Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Re: Απ: Now Playing

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 30 Οκτ 2014, 23:51

greenkiller.13 έγραψε:
Kefka09 έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:FIFA 15 στο PC επαιξα 3 ματσακια και μεχρι στιγμης δειχνει να τα σπαει!Μακαρι να μεινω με αυτην την εντυπωση και να μην αλλαξω γνωμη :P

Τι ultimate team ομάδα χτίζεις;
Περυσι ειχα φτασει τις 200+ νικες με παιχτες απο primera και γενικα Ισπανους και μου ειχε δουλεψει πολυ καλα! :D Φετος ημουν μεταξυ Αγγλικου,Γερμανικου και Ιταλικου αλλα για την πρωτα ομαδα θα διαλεξω premier league και μολις περασει καιρος και εχω αρκετα coins θα παω και για 2η και 3η ομαδα.Το διδυμο Sturridge-Balloteli το βλεπω ηδη μπροστα!! ;)

Ιταλικό προτείνω, με Πίρλο (91 passing)!!! Αγγλικό μεινε μακριά, πολύ πολύ ακριβό και το 50% τν αντιπάλων κατεβάζουν αγγλικό! Εγώ για αρχική ομάδα θα εφτιαχνα και Ρώσικη, και Γαλλική, φθηνά και ποιοτικά πρωταθληματα για αρχη που έχουμε οικονομική στενότητα! Για μετά, ψάξου για πρωτότυπες και υβριδικές αρμάδες! Πέρυσι ειχα Αργεντίνικη με Τέβες και Ρικέλμε, φέτος το πάω για μια υβριδική με Κολομβιανό κορμό, Ροντρίγκεζ, Τζάκσον, Κουαδράδο, Φαλκάο... Use your imagination!
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 30 Οκτ 2014, 23:53

TheLuckyShamrock έγραψε:Το ξέρω. Έχω όλα τα dlcs τού Fallout 3, εκτός από το Operation Anchorage, και θέλω να το αγοράσω. Επίσης, θέλω και το New Vegas. :'(

Το anchorage μέτριο νομίζω. Ωραιο setting αλλα ως εκεί. Το point lookout αξεπέραστο. Το new vegas ξεκίνα το σε hardcore mode με μερικά must have μοντάκια, θα δεις ειναι ένα βελτιωμενο σε κάθε τομέα fallout.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 30 Οκτ 2014, 23:59

[/quote]
Ιταλικό προτείνω, με Πίρλο (91 passing)!!! Αγγλικό μεινε μακριά, πολύ πολύ ακριβό και το 50% τν αντιπάλων κατεβάζουν αγγλικό! Εγώ για αρχική ομάδα θα εφτιαχνα και Ρώσικη, και Γαλλική, φθηνά και ποιοτικά πρωταθληματα για αρχη που έχουμε οικονομική στενότητα! Για μετά, ψάξου για πρωτότυπες και υβριδικές αρμάδες! Πέρυσι ειχα Αργεντίνικη με Τέβες και Ρικέλμε, φέτος το πάω για μια υβριδική με Κολομβιανό κορμό, Ροντρίγκεζ, Τζάκσον, Κουαδράδο, Φαλκάο... Use your imagination![/quote]Για Ρωσικη,Γαλικη δε πολυψηνομαι,αλλα ο Κολομβιανος κορμος ακουγεται ωραια ιδεα,αν και Φαλκαο-Ροντριγκεζ θα κοστιζουν αρκετα ειμαι σιγουρος
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 31 Οκτ 2014, 00:25

Το έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό το Anchorage, αλλά θέλω όλα τα dlcs. Και δε χρησιμοποιώ mods, γιατί φοβάμαι μην "καταστρέψω" το παιχνίδι.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 31 Οκτ 2014, 09:21

TheLuckyShamrock έγραψε:Το έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό το Anchorage, αλλά θέλω όλα τα dlcs. Και δε χρησιμοποιώ mods, γιατί φοβάμαι μην "καταστρέψω" το παιχνίδι.

Μόνο 2-3 απλά mods. Μη τ φοβάσαι απλά ρωτα πρωτα πριν τα βάλεις κ μη βαζεις πάρα πολλά.κερδιζεις πολλα με τα mods.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 31 Οκτ 2014, 12:53

Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ τότε. Μου το σπάει το steam όμως τώρα, επειδή έβαλα λεφτά μέσω paypal και δε με αφήνει να αγοράσω ή να πουλήσω τίποτα από την αγορά κοινότητας, αφού αναγνωρίζει το paypal ως νέα μέθοδο πληρωμής. Ε και τι με αυτό; Άδειασα καμιά ηλεκτρονική τράπεζα, να'ούμε; Γιατί πρέπει να περιμένω 5 μέρες τώρα για να αγοράσω keys; Και ήθελα να αγοράσω keys για να κάνω άπειρα trades, τώρα που είναι και οι εκπτώσεις. :(
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 31 Οκτ 2014, 12:58

Ε τι νόμιζες, θα τους ξεγελάσεις τόσο εύκολα; μαζί με τον Τσοχατζώ σε βλέπω.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 31 Οκτ 2014, 15:51

Χαχαχαχα, καλό! :P Πάντως γιατί πρέπει να γίνεται αυτό, μόνο και μόνο επειδή έβαλα λεφτά μέσω paypal; Πολύ σπαστικό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 31 Οκτ 2014, 16:15

Και θα χάσεις τις εκπτώσεις δλδ τώρα;
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό evergrey » 31 Οκτ 2014, 16:29

Αχταρμα gaming κανω αυτες τις μερες αλλα ολα μου αρεσουν.
Alice: Madness Returns.Δεν το περιμενα τοσο καλο.Απιστευτες πιστες και ωραια γραφικα.
F.E.A.R. 3.Ψιλομουφα αλλα λογο "διπλου" παιζεται για να περασει η ωρα.
Fear Effect 2: Retro Helix.Παιχνιδαρα ακομα και τωρα.
Manhunt.Brutal και stealth!Η καλυτερη συνταγη!
Και στο "βητακι" PlayStation All-Stars Battle Royale και Hotline Miami.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB