Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
kakashi_hatake έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το σύστημα πόντων στο διαγωνισμό λειτουργεί αρνητικά για τους μόνιμους χρήστες του site. Ελάχιστα ονόματα από τους μόνιμους βρίσκονται στην πενηντάδα οι δε πόντοι έχουν φτάσει πλέον στο Θεό και τελικά θα βραβευτούν αυτοί που μπήκαν απλά και μόνο για το διαγωνισμό. Δε ξέρω καν αν λειτουργεί θετικά όλο αυτό για το site, δηλαδή αν μένει κάποιος από όλους αυτούς στην παρέα μας, γιατί οι διαγωνισμοί για αυτό κυρίως το λόγο γίνονται και διαφημίζονται σε site διαγωνισμών, αλλά το τελευταίο χρόνο δεν έχω δει και πολλούς "νέους" σε σχέση με τις συμμετοχές των διαγωνισμών. Η διαδικασία γενικά της συλλογής εξωγήινων σε αποτρέπει από την παραμονή σου σε ένα άρθρο (με την επαναλαμβανόμενη εναλλαγή ειδήσεων που δεν σου δίνει χρόνο καν να διαβάσεις κάτι). Ίσως θα έπρεπε ο εξωγήινος να βγαίνει μετά την παραμονή σου σε κάποια σελίδα, έτσι ώστε να φαίνεται στο σύστημα ότι την διαβάζεις και ότι δεν έχεις αρχίσει απλά να σαρώνεις ένα ένα τα άρθρα για ειδήσεις. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση όπως είπα και στο άρθρο θα δούμε μέχρι και τη koutsi_maria να κερδίζει. Και προσωπικά πιστεύω πως είναι άδικο για τους μόνιμους και δη όταν πρόκειται για διαγωνισμούς επετειακούς που πρέπει να γιορτάζονται κυρίως με αυτούς τους ανθρώπους της κοινότητας που η συμμετοχή τους στο site το κρατάει ζωντανό. ?
Η να γίνει αυτό ή να υπάρχουν διαφορετικοί διαγωνισμοί για την πραγματική κοινότητα του site. Και μπορούν πολυ εύκολα να βρεθούν από τους συνολικούς πόντους του κάθε χρήστη. Εγώ πάντως δε θα συμμετάσχω καθόλου με πόντους αν είναι να κερδίσω κάτι στα free καλώς αν όχι κάποια άλλη στιγμή που δε θα γίνεται αυτό το αλαλούμ. Εύχομαι πάντως κάποια από τα δώρα πόντων να πάνε σε κάποια παιδιά που συμμετέχουν καθημερινά στη κοινότητα.
Σωστα τα λες.εγω παντως εχω 186 ποντους προλαβαινω νομιζω χαχαχχα