News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Οκτ 2014, 22:57

Και σε μενα τα ιδια,κολλαει στο ps store(ps3).
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Οκτ 2014, 23:19

Εμενα εστρωσε καπως το Store.Φορτωνει φυσικα λιγο παραπανω για να βγαλει τα εικονιδια.Παντος αν θελετε να κατεβασετε/αγορασετε ο μονος τροπος ειναι απο το PC.Μετα πας στo account management/transaction management/download list απο το PS3 και κατεβαζεις.Ξερετε αν ετοιμαζουν καμια αλλαγη(εμφανιση);
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Οκτ 2014, 23:25

Ναι ξεχασα να πω πως απο το PC μπαινει μια χαρα.Τι να πω δεν εχω ιδεα αν ετοιμαζουν κατι,πρωτη φορα μου ετυχε να μη μπορω να μπω στο store με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Οκτ 2014, 23:48

Η μονη λυση τελικα ειναι απο το PC.Στο Vita παντος αυτον τον καιρο πεταει το Store.Η φουστια ειναι οτι μπαινοντας κολαει και δεν δεχεται καμια εντολη να βγεις στο μενου του PS3.Με το ζορι πρεπει να κλεισεις την κονσολα.Εγω σαν "περιεργος" εκει στραβωσα.Αλλιως το Store ας το φτιαξουν και του χρονου.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 27 Οκτ 2014, 17:31

Το επαθα κι εγω.Και μου εκανε κατι σαν restore μετα επειδη εκλεισα αποτομα την κονσολα.Παντως δεν παρουσιασε προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό padrino18 » 31 Οκτ 2014, 01:25

Ρε παιδια να ρωτησω κατι??σε διαφορα σαιτ που ασχολουνται με τροφυς κτλ εχει βγει επισημη λιστα για το syberia...ξερουμε κατι για αυτο?τρελενομαι
Άβαταρ μέλους
padrino18

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό mysterious » 02 Νοέμ 2014, 19:20

Επιτελους μετα απο χρονια εφτιαξε το ps store... :-P Χθες μπηκα μετα απο παρα πολυ καιρο.

Μια ερωτηση τωρα αν ξερει καποιος.Αν αγορασω digital παιχνιδι απο το store για το ps3 θα μπορω να το παιξω και σε αλλο ps3 με τον ιδιο λογαριασμο;
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό jack124 » 02 Νοέμ 2014, 23:55

mysterious έγραψε:Επιτελους μετα απο χρονια εφτιαξε το ps store... :-P Χθες μπηκα μετα απο παρα πολυ καιρο.

Μια ερωτηση τωρα αν ξερει καποιος.Αν αγορασω digital παιχνιδι απο το store για το ps3 θα μπορω να το παιξω και σε αλλο ps3 με τον ιδιο λογαριασμο;

Μπορείς να το κατεβάσεις με τον ίδιο λογαριασμό χωρίς να πληρώσεις ξανά
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό mysterious » 03 Νοέμ 2014, 00:39

jack124 έγραψε:
mysterious έγραψε:Επιτελους μετα απο χρονια εφτιαξε το ps store... :-P Χθες μπηκα μετα απο παρα πολυ καιρο.

Μπορείς να το κατεβάσεις με τον ίδιο λογαριασμό χωρίς να πληρώσεις ξανά

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.Μια χαρα τοτε. :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB