Helix

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Helix

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Ιαν 2015, 15:25

Μία νέα σειρά. Έχει να κάνει με virus outbreak σε εργαστήριο και μία ομάδα ερευνητών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (CDC) που έρχεται για να ερευνήσει, ανακαλύπτοντας πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

Έφτασα μέχρι το επεισόδιο 3 προς το παρόν, σε λίγο πάω και για το 4ο. Κρατάει εύκολα το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής η δράση εκτυλίσσεται μόνο μέσα στο εργαστήριο, με απειροελάχιστα εξωτερικά πλάνα (2-3 λεπτά στα όσα επεισόδια έχω δει). Παίζει στην Αμερική στο SyFy, τα εφφέ και τα production values είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά έχουν υπάρξει και καλύτερα.

Μέχρι στιγμής, με έχει τραβήξει. Την προτείνω!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Ιαν 2015, 15:26

Κοίτα, Deathracer... Την ξεκίνησα λόγω της θεματολογίας της, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα πρωταγωνιστή τον Billy Campbell, επίσης πρωταγωνιστής στην πιο αγαπημένη μου σειρά όλων των εποχών. Οπότε, συνεχίζω και χάρη σε αυτόν.

Το κακό είναι, ότι όπως και το 99% των ηθοποιών,παίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως παίζει σε κάθε δουλειά του.Ουσιαστικά δεν υποδύεται κάποιον, αλλά οι αντιδράσεις του είναι οι πραγματικές, όπως μιλάει και αντιδράει και στην πραγματικότητα...

Επίσης, όντως θυμίζει ελαφρώς Resident Evil. Πολύ ελαφρώς, όμως.

Ακόμα, για τα εφφέ, εντάξει... Στο SyFy παίζει, τί περιμένουμε? ΛΟΛ. Πάντως βλέπονται άνετα. Εγώ μόνο σε μία φάση ξίνισα,
στο εφφέ που υπερπολλαπλασιάστηκε ο ιός στο petri dish, με την αυξητική μάζα! Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν από υπολογιστή.

Οι φλέβες, τα αίματα και τα αγγεία κλπ φαίνονται τέλεια, πάντως.

Υ.Γ.: Ρε παιδιά? Πού τον ξέρω αυτόν τον Ιτάκι/Χατάκι/Γατάκι?

Υ.Γ.: Πάω για το 6ο επεισόδιο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Ιαν 2015, 15:26

Πάω για το 8ο...Με έχει τραβήξει αρκετά η σειρά...Κλασσικά, μετά το επεισόδιο 4 αρχίζει και έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον!!

Είναι η ιδέα μου ή μήπως η Σάρα είναι τρελό κ@¥^@&ι και η Σάτον απίστευτη ΜΙΛΦΑΡΑ???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Ιαν 2015, 15:27

Εντάξει, ξενέρα το φινάλε...
Προσωπικά δεν με χάλασε αυτό που είπες, deathracer, ίσα ίσα που μου φάνηκε ωραίο!
Αλλά
έπρεπε sony και καλά να έχουνε τόσα plot twists που στο τέλος το γαμήσανε! Μισό λεπτό, τελικά ποιος δούλευε για την Ιλάρια? Και με ποιο σκεπτικό η Τζούλια ήταν να πάρει ηγετική θέση στην εταιρεία? Τελικά, ο Πήτερ και ο Άλαν δουλεύουν για την Ιλάρια ή όχι? Η κάρτα της εταιρείας κάτω από το λογαριασμό στο Καφέ, τί ρόλο βαράει?

W-T-F???

Πολύ καλή, πάντως! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Άντε...αύριο βγαίνει το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν... Brace yourselves! Narvik is coming!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 16 Ιαν 2015, 15:30

Πού είναι ο Deathracer οεο;;;;;
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Ιαν 2015, 15:53

giopa62 έγραψε:Πού είναι ο Deathracer οεο;;;;;

Eδω ειναι.... :lol:

Ωραια αφου δημιουργηθηκε θεμα απο αυριο θα συζηταμε για την 2η σεζον. :D
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 16 Ιαν 2015, 16:14

Καλώς τον. Η φήμη σου προηγήθηκε.
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό chris7 » 16 Ιαν 2015, 18:23

Την ειχα δει περυσι ωραια σειρα ο συγκεκριμενος ηθοποιος Dr.hiroshi (δεν θυμαμαι ονομα) παιζει και σε αλλη παρομοια σειρα scifi.
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Ιαν 2015, 08:29

Δεν ξέρω αν το είδατε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν αλλά ήταν αρκετά δυνατό. Αν και το παραμπερδεύει το θέμα, με πώρωσε για την συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Ιαν 2015, 14:20

GooDShiveR έγραψε:Δεν ξέρω αν το είδατε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν αλλά ήταν αρκετά δυνατό. Αν και το παραμπερδεύει το θέμα, με πώρωσε για την συνέχεια.

Δεν περιμενα να ξεκινησει τοσο δυνατα η 2η σεζον.

Επαθα λιγο σοκ στην αρχη με τα time travels οπου εχουμε τον Peter και Σαρα και στο αλλο 30 χρονια μετα μονο την Τζουλ. Το θεμα ειναι στο timeline της Julia εαν ζουν οι Peter και Sarah και αν σιγουρα εχει πεθανει ο Alan. Επιπλεον τι στο καλο κανει ο Alan με την συγκεκριμενη "αδελφοτητα" η οποια απο οτι φαινεται ευθυνεται για το ξεσπασμα του ιου στο νησι; Μηπως ειναι κρυφα μελος της ωστε να μαθει τι συμβαινει; Μαλλον αυτο θα ειναι...

To promo του 2ου επεισοδιου στο spoiler απο κατω:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB