Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό BigDaddy » 13 Δεκ 2014, 17:39

Τελος αν πειραξε η μαζικη βαθμολογια παιχνιδιων ξαναλεω να γραφτει στους ορους χρηστης τοτε πειτε το να το ξερουμε απο δω και στο εξης καθε χρηστης να βαθμολογει σε δοσεις.
Στη τελικη εδω υπαρχουν ατομα που θελουν να σχολιασουν θεματα διαφορα και οχι να τα χλευαζεις ουτε με απειλες ουτε με χαρακτηρισμους ban ορθογραφιες κλπ .Και κατι τελευταιο προσωπικα εγω δεν κλαιγομαι για τα dislike αφου θες να μαθεις αν πας δυο σελιδες πισω θα δεις που λεω οτι γελαω κιολας οταν βλεπω το κομπλεξισμο που εχουν μερικοι οπως ειπες και εσυ.Πλακα εχουν και να ξερεις οτι αυτο φερνει πολυ γελιο παρα κλαψα τουλαχιστον για μενα.

Παυλο να πω οτι εδω υπαρχουν ατομα που θελουν να σχολιασουν βαθμολογιες συμπεριφορες dislike κλ΄π δεν ειναι τροπος καππιος που θελει να εχει ρολο συντακτη να υποτιμα την νοημοσυνη των αλλων τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
BigDaddy

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Δεκ 2014, 17:48

Μανώλη,

Το πόσο προσβάλει ο καθένας τη νοημοσύνη των άλλων είναι μεγάλη κουβέντα. Όσο θεωρείς ότι αυτά που έχουν γίνει μεταξύ σας (και δεν φταίει το site να γεμίζει σεντόνια με απειλές, ύβρεις και μηνύσεις) έχουν στο background υποτίμηση νοημοσύνης από πλευράς Παναγιώτη, άλλο τόσο θεωρώ κι εγώ να προσπαθείς να με πείσεις ότι απλά τα Χ games που ξεκίνησες να "θερίζεις" με βαθμολογίες 1-3 τα έχεις δει και δεν σου άρεσαν.

Τέλος, σημειώνω ότι έχουμε φτάσει σε 1 μέρα (και ούτε) σε 2 σελίδες ΑΣΧΕΤΑ θέματα με το topic. Μιλάμε για τα dislikes και πρέπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να μπει μπροστά η κόντρα ενός επισκέπτη με έναν συνεργάτη. Δηλαδή, τι άλλο να πω πλέον...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό ABTR » 13 Δεκ 2014, 19:35

Το θέμα με το ban κάποιων παιδιών εμένα προσωπικά με έκανε να απορήσω με την γνωστή φράση μιας και νησιώτης η ο γιαλός είναι στραβός η εμείς στραβά αρμενίζουμε
Δεν θέλω να μιλήσω περί νοημοσύνης γιατί εμένα η δικιά μου τουλάχιστον σε θέματα, ποιος κάνει τι για να περάσει με το ζόρι κάτι, σε gaming site, γιατί είτε μπορεί είτε, έτσι τους είπαν για γίνεται θόρυβος τύπου κλικ κλικ, η νοημοσύνη μου έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα από το 2009
Τότε βέβαια η Έλληνες δεν ήξεραν το facebook
και αυτά που γραφόταν έμεναν στο site
Τι γίνεται όμως τώρα; Τώρα συνεχίζουν το κόμπλεξ και εκεί και χχαχχχαχαχ
Αυτοί όμως που γελάνε περισσότερο είναι οι νοήμονες οι οποίοι εκδιώκονται γιατί πάτησαν το κλικ σε κάτι που δεν τους άρεσε την στιγμή που οι και καλά συντάκτες κάνουν το ίδιο πολλάκις
Και πολλά αλλά τα οποία από σεβασμό στο κύριο Παύλο δεν θα αναφερθώ
Εν κατακλείδι το θέμα με τους αντίχειρες πρέπει να λυθεί με την αναγκαστική δικαιολογία διπλά
Δηλαδή δεν σου αρέσει αυτό το σχόλιο η το παιχνίδι γράψε το γατί
Αν και η δικαιολόγηση από ορισμένος θα είναι τύπου δεν την έχω τώρα περιμένω να μου την φέρουν από τα ξένα
LONG LIVE PLAY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ABTR

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 13 Δεκ 2014, 20:09

Σχετικα με τα dislikes πιστευω το να δινονται ποντοι με τα likes ηταν σωστη κινηση, τα dislikes ισως να ηταν περιττα.

Και μπορει 4-5 ατομα να εχουν αντιδρασει αλλα νομιζω ειναι περισσότεροι αυτοι που δεν τα θελουν.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 13 Δεκ 2014, 20:44

Μπαινουν πολλα dislike σε σχολια που ειναι μια χαρα γενικα οποιος αντιπαθει καποιον βαζει dislike χωρις καν να διαβασουν τι εχει γραψει.big daddy εμενα παντως μου ελειψες.τωρα στο θεμα που λεει ο φιλος κωστας για το ραδιο χτες ηταν η σειρα της σονυ για θαψιμο για εμενα καλα κανει και λεει την αποψη του και οπως λεει και ο ιδιος οποιος περιμενει στο ραδιο να ακουσει τι ωραια που ειναι η κονσολα του καλυτερα να ακουσει κατι αλλο.εγω τις εκμπομπες στο ραδιο τις ακουω λαιβ και μου αρεσουν πολυ και τα πραγματα λεγονται με το ονομα τους και εγω τον απριλιο πηρα το πλευ 450 με infamous αν περιμενα λιγο θα το ειχα παρει στην ιδια τιμη με 4 παιχνιδια...
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό BigDaddy » 14 Δεκ 2014, 04:32

Παυλο καλησπερα καλημερα μετα το ξενυχτι μου με τρελο φαγοποτι
Ειπες άλλο τόσο θεωρώ κι εγώ να προσπαθείς να με πείσεις ότι απλά τα Χ games που ξεκίνησες να "θερίζεις" με βαθμολογίες 1-3 τα έχεις δει και δεν σου άρεσαν.

Εξηγησα αυτο ακριβως στο Αλεξη δεν εχουμε κανενας σε κανεναν πρακτορα για να ξερουμε πιος επαιξε που και τι Ατομα ομως που με ξερουν καλα τοσο απο το δικο μου κυκλο οσο και απο εδω μεσα ξερουν σε καλυτερο επιπεδο πως βλεπω τα παιχνιδια και τι εχω παιξει.Τωρα αν εσυ δεν πιστευεις αλλο τοσο θα μπορουσα να πω οτι δεν θα πιστεψω και εγω.Γιατι το λεω αυτο?
Κατι τετοιο ξαναλεω και για να μη επαναλαμβανουμε τα ιδια πραγματα ναι μεν αποτελεουν μικροπρεπιες και δευτερον ειναι αυθερεσιες.Γιατι αν πει ο ενας δεν πειθεις εσυ θα πει και ο αλλος δεν πειθεις και εσυ εμενα ουτε αλλοι κοκ.

Και για να τα αφησουμε αυτα τα κουραστικα εγω Παυλο θελω να συζητησω ουσιαστικα οχι ομως να αρχισουν καποιοι να πετουν ειρωνιες και υποτιμιτικα σχολια γιατι αν κανω το ιδιο βλεπεις τι γινεται.
Και αυτο ειναι ενα επιπλεον προβλημα οταν παει ο αλλος να μιλησει και υποτιμαται η απειλειται.

Παμε λοιπον στις προτασεις με το πολυ φτωχο μεθυσμενο απο τις τσικουδιες μυαλο μου.:P

1.Bαθμολογιες στα φανερα (αποτελει λειτουργια του site απο τη στιγμη που δεν υπαρχει περιορισμος η ορος γραπτος μπορουν να βαλουν οποιοι θελουν οτι θελουν ειναι ελευθερια λογου και ειναι αναποσπαστο δικαιωμα)
Τωρα εφοσον καποιοι εδειξαν ενοχλουνται με καποιιους και εχουν προβλημα στο τι θα θετει ο καθενας ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΕΖΑΝΤΑ διπλα για ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. (Τυπου metacritic.)

2.τελικα μεσα απο τη την αστεια εννοια που εποινοησα κρυφοφανμπουσμο stelath Εdition τελικα επιβεβαιωθηκα και προτεινω επειδη δεν γινεται καλη χρηση του dislike και θελουμε ολοι να το κοιταξουμε για καλη εξισοροπηση dislike για να μην πεφτει αυτος ο κομπλεξισμοςς-χολη ΚΑΛΟ θα ηταν και εκει στα φανερα πιος τα βαζει πατωντας ενας κλικ πανω στο νουμερο των dislikes. (εμφανιζοντας ονομαστικα τους χρηστες) οχι στο χερακι.
Για να δουμε τωρα ποιοι θα αντιδρασουν γιατι αν θελουν καποιοι καποια πραγματα στη φορα προτεινω να
βγαινουν ολα οχι τα μισα.Αποψη μου.Για να δουμε τελικα πιος ειναι πιος και τοτε πιο δικαιο δεν θα μπορει να γινει.
Αυτα παω νανι γιατι το ξεφτιλισα στο φαι αυριο αν δεν δω παλι υποτιμητικα σχολια για κλαψες απειλες για ban κλπ χαρα μου να συνεχισω στη συζητησ και να πουμε και αλλες ΙΔΕΕΣ .ελπιζω να μην ειναι κακο.Αυτα λοιπον.Καλυνυχτα Καλημερα.
Άβαταρ μέλους
BigDaddy

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό basiliseven » 14 Δεκ 2014, 11:25

Άσχετο με τα dislikes.Λοιπόν όταν μπαίνω με το τάμπλετ πετάγεται στην αρχική σελίδα πάντα μια διαφήμιση που με ακολουθεί όσο scroll και να κάνω.Στο πισί την κλείνω άνετα άλλα στο τάμπλετ πρέπει να πάρω ταμπλέτες για τα νεύρα μου να καταφέρω να το κλείσω και κατά πλειοψηφία μπαίνω να δώ το σάιτ από το τάμπλετ. Δεν ζητώ να βγάλετε την αρχική διαφήμιση αλλά γίνεται μήπως το (X) για να κλείσει να γίνει πιο μεγάλο;Πάντως να το πώ και εγώ μια φορά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά,τούμπανο το enternity XD!!
Άβαταρ μέλους
basiliseven

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Whitey » 14 Δεκ 2014, 14:29

basiliseven έγραψε:Άσχετο με τα dislikes.Λοιπόν όταν μπαίνω με το τάμπλετ πετάγεται στην αρχική σελίδα πάντα μια διαφήμιση που με ακολουθεί όσο scroll και να κάνω.Στο πισί την κλείνω άνετα άλλα στο τάμπλετ πρέπει να πάρω ταμπλέτες για τα νεύρα μου να καταφέρω να το κλείσω και κατά πλειοψηφία μπαίνω να δώ το σάιτ από το τάμπλετ. Δεν ζητώ να βγάλετε την αρχική διαφήμιση αλλά γίνεται μήπως το (X) για να κλείσει να γίνει πιο μεγάλο;Πάντως να το πώ και εγώ μια φορά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά,τούμπανο το enternity XD!!

Ήταν πιο μεγάλο και για κάποιο λόγο πλέον είναι υπερβολικά πιο μικρό. Πράγματι, από tablet δεν βολεύει και συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση σου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 15 Δεκ 2014, 12:56

Παιδιά, επαναλαμβάνω, όταν σε μια κοινότητα δίνεται μια λειτουργία/ένα εργαλείο, οφείλει να το υπερασπιστεί γιατί λειτουργεί υπέρ της. Εμάς δεν μας αλλάζει κάτι σαν site είτε το έχουμε το dislike είτε όχι. Για εσάς μπήκε περισσότερο για να εξαφανίζονται τα spam. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι λίγοι ενδιαφέρονται να γίνεται κουβέντα. Δυστυχώς…

Για τη διαφήμιση παιδιά το γνωρίζουμε, δυστυχώς η Blizzard μας άλλαξε την καμπάνια, δεν έχουμε δικαιοδοσία πάνω στο υλικό. Σε λίγες μέρες θα φύγει, λίγο υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 15 Δεκ 2014, 12:58

Whitey έγραψε:
basiliseven έγραψε:Άσχετο με τα dislikes.Λοιπόν όταν μπαίνω με το τάμπλετ πετάγεται στην αρχική σελίδα πάντα μια διαφήμιση που με ακολουθεί όσο scroll και να κάνω.Στο πισί την κλείνω άνετα άλλα στο τάμπλετ πρέπει να πάρω ταμπλέτες για τα νεύρα μου να καταφέρω να το κλείσω και κατά πλειοψηφία μπαίνω να δώ το σάιτ από το τάμπλετ. Δεν ζητώ να βγάλετε την αρχική διαφήμιση αλλά γίνεται μήπως το (X) για να κλείσει να γίνει πιο μεγάλο;Πάντως να το πώ και εγώ μια φορά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά,τούμπανο το enternity XD!!

Ήταν πιο μεγάλο και για κάποιο λόγο πλέον είναι υπερβολικά πιο μικρό. Πράγματι, από tablet δεν βολεύει και συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση σου.

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα παιδιά απο Ipad...
Κάντε κάτι γι αυτό.
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB