Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 24 Ιαν 2015, 09:32

kakashi_hatake έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το σύστημα πόντων στο διαγωνισμό λειτουργεί αρνητικά για τους μόνιμους χρήστες του site. Ελάχιστα ονόματα από τους μόνιμους βρίσκονται στην πενηντάδα οι δε πόντοι έχουν φτάσει πλέον στο Θεό και τελικά θα βραβευτούν αυτοί που μπήκαν απλά και μόνο για το διαγωνισμό. Δε ξέρω καν αν λειτουργεί θετικά όλο αυτό για το site, δηλαδή αν μένει κάποιος από όλους αυτούς στην παρέα μας, γιατί οι διαγωνισμοί για αυτό κυρίως το λόγο γίνονται και διαφημίζονται σε site διαγωνισμών, αλλά το τελευταίο χρόνο δεν έχω δει και πολλούς "νέους" σε σχέση με τις συμμετοχές των διαγωνισμών. Η διαδικασία γενικά της συλλογής εξωγήινων σε αποτρέπει από την παραμονή σου σε ένα άρθρο (με την επαναλαμβανόμενη εναλλαγή ειδήσεων που δεν σου δίνει χρόνο καν να διαβάσεις κάτι). Ίσως θα έπρεπε ο εξωγήινος να βγαίνει μετά την παραμονή σου σε κάποια σελίδα, έτσι ώστε να φαίνεται στο σύστημα ότι την διαβάζεις και ότι δεν έχεις αρχίσει απλά να σαρώνεις ένα ένα τα άρθρα για ειδήσεις. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση όπως είπα και στο άρθρο θα δούμε μέχρι και τη koutsi_maria να κερδίζει. Και προσωπικά πιστεύω πως είναι άδικο για τους μόνιμους και δη όταν πρόκειται για διαγωνισμούς επετειακούς που πρέπει να γιορτάζονται κυρίως με αυτούς τους ανθρώπους της κοινότητας που η συμμετοχή τους στο site το κρατάει ζωντανό. ?

Η να γίνει αυτό ή να υπάρχουν διαφορετικοί διαγωνισμοί για την πραγματική κοινότητα του site. Και μπορούν πολυ εύκολα να βρεθούν από τους συνολικούς πόντους του κάθε χρήστη. Εγώ πάντως δε θα συμμετάσχω καθόλου με πόντους αν είναι να κερδίσω κάτι στα free καλώς αν όχι κάποια άλλη στιγμή που δε θα γίνεται αυτό το αλαλούμ. Εύχομαι πάντως κάποια από τα δώρα πόντων να πάνε σε κάποια παιδιά που συμμετέχουν καθημερινά στη κοινότητα.

Σωστα τα λες.εγω παντως εχω 186 ποντους προλαβαινω νομιζω χαχαχχα
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 24 Ιαν 2015, 11:10

kakashi_hatake έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το σύστημα πόντων στο διαγωνισμό λειτουργεί αρνητικά για τους μόνιμους χρήστες του site. Ελάχιστα ονόματα από τους μόνιμους βρίσκονται στην πενηντάδα οι δε πόντοι έχουν φτάσει πλέον στο Θεό και τελικά θα βραβευτούν αυτοί που μπήκαν απλά και μόνο για το διαγωνισμό. Δε ξέρω καν αν λειτουργεί θετικά όλο αυτό για το site, δηλαδή αν μένει κάποιος από όλους αυτούς στην παρέα μας, γιατί οι διαγωνισμοί για αυτό κυρίως το λόγο γίνονται και διαφημίζονται σε site διαγωνισμών, αλλά το τελευταίο χρόνο δεν έχω δει και πολλούς "νέους" σε σχέση με τις συμμετοχές των διαγωνισμών. Η διαδικασία γενικά της συλλογής εξωγήινων σε αποτρέπει από την παραμονή σου σε ένα άρθρο (με την επαναλαμβανόμενη εναλλαγή ειδήσεων που δεν σου δίνει χρόνο καν να διαβάσεις κάτι). Ίσως θα έπρεπε ο εξωγήινος να βγαίνει μετά την παραμονή σου σε κάποια σελίδα, έτσι ώστε να φαίνεται στο σύστημα ότι την διαβάζεις και ότι δεν έχεις αρχίσει απλά να σαρώνεις ένα ένα τα άρθρα για εξωγήινους. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση όπως είπα και στο άρθρο θα δούμε μέχρι και τη koutsi_maria να κερδίζει. Και προσωπικά πιστεύω πως είναι άδικο για τους μόνιμους και δη όταν πρόκειται για διαγωνισμούς επετειακούς που πρέπει να γιορτάζονται κυρίως με αυτούς τους ανθρώπους της κοινότητας που η συμμετοχή τους στο site το κρατάει ζωντανό.
Η να γίνει αυτό ή να υπάρχουν διαφορετικοί διαγωνισμοί για την πραγματική κοινότητα του site. Και μπορούν πολυ εύκολα να βρεθούν από τους συνολικούς πόντους του κάθε χρήστη. Εγώ πάντως δε θα συμμετάσχω καθόλου με πόντους αν είναι να κερδίσω κάτι στα free καλώς αν όχι κάποια άλλη στιγμή που δε θα γίνεται αυτό το αλαλούμ. Εύχομαι πάντως κάποια από τα δώρα πόντων να πάνε σε κάποια παιδιά που συμμετέχουν καθημερινά στη κοινότητα.

Συμφωνώ και εγώ. Δεν κατακρινω τη πολιτικη του site αλίμονο, αλλά συμφωνω.Kαι εγώ είμαι τακτικό μέλος όλο το χρονο με σχόλια και συμμετοχή στα άρθρα, αλλά τέτοια παντα περίοδο έχω εξεταστική και δεν μπορω να συμμετεχω ποτε σε επετειακό διαγωνισμό.
Ειδικα που οι βαθμοι φτάνουν σε ενα σημείο απο κάποια άτομα (και καλά κάνουν) που πρεπει να σπαταλαω ώρες κάθε μέρα για να μπω στη κληρωση.Ολοι για μένα θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα σε τέτοιο διαγωνισμό καθώς το site έχει χιλιάδες ενεργά μέλη και μονο 50 έχουν το δικαίωμα να μπουνε σε αυτον.Τα υπολοιπα μέλη?
Θα προτιμούσα να μπορούσανε να λάβουμε μέρος όσοι μαζεψουμε πχ 300 η 400 Ποντους.Ολοι όμως.
No offence και με όλη την αγάπη μου για το enternity. :)
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 24 Ιαν 2015, 13:35

Deathracer2009 έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:Μηπως να υπηρχε ενα οριο,το οποιο οταν θα εφτανε ο καθε χρηστης θα επαιρνε μερος?Και εξηγουμαι,οπως ειναι πχ καθε εβδομαδα που πρεπει καποιος να μαζεψει 75 ποντους για να παρει μερος,ετσι να ειναι και εδω απλα αντι για 75 να ειναι 1000 ξερω εγω πχ.Ετσι δε θα χρειαζοταν καποιος να λιωνει στη κυριολεξια το site ουτε θα χρειαζοταν να ανταγωνιζονται οι χρηστες μεταξυ τους.Και τι λοιπον αν δεν ειναι 30 αυτοι που θα παρουν μερος και ειναι πχ 50 μελη?Παλι υπαρχουν αρκετα δωρα και παλι ο αριθμος ατομων που θα κερδισουν θα ειναι ο ιδιος.Ετσι χρειαζεται προσπαθεια για να μπεις στο διαγωνισμο,αλλα δε χρειαζεται να περνας 5 ωρες την μερα για κυνηγι εξωγιηνων.Και το σημαντικοτερο?Οτι καθε τακτικο μελος εχει την ευκαιρια να παρει μερος.Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη του Παυλου σε αυτο. :)

Με χιλιους ποντους δεν θα λαβουν μερος στο διαγωνισμο 50 μελη αλλα 350.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν το νομιζω!Θα ειναι σιγουρα παραπανω οι συμμετεχοντες,ναι,αλλα οχι 350.Εξαλου ειναι πιο δικαιο απο αυτο που γινεται τωρα.Μου λες δηλαδη οτι η τωρινη κατασταση ειναι καλυτερη?Ημαρτον ρε παιδια,το καταλαβαινω οτι θελετε να παρετε ενα δωρο,αλλα οχι και ετσι,θα επρεπε ολα τα τακτικα μελη να εχουν την ευκαιρια να παρουν μερος και οχι μονο οσοι κανουν farming.
Το σιτε δε νομιζω να εχει μονο 30 τακτικους αναγνωστες,για αυτο κανω τον κοπο και εξηγω.
Οσο για τους 1000 ποντους,αν ενας χρηστης παιρνει πχ 18 ποντους για καθε εξωγιηνο,1000/18=55 εξωγιηνους για να παρει μερος,55/7=8 εξωγιηνους καθε μερα.Και αν σας φαινεται λιγο,τοτε ας πουμε 2000 ποντους πχ,δηλαδη ο καθε χρηστης για να μπει στη κληρωσει θα χρειαζεται 16 εξωγιηνους καθε μερα.Ακομα και ετσι σε καμια περιπτωση οι συμμετεχοντες στο διαγωνισμο δε θα ηταν οσοι λες.Τι να πω,εγω εριξα μια ιδεα,θα το δει και ο Παυλος και θα μας πει και αυτος τι σκεφτεται,εξαλου αυτο το θεμα ειναι για να λεμε ολοι την γνωμη μας
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 25 Ιαν 2015, 01:16

Deathracer2009 έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:Να ρωτήσω κάτι κουλό? Πρέπει να ζητήσουμε τα δωρα? Αν δλδ στην κλήρωση βγει να κερδισω ένα δώρο και δεν το έχω γράψει θα πάει σε άλλον?? :p

Για τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας δεν χρειαζεται να αναφερεις κατι. Για τα παιχνιδια ομως πρεπει να κανεις post με το παιχνιδι που θες και στο format που θελεις.

Τωρα εαν απο τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας επιθυμεις ενα συγκεκριμενο τοτε λογικα θα πρεπει να το ζητησεις. Εννοειται οτι πρεπει να εισαι μεσα στους 30 πρωτους. Οχι οπως καποιοι που μπαινουν στο site δεν μαζευουν ποντους και ζητανε τα μεγαλα δωρα. :lol:

Παίζει οτι ειμαι απο αυτους τοτε...απλα δεν παρατηρησα στο post της 1ης εβδομαδας να γινεται καποια διάκριση μεταξυ των μεγάλων δωρων και των απλων. Μπορει να μου ξεφυγε.

Οσο αφορα τους νεους χρηστες..ναι ειμαι κι εγω νεα χρηστης και ναι ηρθα για τον διαγωνισμο. Συμφωνω οτι οι παλιοτεροι χρηστες θα επρεπε να ειχαν καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους (να τους δινονται περισσοτεροι ποντοι πχ). Εν πασει περιπτωση υπαρχουν πολλοί gamers που εχουν οικονομικες δυσκολιες και απλα ευχονται να σταθουν τυχεροι στους διαγωνισμους για να αποκτησουν μια κονσολα πχ.
Άβαταρ μέλους
xkate93

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 25 Ιαν 2015, 01:42

Εγω συμφωνο με τον κακασι πανω κατω επρεπε να ηταν κλασσικα πιο πολλοι οι ποντοι καθε εβδομαδα για να παρεις μερος εγω να κατσω να κανω 5000 χιλιαδες refresh δεν παιζει ασε που πιστευω οτι καποιοι εχουν βρει καποιο bot απο εκει και περα εφοσον αυτον τον τροπο επελεξε το site τι να κανουμε εγω θα συνεχισω να κανω αυτο που κανω δηλαδη να διαβαζω τα νεα που με ενδιαφερουν (αλλωστε με δωρα η χωρις εγω ενημερωνομε απο το site και αυτο ειναι το βασικο τα δωρα ειναι το κερασακι στην τουρτα) και να ακουω την εκπομπη της παρασκευες η οποια ειναι απολαυση (raysod πηρες απουσια)
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 25 Ιαν 2015, 01:59

xkate93 έγραψε:Παίζει οτι ειμαι απο αυτους τοτε...απλα δεν παρατηρησα στο post της 1ης εβδομαδας να γινεται καποια διάκριση μεταξυ των μεγάλων δωρων και των απλων. Μπορει να μου ξεφυγε.

Οσο αφορα τους νεους χρηστες..ναι ειμαι κι εγω νεα χρηστης και ναι ηρθα για τον διαγωνισμο. Συμφωνω οτι οι παλιοτεροι χρηστες θα επρεπε να ειχαν καποιο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους (να τους δινονται περισσοτεροι ποντοι πχ). Εν πασει περιπτωση υπαρχουν πολλοί gamers που εχουν οικονομικες δυσκολιες και απλα ευχονται να σταθουν τυχεροι στους διαγωνισμους για να αποκτησουν μια κονσολα πχ.

Καλώς όρισες xkate στην παρέα μας. Το θέμα μας δεν είναι για νέους ή παλιούς χρήστες. Οι διαγωνισμοί σε όλα τα site γίνονται για να έρθει νέο αίμα στην κοινότητα ή να γίνει γνωστό κάποιο κατάστημα/site κλπ κλπ. Αυτό είναι νομίζω αποδεκτό από όλους. Το θέμα όμως είναι ότι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό διαχωρίζονται οι χρήστες γενικά με το σύστημα συλλογής πόντων. Πολλοί νέοι χρήστες που μπαίνουν απλά για τα δώρα κυνηγούν εξωγήινους και φτάνουν τα 8-9 χιλιάρικα σε πόντους. Αυτό το κύμα ξενερώνει λίγο πολύ τα μόνιμα μέλη γιατί το να ζεις σε μια κοινότητα τόσο καιρό και να βλέπεις να επιβραβεύονται άλλοι που ήρθαν επειδή απλά είδαν το διαγωνισμό σε κάποιο άλλο site είναι ολίγον τι άδικο. Βέβαια ο καθένας θα μπορούσε να πει αφού θες κάποιο δώρο κυνήγησέ το και εσύ αλλά δεν το βλέπω έτσι. Θα μπορούσαν στα δώρα πόντων να ειχαν βάλει με συμμετοχή στη κλήρωση όλα τα μόνιμα μέλη στο site η να υπήρχε κάποιο άλλο δώρο για την κοινότητα.
Ακόμα και εσένα που δε σε βλέπω στη λίστα των 30-50 δεν είναι κρίμα να μην έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάτι? Αυτό πάνω κάτω νομίζω λέμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 25 Ιαν 2015, 19:44

Έχω πήξει να μαζεύω πόντους και ακόμα βλέπω τον τελευταίο με κιάλια. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό jack124 » 25 Ιαν 2015, 19:51

Για εμένα θα έπρεπε και οι 50 να μπαίνουν στην κλήρωση ρε παιδιά !!
Είμαι συνέχεια στην 32-33 θέση δεν είναι κρίμα να μην μπω στην κλήρωση ?
Και για άλλους το λέω φυσικά που έχουν κάνει τόσο κόπο να μαζέψουν
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 25 Ιαν 2015, 21:30

Πέρσι, από τη 2η κλήρωση και μετά, άρχισαν να μπαίνουν οι 50 πρώτοι. Κρίμα, γιατί το ήθελα το κινητό, αφού έχει χαλάσει το δικό μου. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 25 Ιαν 2015, 23:07

Πολλα απο αυτα που ηθελα να πω τα εγραψαν τα παιδια οπως kakashi κλπ οπου συμφωνω απολυτα μαζι τους . Το οτι ειμαστε αρκετοι χρονια αναγνωστες και επι της ουσιας σας στηριζουμε και μας στηριζετε οικειοθελως παντα με το να μας προσφερετε ενημερωση , ψυχαγωγια , διασκεδαση κλπ , δεν σημαινει πως πρεπει ντε και καλα να ειμαστε σε καθε κληρωση νικητες συν το οτι τα ατομα τα οποια ειναι χρονια αναγνωστες πιθαναλογω πως ειναι χιλιαδες οποτε το να βγεις εστω και μια φορα νικητης ειναι επιτευμα .
Με το συστημα ποντων δεν διαφωνω αλλα ετσι οπως ειναι σχεδιασμενο εχει δημιουργησει μια farming κατασταση οπου φυσικα εννοει αυτους τους οποιους θα κατσουν να κανουν farming Ποντων ειτε γιατι εχουν τον χρονο , την διαθεση , το ενδιαφερον συζητησης και αλληλουποστηριξης μεταξυ των μελων και πρωτιστως αυτους των οποιων το 99% των σχολιων ειναι :
1) Φοβερο
2) Τρομερο
3) Απιστευτο
4) καταπληκτικο και ουτω καθεξης

με αποτελεσμα αυτοι οι οποιοι θα αξιζαν καποιο δωρο δεν θα κερδισουν ποτε η οι πιθανοτητες ειναι μηδαμηνες ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB