εγω παρηγγειλα αυτη απο το πλαισιο με 450 2 χειριστηρια, plus ολο το χρονο και το pes2015
η 4ης εγγυηση απο το κωτσοβολο τι λετε αξιζει?
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 16:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
The 12 deals of Christmas #8
PS4:
The Evil Within €29.99
PS3:
The Evil Within €29.99
PS Vita:
The Walking Dead: The Complete First Season €7.99
http://blog.eu.playstation.com/2014/12/15/12-deals-christmas-8/
PS4:
The Evil Within €29.99
PS3:
The Evil Within €29.99
PS Vita:
The Walking Dead: The Complete First Season €7.99
http://blog.eu.playstation.com/2014/12/15/12-deals-christmas-8/
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
tomic20 έγραψε:εγω παρηγγειλα αυτη απο το πλαισιο με 450 2 χειριστηρια, plus ολο το χρονο και το pes2015
η 4ης εγγυηση απο το κωτσοβολο τι λετε αξιζει?
Εγω πηρα το Ps4 day one (δυστυχως) και την εβαλα την 4ετη ή 3ετη αν θυμαμαι καλα. Πιο πολυ το εκανα γιατι η sony δινει ενα ετος εγγυηση στο ps4 και ηθελα να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Για μενα πιστευω αξιζει. Τωρα its up 2 u.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Everyone's a critic without knowledge..
-
3nws1th5 - Δημοσιευσεις : 210
Είχες πρόβλημα με YLOD μετά την πάροδο των 2 χρόνων της εγγύησης(2 χρόνια έχουν όλες οι συσκευές,αρκεί να μαλώσεις για να πάρεις τον δεύτερο χρόνο) και το φτιάξανε;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Για την επεκταση εγγυησης που δινουν τα περισσότερα μαγαζια δεν εχω ακουσει καλα λόγια.. οταν τη χρειαστεις σου βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες για να σου αποδειξουν οτι εσυ φταις για την βλάβη οποτε να μην σε καλυψουν.
Επισης, οπως λεει και ο φιλος παραπανω, η εγγυηση της sony ειναι 2 ετη κανονικα.. αρχικα το αρνουνται αλλα αν τους τριξεις λιγο τα δοντια με μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ συμμορφωνονται αμεσως.
Ευτυχως, εγω σε οτι αγορά εχω κανει μεχρι τωρα βέβαια, δεν εχει χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησω εγγυηση..
Επισης, οπως λεει και ο φιλος παραπανω, η εγγυηση της sony ειναι 2 ετη κανονικα.. αρχικα το αρνουνται αλλα αν τους τριξεις λιγο τα δοντια με μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ συμμορφωνονται αμεσως.
Ευτυχως, εγω σε οτι αγορά εχω κανει μεχρι τωρα βέβαια, δεν εχει χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησω εγγυηση..
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
thomason993 έγραψε:Για την επεκταση εγγυησης που δινουν τα περισσότερα μαγαζια δεν εχω ακουσει καλα λόγια.. οταν τη χρειαστεις σου βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες για να σου αποδειξουν οτι εσυ φταις για την βλάβη οποτε να μην σε καλυψουν.
δηλαδη αμα μου χαλασει το πσ4 που πηρα απο το πλαισιο και τους στειλω μαιλ μετα το 1ο χρονο, λετε οτι θα μου το αλλαξουν?
εχετε κανα παραδειγμα επικοινωνιας να το χουμε προχειρο και εμεις οι ανειωθοι....

- tomic20
- Δημοσιευσεις : 44
Δεν χρειάζεται να τους στείλεις email πας στο μαγαζί τους λες ότι το αγόρασες τότε,αν σου αρνηθούν τους δείχνεις τον νόμο.Θέλει φασαρία αλλά αξίζει τον κόπο. http://www.synigoroskatanaloti.gr/index_ecc.html Σας δίνω και τη σελίδα που έχει χρήσιμες πληροφορίες.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης