- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 02:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Επεστρεψα στο Chivarly Medieval Warfare που ειχα αφησει για καιρο και συνεχιζω το Career με Inter που εχω στο FIFA 15
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Καλά αυτό που έχω πάθει δεν υπάρχει απλά! Παίζω ενα παλιό pokemon του DS στο 3DS το οποίο βρήκα τώρα μετά απο πολύ καιρό. Έχω παίξει περίπου 5-6 ώρες και πήγα χτες να πατήσω save και λέει ότι υπάρχει ήδη save κι αν θέλω να αρχίσω αλλο game, πρεπει να παω στην title screen του παιχνιδιού και να σβήσω το προηγούμενο save......
Κλαίωωωωω!!
Κλαίωωωωω!!
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Tanno έγραψε:raysod έγραψε:malkataz έγραψε:Χθες ολοκλήρωσα το God of War : Ascention. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την εν λόγω σειρά. Μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τα γραφικά και τις μάχες και την πληθώρα των κινήσεων αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά τα τέρατα που ήταν σαν να έχουν βγει από το συνδυασμό εντόμων/ζώων και ανθρώπων υπό την επίδραση πυρηνικών!![]()
Ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα μέρη της σειράς.
Φίλε μου το Ascention ήταν το χειρότερο της σειράς και αν ξεκινήσεις με το GoW HD Collection και μετά το 3ο θα παίξεις ένα απο τα καλύτερα saga που μας έδωσε ποτέ το hack and slash είδος
Φίλε μου, αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Είχε κάποιες αποκαλύψεις για την ιστορία του. Αν παίξει ο malkataz όλη τη σειρά, θα καταλάβει τι παίζει σεναριακά.
Χμμμ, από ότι βλέπω διίστανται οι απόψεις... Με "ψήσατε" για να ασχοληθώ πιο έντονα με τη σειρά!

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Connie GR έγραψε:Προσωπικά θα σου πρότεινα το Witcher. Χρειάζεται μια κάποια εξοικείωση αλλά είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός τίτλος. Για το Max Payne 3 πάντα έλεγα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην έφερε το όνομα Max Payne. Δεν είναι κακός τίτλος, απλά δεν έχει αυτό το feeling που είχαν τα δύο πρώτα μέρη της σειράς. Ενδιαφέρουσα η προσπάθεια να αλλάξουν το σκηνικό και την ατμόσφαιρα -και μπορώ να δω σε ποιά κατεύθυνση ήθελε να κινηθεί η ομάδα ανάπτυξης- αλλά ο χειμώνας στην Νέα Υόρκη ήταν το απόλυτο σκηνικό, ενώ ταίριαζε γάντι με την film noire προσέγγιση.
Btw, σχετικά πρόσφατα έπιασα πάλι τα δύο πρώτα Max Payne. Priceless...
Είχες απόλυτο δίκαιο τελικά φίλε Connie. Άρχισα τη Δευτέρα το Max Payne και όντως δεν έχει το feeling των 2 προηγούμενων... Προχώρησα αρκετά (τελείωσα το 7ο κεφάλαιο), αλλά δεν με έχει ακόμα τραβήξει όσο θα περίμενα.
- lostaddict1
- Δημοσιευσεις : 15
lostaddict1 έγραψε:Είχες απόλυτο δίκαιο τελικά φίλε Connie. Άρχισα τη Δευτέρα το Max Payne και όντως δεν έχει το feeling των 2 προηγούμενων... Προχώρησα αρκετά (τελείωσα το 7ο κεφάλαιο), αλλά δεν με έχει ακόμα τραβήξει όσο θα περίμενα.
Δεν είναι "κακό" game. Απλά πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο αν δεν είχε το όνομα Max Payne. Ίσως θα έπρεπε (από την στιγμή που ήθελαν να συνεχίσουν το franchise) να επιστρέψουν στην Νέα Υόρκη, ή έστω ένα παρόμοιο σκηνικό.
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες