Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Ιαν 2015, 18:56

GooDShiveR έγραψε:Ξέρει κάποιος για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμη η προσφορα του Wiiu? Μάζεψα 3 αδέσποτα κουταβάκια και δεν μου περισσεύουν λεφτά αυτή την περίοδο για αγορά.

Πούλα τα κουταβάκια!!! Δεν νομίζω πάντως να διαρκέσει πολύ η προσφορά και ήδη θα έχουν γίνει πολλές παραγγελίες,αλλά μπορεί στο άμεσο μέλλον να έχουμε και μια επίσημη μείωση τιμής οπότε να το πάρεις τότε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 19 Ιαν 2015, 18:57

GooDShiveR έγραψε:Ξέρει κάποιος για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμη η προσφορα του Wiiu? Μάζεψα 3 αδέσποτα κουταβάκια και δεν μου περισσεύουν λεφτά αυτή την περίοδο για αγορά.

Πιστεύω πως τα κουταβάκια είναι well worth ακόμα και να μην προλάβεις την προσφορά. :D
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Ιαν 2015, 18:59

Connie GR έγραψε:

Πιστεύω πως τα κουταβάκια είναι well worth ακόμα και να μην προλάβεις την προσφορά. :D

Δεν το συζητώ καν. Είναι pure joy :) :)
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Ιαν 2015, 19:01

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:

Πούλα τα κουταβάκια!!! Δεν νομίζω πάντως να διαρκέσει πολύ η προσφορά και ήδη θα έχουν γίνει πολλές παραγγελίες,αλλά μπορεί στο άμεσο μέλλον να έχουμε και μια επίσημη μείωση τιμής οπότε να το πάρεις τότε.

XAXAXA!! Ούτε για 10 WiiU και τον Miyamoto με φιογκάκι :D :D
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Ιαν 2015, 19:10

Αν σου έδινα τον Καλκάνη με φιογκάκι όμως;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Ιαν 2015, 19:13

Και τις κότες δώρο θα έδινα!! ΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό gamelover » 19 Ιαν 2015, 19:31

η προσφορά του γερμανού είναι απλά εξαιρετική!Δεν νομίζω να δούμε κάτι τέτοιο πάλι σύντομα... Μόνο αν είναι και φέρει η νιντυ καινούργια κονσόλα θα πέσει σε τέτοια τιμή το wii u.Αν είχα περισσότερο χρόνο για games θα είχα πάει για αγορά 1000%.
Νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερο gaming απο το να παίζεις με μικρά κουτάβια...!
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 19 Ιαν 2015, 19:51

Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Ιαν 2015, 19:56

dawnstar έγραψε:http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=8180&currentCMSArticleId=8180&attributeToSort=5

Ο γερμανος εβαλε πολλα και για xbox one

Απιστευτες τιμες ειδικα στου One. :o Και στο PS4 το Destiny το εχει σε καλη τιμη.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 19 Ιαν 2015, 20:03

Παντως για ποιο λογο το Destiny του Xone να ειναι φθηνοτερο του PS4?Λογω ζητησης μηπως?
Παντως ο Γερμανος ειναι απο τα τελευταια καταστηματα που περιμενω να δω εκπτωσεις στον χωρο του gaming,πως και το παθε :D Καλλιο αργα παρα ποτε
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB