Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 31 Οκτ 2014, 21:23

Τέλος το Lego City 3DS. Δε βλέπεις συχνά παιχνίδια όπου ναι μεν έχεις τελειώσει με όλες τις αποστολές αλλά το συνολικό ποσοστό ολοκλήρωσης είναι κάτω του 20%. Πολύ ψάξιμο μετά το "τέλος", με το 100% να φαντάζει όνειρο.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 31 Οκτ 2014, 22:12

nkav64 έγραψε:Τέλος το Lego City 3DS. Δε βλέπεις συχνά παιχνίδια όπου ναι μεν έχεις τελειώσει με όλες τις αποστολές αλλά το συνολικό ποσοστό ολοκλήρωσης είναι κάτω του 20%. Πολύ ψάξιμο μετά το "τέλος", με το 100% να φαντάζει όνειρο.

Kαι έλεγες για εμένα ε; Είδες τελικά ότι τα τουβλάκια έχουν την πλάκα τους; Προσωπικά με καθήλωσαν μέχρι να τα φτάσω στο 100%. Τα κατάφερα φυσικά!
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 31 Οκτ 2014, 22:41

Μπορώ να αγοράσω από το store, kefka, αλλά όχι από το community market. Γενικά, συμφέρει περισσότερο να αγοράζω με trades, αλλά δεν μπορώ δυστυχώς να το κάνω τώρα. Εγώ φταίω που έκατσα και έβαλα λεφτά μέσω paypal, ενώ είχα ήδη αρκετά λεφτά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 31 Οκτ 2014, 22:48

Kimi Raikkonen έγραψε:
nkav64 έγραψε:Τέλος το Lego City 3DS. Δε βλέπεις συχνά παιχνίδια όπου ναι μεν έχεις τελειώσει με όλες τις αποστολές αλλά το συνολικό ποσοστό ολοκλήρωσης είναι κάτω του 20%. Πολύ ψάξιμο μετά το "τέλος", με το 100% να φαντάζει όνειρο.

Kαι έλεγες για εμένα ε; Είδες τελικά ότι τα τουβλάκια έχουν την πλάκα τους; Προσωπικά με καθήλωσαν μέχρι να τα φτάσω στο 100%. Τα κατάφερα φυσικά!

Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου :P :P
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 01 Νοέμ 2014, 15:59

Ξαναρχισα το metro 2033 redux στο pc.Ποσο παιχνιδαρα??Και παραλληλα nba 2k15 και destiny στο Ps4.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 02 Νοέμ 2014, 17:55

driveclub,χειροτερο αποτθ περιμενα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό HAWK » 04 Νοέμ 2014, 08:34

Εγώ έλιωσα με το lords of the fallen ps4 φανταστικό παιχνίδι

karlat89 έγραψε:driveclub,χειροτερο αποτθ περιμενα

Το drive το παλεψα αρκετά αλλά με απογοήτευσε και στο στορυ απο ενα σημείο και μετά δεν οδηγούνται τα σούπερ αυτοκίνητα ολα πισωκουνα και ον λινε δεν μπορείς να συνδεθεί με τπτ ολο σε πετάει
Gamer for ever!
Άβαταρ μέλους
HAWK

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 05 Νοέμ 2014, 15:37

Titanfall και ειναι ακριβως οπως το περιμενα,δηλαδη γρηγορο και απολαυστικο gameplay που πανε χαμενα εξαιτιας των grunts.Σε καθε ματς μπορει να ερθεις αντιμετωπος με 20-30 grunts και με το πολυ 10 pilots,δλδ πιο πολυ πολεμας μποτακια που δε μου αρεσει(και πιστευω οτι για αυτο το λογο "πεθανε" μετα απο λιγους μηνες κυκλοφοριας).Οι μαχες Titan Vs Titan ειναι πολυ καλες και εντυπωσιακες ταυτοχρονα.
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Νοέμ 2014, 00:00

Κανω ενα διαλλειμα απο το εξαιρετικο Alice: Madness Returns και περνω μια γευση απο τα Plus-ατα παιχνιδια.Εκει που κραταγα μικρο καλαθι,τελικα εχω φαει τρελο κολλημα με SteamWorld Dig,The Binding of Isaac: Rebirth,Luftrausers και Escape Plan.
Το The Hungry Horde εχει την πλακα του αλλα μεχρι εκει.Και το Frozen Synapse Prime καλο strategy game αλλα πολυ "απλο" σε ολα τα αλλα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό jack124 » 07 Νοέμ 2014, 00:05

Alien Isolation στο PS3 είναι πολύ καλό πραγματικά
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες