημα όποιος είναι στην πρώτη θέση, ούτε κάποιος που είναι στην πρώτη πεντάδα. Και οι 30 μπαίνουν με τις ίδιες πιθανότητες.

Επίσης, όπως λέει ο Scott, υπάρχουν χιλιάδες μέλη που έχουν δηλώσει συμμετοχή και εκατοντάδες που έχουν πάρει τα δώρα τους και έχουν παρακολουθήσει το site εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 16:51

nikolas_7 έγραψε:Θα συμφνήσω κι εγώ με το diver_gr κι ας με βρίσουν όπως έμεσα αναφέρθηκε σε μένα το παλικάρι!!

Εγώ στο site μπείνω κάθε μέρα, και ναι, κυνηγάω τους διαγωνισμούς. Αυτό δεν συμαίνει το ότι επειδή δεν σχολιάζω και δεν κάνω like στα άρθρα ή στο φορουμ, ότι δεν διαβάζω άρθρα τα οποία πραγματικά με ενδιαφέρουν. Λειτουργώ silence και σε όποιον αρέσει. Κάθε χρόνο, γίνονται τα ίδια και τα ίδια, βγαίνουν και λένε ο καθείς το μακρύ του και το κοντό του που άμα κέρδιζαν θα έκαναν τις πάπιες. Είμαι και στο thelab.gr που είχε χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό εκεί με 2 κληρώσεις κάθε μέρα, και είμαι νέο μέλος. Το μόνο που κέρδισα ήταν ένα av panda IS. Δεν βγήκα ούτε να κλαφτώ ούτε τίποτα. Είμαι μέλος του site εδώ από το δεύτερο μισό του '12. Το έμαθα το site από το θείο Γούγλη καθώς έψαχνα κάτι πάνω σε ένα παιχνίδι και με κράτησε. Πέρισυ μου άνοιξε η πατόλα και κέρδισα 3 από 4 εβδομάδες. Ένα ποντίκι, ένα παιχνίδι για το vita μου κι ένα κινητό το οποίο το έχω ακόμα. Φέτος κυνηγάω κάποια nextgen κονσόλα, θα προτιμούσα ps4 αλλά και one να κάτσει, δεν θα χαλαστώ γιατί θα έχω γλυτώσει ένα σκασμό λεφτά τα οποία δεν διαθέτω. Την πρώτη εβδομάδα μου έκατσε ένα κουτί pc με το οποίο θα αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου ελπίζω να μου κάτσει κάποια κονσόλα τις επόμενες 3 εβδομάδες. Δεν μου λέει κάτι το ότι κέρδισα την πρώτη βδομάδα. Ε, κέρδισα, so what!!

Α, όσο για το ότι ρώταγα το πού και το πώς, το άρθρο καμάρι μου δεν έγραφε το πώς και το πού. Αργότερα το πρόσθεσαν. Μπορεί κάτι να άλλαξε από πέρυσι. Δεν θα μυρίσω τα νύχια μου αλλά που να το φανταστώ ότι θα σε πείραζε το σχόλιό μου!!!

Όσο για το πόσο κάθομαι στο pc, το ανέφερα σε άλλο σχόλιό μου εδώ στο φόρουμ, ψάξε να το βρεις αν θες.

Αυτά είχα να πω. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με γκαγκουλίστικες καταστάσεις. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ από τον καθένα που μου τη λέει εδω χάμω. Θα παρακολουθώ το άρθρο πάντως γιατι προσφέρει γέλιο. Ούτε ο Τοτός έτσι. Αυτάααα, τα ολίγα.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΔΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!

ΥΓ/ Άσε τις μύγες και τις σφήκες ήσυχες!!!

Είχαμε ξεχάσει τη διαδικασία αποστολής, το επιβεβαιώνω, προστέθηκε αργότερα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB