Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 15:58

psaraki έγραψε:μια ερωτηση... οποιοι κερδιζουν την πρωτη εβδομαδα εχουν δικαιωμα να παρουν μερος κ στις επομενες 3 βδομαδες κληρωσεων???

Οι χρήστες συμμετέχουν κάθε φορά σαν να είναι νέος διαγωνισμός. Το μόνο διαφορετικό που έχει ο επετειακός είναι ότι οι 50 πρώτοι όλου του μήνα μπαίνουν και για το μεγάλο δώρο
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 16:02

Οι αντιδράσεις κάθε χρονιά αναμενόμενες για κάποιους. (Κάποιοι) παλαιότεροι φωνάζουν γιατί έχουν τις ίδιες πιθανότητες με κάποιους που μπαίνουν μόνο για το διαγωνισμό, (κάποιοι) νέοι φωνάζουν για το ότι δεν κέρδισαν.

Να τονίσω απλά για όσους θεωρούν τα πάντα ακριβώς όπως τα έχουν στο κεφάλι τους πως υπάρχουν πολλές διαφορές κατηγορίες δώρων και τρόποι επικοινωνίας για το δώρο. Αν είναι πχ. ψηφιακός κωδικός, αν ο διαγωνισμός έχει γίνει στο forum κτλ.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό evergrey » 27 Ιαν 2015, 16:03

@diver_gr οπως τα λες.Η κακομοιρια πεφτει συννεφο!Μονο αν σου κατσει κανα δωρο ειναι καλο και τιμιο το site!Και μαλιστα με την πρωτη.(Πρωταρης στο site και πρωτη κληρωση).@bdosis ετσι ειναι η π@τανα η τυχη.Εχεις και αλλες εβδομαδες να σου κατσει καποιο δωρακι.Καλο λιωσιμο σε οσους εχουν χρονο.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 16:07

Looneyking έγραψε:1) Πέρσι και γω βρέθηκα τις 3 από τις 4 εβδομάδες μέσα στην πρώτη δεκάδα ή και πεντάδα και δεν κατάφερα να κερδίσω κάποια κονσόλα ή κινητό και έτυχε να τα πάρουν μερικά παιδιά που δεν είχα ξαναδεί οπότε ναι μπορεί να τύχει να είσαι μέσα στους πρώτους και τελικά να μην κερδίσεις κάτι, το ξέρω ότι μπορεί να σου φανεί εκνευριστικό κλπ αλλά πρέπει να έχεις και τύχη.
2) Δεν ξέρω τι δώρο κέρδισε αλλά μπορεί μέσα στην χαρά του τώρα να μην είδε στο άρθρο που έλεγε που να στείλεις mail με τα στοιχεία σου.
3)Αν μου φαίνεται σωστό που πήγε στα 50 άτομα? Όχι ιδιαίτερα γιατί έτσι μειώθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες μου να κερδίσω κάποια κονσόλα (που είχα ως στόχο εξαρχής) και εκεί που ήταν πιο κλειστός ο διαγωνισμός και πιο δύσκολο να είσαι στους 30 πρώτους τώρα θα μπουν άτομα ευκολότερα μέσα στους 50, αλλά εφόσον το ζήτησαν πολλοί, τα παιδιά στο site πρέπει να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.
4) Δεν γίνεται να μπουν μόνο παλιά μέλη γιατί δεν θα αποκτήσει "νέο αίμα" το site γιατί όπως είπες και συ διάβαζες τα άρθρα παλιότερα αλλά τώρα γράφτηκες και άρχισες να συμμετέχεις στο forum χάρη στον διαγωνισμό.

1) Φίλε μου δεν είναι αυτό το θέμα όμως! διάβασε τι έγραψε και το παιδί από πάνω!! Ήσουν εσύ πέρσι στην πρώτη 5αδα και κέρδισαν οι 4 από τους πρώτους 5 και εσύ όχι?? ΚΑΙ "έτυχαν" και οι 5 να είναι παλιοί εκτός από εσένα τον μόνο νέο?? έτυχε να είστε 4 γνωστοί στην πρώτη δεκάδα και να κερδίσει όλη η υπόλοιπη δεκάδα εκτός από εσάς?? και ΌΛΟΙ να είναι μόνο παλιοί?? έτυχε να είστε 5 γνωστοί στους 30 να γίνουν όλα αυτά και να μην κερδίσει κανείς ούτε ένα δώρο?? όπως είπε ο hitenrun δεν είναι ότι βγήκαν τυχαίοι αριθμοί που έτυχε να είναι παλιοί! μιλάμε για επιστημονική φαντασία εδώ! αλλά μάλλον δεν υπολόγισαν ότι γνωριζόμαστε με τα παιδιά και θα κάνει μπαμ!
2)ασχολίαστο
3) ναι και εμένα τότε δεν μου φαίνεται σωστό αφού πήγε στα 50 άτομα να παίρνουν οι παλιοί 18 πόντους...δλδ να το αλλάξουμε και αυτό άμα είναι έτσι!
4) ναι και από ότι φαίνεται απλά μπήκαμε για να δώσουμε clicks και τα δώρα να πάνε μόνο σε παλιούς!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Ιαν 2015, 16:24

bdosis έγραψε:
Looneyking έγραψε:1) Πέρσι και γω βρέθηκα τις 3 από τις 4 εβδομάδες μέσα στην πρώτη δεκάδα ή και πεντάδα και δεν κατάφερα να κερδίσω κάποια κονσόλα ή κινητό και έτυχε να τα πάρουν μερικά παιδιά που δεν είχα ξαναδεί οπότε ναι μπορεί να τύχει να είσαι μέσα στους πρώτους και τελικά να μην κερδίσεις κάτι, το ξέρω ότι μπορεί να σου φανεί εκνευριστικό κλπ αλλά πρέπει να έχεις και τύχη.
2) Δεν ξέρω τι δώρο κέρδισε αλλά μπορεί μέσα στην χαρά του τώρα να μην είδε στο άρθρο που έλεγε που να στείλεις mail με τα στοιχεία σου.
3)Αν μου φαίνεται σωστό που πήγε στα 50 άτομα? Όχι ιδιαίτερα γιατί έτσι μειώθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες μου να κερδίσω κάποια κονσόλα (που είχα ως στόχο εξαρχής) και εκεί που ήταν πιο κλειστός ο διαγωνισμός και πιο δύσκολο να είσαι στους 30 πρώτους τώρα θα μπουν άτομα ευκολότερα μέσα στους 50, αλλά εφόσον το ζήτησαν πολλοί, τα παιδιά στο site πρέπει να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.
4) Δεν γίνεται να μπουν μόνο παλιά μέλη γιατί δεν θα αποκτήσει "νέο αίμα" το site γιατί όπως είπες και συ διάβαζες τα άρθρα παλιότερα αλλά τώρα γράφτηκες και άρχισες να συμμετέχεις στο forum χάρη στον διαγωνισμό.

1) Φίλε μου δεν είναι αυτό το θέμα όμως! διάβασε τι έγραψε και το παιδί από πάνω!! Ήσουν εσύ πέρσι στην πρώτη 5αδα και κέρδισαν οι 4 από τους πρώτους 5 και εσύ όχι?? ΚΑΙ "έτυχαν" και οι 5 να είναι παλιοί εκτός από εσένα τον μόνο νέο?? έτυχε να είστε 4 γνωστοί στην πρώτη δεκάδα και να κερδίσει όλη η υπόλοιπη δεκάδα εκτός από εσάς?? και ΌΛΟΙ να είναι μόνο παλιοί?? έτυχε να είστε 5 γνωστοί στους 30 να γίνουν όλα αυτά και να μην κερδίσει κανείς ούτε ένα δώρο?? όπως είπε ο hitenrun δεν είναι ότι βγήκαν τυχαίοι αριθμοί που έτυχε να είναι παλιοί! μιλάμε για επιστημονική φαντασία εδώ! αλλά μάλλον δεν υπολόγισαν ότι γνωριζόμαστε με τα παιδιά και θα κάνει μπαμ!
2)ασχολίαστο
3) ναι και εμένα τότε δεν μου φαίνεται σωστό αφού πήγε στα 50 άτομα να παίρνουν οι παλιοί 18 πόντους...δλδ να το αλλάξουμε και αυτό άμα είναι έτσι!
4) ναι και από ότι φαίνεται απλά μπήκαμε για να δώσουμε clicks και τα δώρα να πάνε μόνο σε παλιούς!

Για το 2 απλα να πω οτι γνωριζα οτι υπηρχε το info@enternity.gr" target="_blank αλλα προφανως δεν το ειδα και σκαλωσα και για αυτο ρωτησα. Επιπλεον ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ εκτος του ONE δεν εχω κερδισει, παρα μονο καποιο παιχνιδι αν θυμαμαι καλα περσυ (ηταν ενα Splinter Cell). Τωρα γιατι δεν κερδισες μαλλον πρεπει να τα βαλεις με την θεα τυχη και οχι με τους υπευθυνους.
Τελευταία επεξεργασία από Deathracer2009 και 27 Ιαν 2015, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Ιαν 2015, 16:24

bdosis έγραψε:

2)ασχολίαστο

Ο διαγωνισμός είναι σωστά δομημένος ώστε να επιβραβεύει τους παλιούς και να τους δίνει λίγο παραπάνω βοήθεια. Θεωρώ ότι αυτό είναι λογικό και ελπίζω ότι το καταλαβαίνεις.
Οι "νέοι" θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω για να μπορέσουν να μπουν στην λίστα με τα δώρα. Νομίζω ότι και αυτό το καταλαβαίνεις. Γενικά ως εδώ καταλαβαινόμαστε θέλω να πιστεύω.

