- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
προτασεις σειρες
προτασεις σειρες
Απλα θελω να σας προτεινω καποιες σειρες που εχω αρχισει να βλεπω και ειναι πολυ καλες ειδικοτερα αν σας αρεσει η επ.φαντασια. πρωτα το Haven εχει μεχρι στιγμης 5 σαιζον.δευτερο το warehouse 13 και αυτο βρισκεται στη πεμπτη σαιζον.και τριτο το grimm αυτο ειναι στη 4 σαιζον.
-
achilleas1983 - Δημοσιευσεις : 82
Gotham, Hannibal, Prison Break, Misfits, Simpsons, Futurama, Under the Dome, και Sherlock. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μιας κ ειναι μια περίοδος που οι δημοφιλής σειρές του χειμώνα έχουν τελειώσει κ έχουμε μείνει με ένα GoT το οποίο κ αυτό είναι μέτριο στα πρώτα 7 επεισόδια, θα προτείνω εδώ μερικές σειρές για όσους δεν τις ξέρουν ή δεν τις έχουν δει
1. Halt and Catch Fire
Tο βάζω στο ένα γιατί εκτός του ότι το αξίζει, η δεύτερη σεζόν ξεκινάει σε λιγότερο από μήνα και είναι πολύ καλή ευκαιρία να την ξεκινήσει κάποιος. Εκπληκτικές ερμηνείες, άκρως ενδιαφέρον σενάριο (το οποίο σχετίζεται με την γέννηση των Η/Υ όπως τους ξέρουμε σήμερα και με την δημιουργία του Ίντερνετ).
έχω κάνει και σχετικό post στο forum εδω
2. How to get away with murder
Δεν έχω λόγια για την σειρά. Μυστήριο και συνωμοσίες, ανατροπή στην ανατροπή, εξαιρετικές ερμηνείες. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη σειρά μυστηρίου, ίσως να είναι κ καλύτερη από το Serlock .
Επίσης έχω ανοίξει thread forum εδω
3. The last man on earth
Νομίζω ότι είναι ο ορισμός της ανάλαφρης κωμωδίας και χιούμορ. Παίρνοντας ένα αγαπητό concept όπως η εξαφάνιση του ανθρώπινου έιδους προσφέρει αρκετές καλές στιγμές και τα μικρά επεισόδια την κάνουν ιδανική για "να δω κατι στα γρήγορα και να φάω πριν πάω για μπάνιο". Δεν έχει να κάνει με ζόμπι και διάφορα άλλα τέτοια, είναι μία ευχάριστη κωμωδία στην οποία ο πρωταγωνιστής έχει ξεμείνει μόνος του πάνω στην γη και κάνει ότι θέλει μέχρι που συναντά μία γυναίκα.
Μέχρι και το τέλος της πρώτης σεζόν (12-13 επεισόδια)έχει βρει άλλους 2 αντρες και 4 γυναίκες, απο τις οποίες, οι 3 είναι τούμπανα.
imdb page
συνεχίζω αύριο την λίστα μου!!
1. Halt and Catch Fire
Tο βάζω στο ένα γιατί εκτός του ότι το αξίζει, η δεύτερη σεζόν ξεκινάει σε λιγότερο από μήνα και είναι πολύ καλή ευκαιρία να την ξεκινήσει κάποιος. Εκπληκτικές ερμηνείες, άκρως ενδιαφέρον σενάριο (το οποίο σχετίζεται με την γέννηση των Η/Υ όπως τους ξέρουμε σήμερα και με την δημιουργία του Ίντερνετ).
έχω κάνει και σχετικό post στο forum εδω
2. How to get away with murder
Δεν έχω λόγια για την σειρά. Μυστήριο και συνωμοσίες, ανατροπή στην ανατροπή, εξαιρετικές ερμηνείες. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη σειρά μυστηρίου, ίσως να είναι κ καλύτερη από το Serlock .
Επίσης έχω ανοίξει thread forum εδω
3. The last man on earth
Νομίζω ότι είναι ο ορισμός της ανάλαφρης κωμωδίας και χιούμορ. Παίρνοντας ένα αγαπητό concept όπως η εξαφάνιση του ανθρώπινου έιδους προσφέρει αρκετές καλές στιγμές και τα μικρά επεισόδια την κάνουν ιδανική για "να δω κατι στα γρήγορα και να φάω πριν πάω για μπάνιο". Δεν έχει να κάνει με ζόμπι και διάφορα άλλα τέτοια, είναι μία ευχάριστη κωμωδία στην οποία ο πρωταγωνιστής έχει ξεμείνει μόνος του πάνω στην γη και κάνει ότι θέλει μέχρι που συναντά μία γυναίκα.
Μέχρι και το τέλος της πρώτης σεζόν (12-13 επεισόδια)έχει βρει άλλους 2 αντρες και 4 γυναίκες, απο τις οποίες, οι 3 είναι τούμπανα.
imdb page
συνεχίζω αύριο την λίστα μου!!
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Περιμένω και άλλες προτάσεις γιατί έχει πέσει πολλή ξεραΐλα τώρα τελευταία.
Εγώ προτείνω το Turn. Κατασκοπεία στην Αμερικανική Επανάσταση με γερές δόσεις δράσης, όχι όλα στα μουλωχτά. Όσοι διάβαζαν Λοχαγό Μαρκ θα ψηθούνε ακόμα περισσότερο. Η περίοδος, το κλίμα και πολλά σκηνικά θυμίζουν πολύ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. Το μόνο κακό ότι τώρα τρέχει μόλις η 2η σεζόν.

Εγώ προτείνω το Turn. Κατασκοπεία στην Αμερικανική Επανάσταση με γερές δόσεις δράσης, όχι όλα στα μουλωχτά. Όσοι διάβαζαν Λοχαγό Μαρκ θα ψηθούνε ακόμα περισσότερο. Η περίοδος, το κλίμα και πολλά σκηνικά θυμίζουν πολύ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. Το μόνο κακό ότι τώρα τρέχει μόλις η 2η σεζόν.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
1.black sails-->πολυ καλη σειρα με πειρατες(2 season)
2.vikings-->Καλουτσικη σειρα,κατι σαν μικρο game of thrones
(3 season)
3.person of interest-->η καλυτερη σειρα ever.10/10(4 season)
4.gotham-->απιστευτες ερμηνειες και σκηνικα(1 season)
5.arrow+flash-->ωραιες σειρες απο το συμπαν των DC COMICS(3 season+1 season)
6.community-->μια απο της καλυτερς κωμωδιες ever(6 season)
7.2 broke girls-->Πολυ καλη κωμωδια για να παιρνας την ωρα σου με καφρικο χιουμορ!(4 season)
8.new girl-->επισης πολυ καλη κωμωδια με 5 συγκατοικους για καλοκαιρακι(4 season)
9.big bang theory-->οι πρωτες 5 season(10/10)-->οι επομενες 3(0/10)
10.brooklyn nine nine-->Οι μεγαλη των μπατσων σχολη σε σειρα(πολυ καλη σειρα γενικα)
αυτα
2.vikings-->Καλουτσικη σειρα,κατι σαν μικρο game of thrones

3.person of interest-->η καλυτερη σειρα ever.10/10(4 season)
4.gotham-->απιστευτες ερμηνειες και σκηνικα(1 season)
5.arrow+flash-->ωραιες σειρες απο το συμπαν των DC COMICS(3 season+1 season)
6.community-->μια απο της καλυτερς κωμωδιες ever(6 season)
7.2 broke girls-->Πολυ καλη κωμωδια για να παιρνας την ωρα σου με καφρικο χιουμορ!(4 season)
8.new girl-->επισης πολυ καλη κωμωδια με 5 συγκατοικους για καλοκαιρακι(4 season)
9.big bang theory-->οι πρωτες 5 season(10/10)-->οι επομενες 3(0/10)
10.brooklyn nine nine-->Οι μεγαλη των μπατσων σχολη σε σειρα(πολυ καλη σειρα γενικα)
αυτα

-
giannisGG - Δημοσιευσεις : 69
vikings---->αρκετά καλή
dexter---->11/10
daredevil----->10/10 τέλειο καμία σχέση με την ταινία
How i met your mother ----> τα φιλαράκια της εποχής μας
Futurama---->Απολαυστικό όσο δεν πάει
Izombie-----> Προσωπικά αγαπημένο
blacklist---->9/10
legends---->πολυ δυνατο αλλά αδικημένο
arrow,flash----> DC