Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό psaraki » 20 Ιαν 2015, 20:51

Deathracer2009 έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:
Τι να σου πω δεν ξερω αμα φταιει το Αdblock αλλα εγω δεν το χρησιμοποιω στον chrome. Απενεργοποιησε το μηπως και φταιει αυτο.

Τι στο καλο συμβαινει και δεν εμφανιζεται σε εσας; Τοσο τυχερος ειμαι; :lol:

Κι εγώ βρίσκω, αλλά για να πας 3000 πρέπει να βρεις γύρω στους 200. Χτες όλη μέρα, πάνω από 20 δεν πρέπει να βρήκα. Και ήμουν πάνω από 20 ώρες στο site.

Εγω πχ. στο τομεα news ανεξαρτητα εαν αφορα games η ταινιες, gadgets, σε καθε σελιδα βρισκω τουλαχιστον εναν εξωγηινο και παιζει και 2. Τωρα σε ποιο νεο θα ειναι αυτο μονο μεσω τυχης....

τι εννοεις παιζει και δυο????? θα μας τρελανεις???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 20:56

Με το ακόμα και 2 εννοει οτι στο ιδιο αρθρο βρισκεις πολλες φορες εξωγήινο, μαλλόν. Σε γενικες γραμμες νομίζω οτι είναι random τελείως το που θα τους βρεις και δεν εχει να κανει με το αρθρο. Εγω τα πιο πολλά τα βρισκω στο ιδιο αρθρο. Τσεκαρε όμως μεχρι και που πέτυχα εξωγήινο. Στο πιο παλιό άρθρο που μπορεις να βρεις χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό jordan » 20 Ιαν 2015, 21:02

Δεν φταίει το adblock. Εμένα με adblock μου βγάζει κανονικά εξωγήινους.
.
Άβαταρ μέλους
jordan

Δημοσιευσεις : 98

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 21:12

jordan έγραψε:Δεν φταίει το adblock. Εμένα με adblock μου βγάζει κανονικά εξωγήινους.

Παραπάνω απο κανονικά μάλλον :D :D
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Ιαν 2015, 21:39

psaraki έγραψε:τι εννοεις παιζει και δυο????? θα μας τρελανεις???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Καθε σελιδα εχει 25 νεα (αρθρα), οπως αυτη http://www.enternity.gr/ArticleList/Movies/News/31.html.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα υπαρχει στανταρ ενας εξωγηινος σε καποιο νεο. Μπορει παρακατω σε καποιο αλλο νεο να υπαρχει και αλλος. ΟΧΙ 2 ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ που λεει και ο διασημος ξεδοντιαρης δημοσιογραφος.

Ελπιζω να με καταλαβες τωρα....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Ιαν 2015, 00:12

Θα παρακαλούσα (μιας και το έφερε η κουβέντα), αν θεωρείται ότι γίνεται καλή δουλειά στο site (και για να μη βάλουμε λουκετάκι, έτσι όπως είναι η κατάσταση), να βάλετε εξαίρεση από το adblock στο site. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μέσω της διαφήμισης ζει αυτό το μέσο. Ξέρω ότι πολλές φορές κάτι μπορεί να είναι σπαστικό, απλά το ζητάω σαν προσωπική χάρη, για όσους μπορούν και θέλουν να το κάνουν.

Peace ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 21 Ιαν 2015, 00:32

Sephiroth έγραψε:Θα παρακαλούσα (μιας και το έφερε η κουβέντα), αν θεωρείται ότι γίνεται καλή δουλειά στο site (και για να μη βάλουμε λουκετάκι, έτσι όπως είναι η κατάσταση), να βάλετε εξαίρεση από το adblock στο site. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μέσω της διαφήμισης ζει αυτό το μέσο. Ξέρω ότι πολλές φορές κάτι μπορεί να είναι σπαστικό, απλά το ζητάω σαν προσωπική χάρη, για όσους μπορούν και θέλουν να το κάνουν.

Peace ;)

Χμ...θα είστε το πρώτο site που θα του κάνω την χάρη :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheoxD » 21 Ιαν 2015, 00:51

Καλημέρα,

έχοντας μόλις βρει τον 100στό μου εξωγηίνο, θέλω να προσθέσω στη συζήτηση ότι από το pc της δουλειάς που έχει adblock θέλω 15-20 άρθρα για να μου βγάλει έναν. Ενώ στο σπίτι που δεν έχω βάλει μπορεί και κάθε 5-10 να μου εμφανίζει από έναν.

Από την άλλη μπορεί να είναι το πόση ώρα μένω στο άρθρο γιατί στο Internet της δουλειάς φορτώνει αμέσως ενώ στο σπίτι είναι πιο αργές οι εναλλαγές.
Άβαταρ μέλους
TheoxD

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 21 Ιαν 2015, 02:04

Στην εβδομαδιαία κλήρωση έχει κάποια διαφορά να είσαι 1ος με 10.000 pts απο το να μπεις 30ος με 1.000 pts ??? Γιατί εφόσον , λογικά , έχουν ίδια πιθανότητα 1/30 να κερδίσουν , θα αρκούσε να βλέπουμε στο pointsystem μόνο μια ονομαστική κατάταξη και τον minimum αριθμό πόντων που χρειάζεται να ξεπεράσουμε(του 30ού).Ο καθένας βέβαια θα ξέρει τους προσωπικούς του πόντους για να ελέγχει αν είναι "εξασφαλισμένος" και έτσι δεν θα αποθαρρύνονται εύκολα όσοι είναι χαμηλά στη βαθμολογία...απλή βελτίωση της ψυχολογίας για πιο εφικτό οπτικά στόχο ;)

Επίσης για την 1η βδομάδα π.χ. που διαθέτετε 8 διαφορετικά υπερ-δώρα (πιθανότητα 8/30 yeah !! even better :P ) , θα λάβετε υπόψη σχόλια για συγκεκριμένη επιθυμία(π.χ.κονσόλα Xbox) που έχουν αναρτηθεί ??
Τέλος αν κερδίσει κάποιος την 1η βδομάδα , "χάνει" πιθανότητα να επιλέγει την 2η ?
Να ξέρω αν είναι να κρατηθώ και να μπώ δυνατά για τα PS4 :D
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό psaraki » 21 Ιαν 2015, 02:13

ειτε βαλω αντμπλοκ ειτε οχι πανω απο 15 κλικ μου τον βγαζει....γτ?πως γινεται μεσα σε 2 μερες να εχουν 3000 ποντους? απορω... εχει διαφορα αν εισαι 30ος η 1ος?
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB