Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 21 Ιαν 2015, 22:21

Midweek Madness steam
Grid Autosports 9.99 : http://store.steampowered.com/app/255220/
Insurgency 4.49 : http://store.steampowered.com/app/222880/
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 21 Ιαν 2015, 22:39

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό gkarako » 21 Ιαν 2015, 22:47

commenter έγραψε:Τελικά μόλις 80 κομμάτια (aka ξεστοκάρισμα) ήταν η προσφορά του Γερμανού... ένας φίλος μου έφαγε άκυρο.

Για το wii u λες να φανταστώ? Πάντως στο site το έχουν ακόμα για παραγγελία.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 22 Ιαν 2015, 19:25

Πριν κάτι μέρες πήρε το μάτι μου preorder witcher 3 (steam key) στο fast2play 25 ευρώ!
Άβαταρ μέλους
xkate93

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 23 Ιαν 2015, 10:38

Tanno έγραψε:Μην μου πείτε ότι πέσατε θύμα κερδοσκοπικής απάτης από τον Γερμανό όλοι σας; Δεν ασχολήθηκα πλέον με τον Γερμανό και πάω σε συγκεκριμένα μαγαζιά που συμπεριφέρονται σωστά στους καταναλωτές.

Και μην μου πείτε ότι σας προειδοποίησα...

Ποια κερδοσκοπική απάτη ρε φίλε?όχι πως συμπαθώ το Γερμανό αλλά, που και ποια απάτη βλέπεις σε αυτές της προσφορές και κερδοσκοπική μάλιστα? Είχε 80 κομμάτια στοκ τα έβγαλε προσφορά και τελειώσαν, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτή τη κίνηση.

Έχεις αντίληψη τη σημαίνει κερδοσκοπική απάτη?Απάτη δεν είναι να βγάζεις μια προσφορά για συγκεκριμένο στοκ προϊόντων αυτό το κάνουν όλες οι εταιρείες. Οι περισσότερες μάλιστα στα φυλλάδια τους κάτω στα ψιλά γράμματα γράφουν ''έως εξάντληση των αποθεμάτων''.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Ιαν 2015, 12:24

Για ποια κερδοσκοπία μιλάμε; Κερδοσκόπος δει είναι αυτός ο οποίος βγάζει μια τόσο καλή προσφορά αλλά ο μαγαζάτορας που ναι μεν σου φέρεται με το γάντι αλλά το συγκεκριμένο bundle με την πρώτη ευκαιρία θα το πούλαγε €300 στον κάθε ανυποψίαστο φουκαρά.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό evergrey » 23 Ιαν 2015, 13:02

Get your 10% PSN discount code here.Για Ελλαδα ο κωδικος για το 10% ειναι "Greece: 7AAQQC83F9".
http://blog.eu.playstation.com/2015/01/23/get-10-psn-discount-code/
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό ASIMODRAKOS » 23 Ιαν 2015, 13:40

κριμα που τα παιχνιδια που δινει το wiiu δεν ειναι με κουτακι οπως τα retail και δεν μπορεις να τα πουλησεις ευκολα για να παρεις κατι αλλο.για οποιον θελει να παντρευτει το μαριο παντως ηταν φανταστικη προσφορα.αν και περιμενω και απο αλλα καταστηματα κατι παρομοιο συντομα
Άβαταρ μέλους
ASIMODRAKOS

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Whitey » 23 Ιαν 2015, 13:48

Οι τίτλοι που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο είναι σε retail συσκευασίες. Μόνο το Luigi U δεν έχει δικό του κουτάκι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB