Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 15 Δεκ 2014, 07:00

εγω παρηγγειλα αυτη απο το πλαισιο με 450 2 χειριστηρια, plus ολο το χρονο και το pes2015

η 4ης εγγυηση απο το κωτσοβολο τι λετε αξιζει?
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό evergrey » 15 Δεκ 2014, 13:54

The 12 deals of Christmas #8
PS4:
The Evil Within €29.99

PS3:
The Evil Within €29.99

PS Vita:
The Walking Dead: The Complete First Season €7.99
http://blog.eu.playstation.com/2014/12/15/12-deals-christmas-8/
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 15 Δεκ 2014, 14:25

Εξαιρετικές προσφορές!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 15 Δεκ 2014, 15:54

tomic20 έγραψε:εγω παρηγγειλα αυτη απο το πλαισιο με 450 2 χειριστηρια, plus ολο το χρονο και το pes2015

η 4ης εγγυηση απο το κωτσοβολο τι λετε αξιζει?

Εγω πηρα το Ps4 day one (δυστυχως) και την εβαλα την 4ετη ή 3ετη αν θυμαμαι καλα. Πιο πολυ το εκανα γιατι η sony δινει ενα ετος εγγυηση στο ps4 και ηθελα να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Για μενα πιστευω αξιζει. Τωρα its up 2 u.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Δεκ 2014, 16:01

Η έξτρα εγγύηση είναι αέρας κοπανιστός!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Δεκ 2014, 16:10

Είχες πρόβλημα με YLOD μετά την πάροδο των 2 χρόνων της εγγύησης(2 χρόνια έχουν όλες οι συσκευές,αρκεί να μαλώσεις για να πάρεις τον δεύτερο χρόνο) και το φτιάξανε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 15 Δεκ 2014, 17:09

Για την επεκταση εγγυησης που δινουν τα περισσότερα μαγαζια δεν εχω ακουσει καλα λόγια.. οταν τη χρειαστεις σου βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες για να σου αποδειξουν οτι εσυ φταις για την βλάβη οποτε να μην σε καλυψουν.
Επισης, οπως λεει και ο φιλος παραπανω, η εγγυηση της sony ειναι 2 ετη κανονικα.. αρχικα το αρνουνται αλλα αν τους τριξεις λιγο τα δοντια με μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ συμμορφωνονται αμεσως.
Ευτυχως, εγω σε οτι αγορά εχω κανει μεχρι τωρα βέβαια, δεν εχει χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησω εγγυηση..
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 15 Δεκ 2014, 17:35

thomason993 έγραψε:Για την επεκταση εγγυησης που δινουν τα περισσότερα μαγαζια δεν εχω ακουσει καλα λόγια.. οταν τη χρειαστεις σου βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες για να σου αποδειξουν οτι εσυ φταις για την βλάβη οποτε να μην σε καλυψουν.
Επισης, οπως λεει και ο φιλος παραπανω, η εγγυηση της sony ειναι 2 ετη κανονικα.. αρχικα το αρνουνται αλλα αν τους τριξεις λιγο τα δοντια με μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ συμμορφωνονται αμεσως.
Ευτυχως, εγω σε οτι αγορά εχω κανει μεχρι τωρα βέβαια, δεν εχει χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησω εγγυηση..

δηλαδη αμα μου χαλασει το πσ4 που πηρα απο το πλαισιο και τους στειλω μαιλ μετα το 1ο χρονο, λετε οτι θα μου το αλλαξουν?

εχετε κανα παραδειγμα επικοινωνιας να το χουμε προχειρο και εμεις οι ανειωθοι.... :?
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Δεκ 2014, 20:10

Δεν χρειάζεται να τους στείλεις email πας στο μαγαζί τους λες ότι το αγόρασες τότε,αν σου αρνηθούν τους δείχνεις τον νόμο.Θέλει φασαρία αλλά αξίζει τον κόπο. http://www.synigoroskatanaloti.gr/index_ecc.html Σας δίνω και τη σελίδα που έχει χρήσιμες πληροφορίες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό lostaddict1 » 19 Δεκ 2014, 23:55

Προσφορές στο G2A:
https://www.g2a.com/weeklysale

Middle-earth: Shadow of Mordor στα 13 EURO
lostaddict1

Δημοσιευσεις : 15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming