greenkiller.13 έγραψε:Περυσι ειχα φτασει τις 200+ νικες με παιχτες απο primera και γενικα Ισπανους και μου ειχε δουλεψει πολυ καλα!Kefka09 έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:FIFA 15 στο PC επαιξα 3 ματσακια και μεχρι στιγμης δειχνει να τα σπαει!Μακαρι να μεινω με αυτην την εντυπωση και να μην αλλαξω γνωμη
Τι ultimate team ομάδα χτίζεις;Φετος ημουν μεταξυ Αγγλικου,Γερμανικου και Ιταλικου αλλα για την πρωτα ομαδα θα διαλεξω premier league και μολις περασει καιρος και εχω αρκετα coins θα παω και για 2η και 3η ομαδα.Το διδυμο Sturridge-Balloteli το βλεπω ηδη μπροστα!!
Ιταλικό προτείνω, με Πίρλο (91 passing)!!! Αγγλικό μεινε μακριά, πολύ πολύ ακριβό και το 50% τν αντιπάλων κατεβάζουν αγγλικό! Εγώ για αρχική ομάδα θα εφτιαχνα και Ρώσικη, και Γαλλική, φθηνά και ποιοτικά πρωταθληματα για αρχη που έχουμε οικονομική στενότητα! Για μετά, ψάξου για πρωτότυπες και υβριδικές αρμάδες! Πέρυσι ειχα Αργεντίνικη με Τέβες και Ρικέλμε, φέτος το πάω για μια υβριδική με Κολομβιανό κορμό, Ροντρίγκεζ, Τζάκσον, Κουαδράδο, Φαλκάο... Use your imagination!