Έπειτα αν κατάλαβα καλά, δηλώνεις δημόσια ότι η κλήρωση ήταν στημμένη για να τα πάρουν οι παλιοί τα δώρα? Αν δεν κατάλαβα καλά, απάντησέ μου ώστε να σου δώσω μετά την τελική μου απάντηση.
Ευχαριστώ.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 16:25

καλά οκ! κατηγορώ τα παιδιά!! Για ποια τύχη μιλάμε? διάβασες αυτά που έγραψα?? Δεν είναι ότι δεν κέρδισα εγώ..έτσι και αλλιώς ίδιες πιθανότητες είχα με όλους..λες αυτό να με πείραξε? το θέμα είναι ότι μιλάμε για 3-4 διαφορετικές "συμπτώσεις" με 5% πιθανότητες η κάθε μία!! ξαναδιάβασε τι γράψαμε εγώ και ο hiterun και μετά πες μου!!
Επίσης δεν είπα ότι έχω θέμα που κέρδισαν οι παλιοί..αλλά ας έλεγαν εξ αρχής ότι τα δώρα θα πάνε μόνο σε παλιούς! τέλος πάντων αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε το προφανές μετά τι να πω...εκτός αν πιστεύεται στις 0,1% πιθανότητες της τύχης! άντε και καλό joker τότε!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 16:29

By default λοιπόν λες ότι η κλήρωση είναι στημένη. Επιβεβαίωσέ το μας απλώς
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Ιαν 2015, 16:30

bdosis έγραψε:καλά οκ! κατηγορώ τα παιδιά!! Για ποια τύχη μιλάμε? διάβασες αυτά που έγραψα?? Δεν είναι ότι δεν κέρδισα εγώ..έτσι και αλλιώς ίδιες πιθανότητες είχα με όλους..λες αυτό να με πείραξε? το θέμα είναι ότι μιλάμε για 3-4 διαφορετικές "συμπτώσεις" με 5% πιθανότητες η κάθε μία!! ξαναδιάβασε τι γράψαμε εγώ και ο hiterun και μετά πες μου!!
Επίσης δεν είπα ότι έχω θέμα που κέρδισαν οι παλιοί..αλλά ας έλεγαν εξ αρχής ότι τα δώρα θα πάνε μόνο σε παλιούς! τέλος πάντων αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε το προφανές μετά τι να πω...εκτός αν πιστεύεται στις 0,1% πιθανότητες της τύχης! άντε και καλό joker τότε!

Δεν είμαι άνθρωπος της τύχης, γενικά πιστεύω στον εαυτό μου. Επειδή όμως έχω γνώσεις στατιστικής και ένα ηθικό επίπεδο, όπως και όλοι οι υπόλοιποι του site, θα σε αφήσω να φωνάζεις μόνος σου επειδή δεν στάθηκες απλά τυχερός. Γιατί το να εξαγγέλει κάποιος κατηγορίες χωρίς αποδείξεις δεν είναι και πολύ σωστό νομίζω. Μακάρι να μπορούσα να σου έστελνα ό,τι ήθελες από την λίστα, αλλά δεν γίνεται.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 16:35

hitenrun έγραψε:Εμείς ρε παιδία μια παρέα 5 ατόμων είμαστε απ τους οποίους ο 1ς είναι παλιός στο site(αυτός μας σύστησε τον διαγωνισμό) και όταν το μάθαμε είπαμε ε ας μπούμε να δοκιμάσουμε μιας και όλοι μας έχουμε πρόσβαση σε pc για πολλες ώρες κάθε μέρα. Παρόλο που ξέραμε οτι είχαμε το μειονέκτημα απέναντι στους παλίους χρήστες κάτσαμε πόσσες ώρες και μαζεύαμε. Τελικά καταφέρνουμε να μπούμε στην 30άδα όλοι και στην 10άδα 4 άτομα. Με το που βγαίνει χθες η κλήρωση κερδίζει όλη η 10άδα εκτος απο μας. ¨Αμα βλέπαμε άτομα απ΄ολη την 30αδα να κερδίζουν και όχι επιλεκτικά θα έλεγα οκ έτυχε! Αλλα τώρα νιώθω λες και απλα μας προσπέρασε η κλήρωση. Στην τελική ας κέρδιζε και 1ς καινουργιος για ξεκάρφωμα. no haterino plzerino

Ρε συ hitenrun πες μου σε παρακαλώ με ποιο ΜΑΓΙΚΟ τρόπο θα μπορούσε κάποιος να ξέρει ότι είσαστε φίλοι και να σας "προσπεράσει" και τους τέσσερις. Δηλαδή μία ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB