- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ας γνωριστούμε... καλύτερα!
Χάρηκα πολύ που είχα την την τύχη να γνωρίσω και από κοντά εκλεκτούς ανθρώπους και, εάν μου επιτρέπεται, φίλους.
Συγχαρητήρια σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω πολύ περισσότερα από όσα θα μου έδινε ο οποιοσδήποτε διαγωνισμός/κλήρωση.
Να είστε πάντα καλά παιδιά, είστε απλά εξαιρετικοί!
Συγχαρητήρια σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω πολύ περισσότερα από όσα θα μου έδινε ο οποιοσδήποτε διαγωνισμός/κλήρωση.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
Re: Απ: Ας γνωριστούμε... καλύτερα!
Ειμαι γραμμένος στο site από τις μέρες που έκανε τα πρώτα βήματα στο χώρο! Και πρώτη φορά βλέπω αυτό το θέμα!
Έχουμε και λεμε γεια σας παιδιά ειμαι ο Δημήτρης και δεν ειμαι καλά ! Πλάκα κάνω!
Ειμαι ο Δημήτρης από Κομοτηνη, μεγάλη αγάπη games, ψαροντουφεκο και μαγειρική! Άντε αγαπάω και λίγο τη γυναίκα μου
,Χαχα! !!!
Έχουμε και λεμε γεια σας παιδιά ειμαι ο Δημήτρης και δεν ειμαι καλά ! Πλάκα κάνω!
Ειμαι ο Δημήτρης από Κομοτηνη, μεγάλη αγάπη games, ψαροντουφεκο και μαγειρική! Άντε αγαπάω και λίγο τη γυναίκα μου

-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Thomas_Th έγραψε:Χάρηκα πολύ που είχα την την τύχη να γνωρίσω και από κοντά εκλεκτούς ανθρώπους και, εάν μου επιτρέπεται, φίλους.
Γεια σου ρε άρχοντα! Εμείς σε ευχαριστούμε που ήρθες και είδες κάποιους από εμάς από κοντά. Να σαι καλά και ελπίζουμε να πέρασες καλά χθες

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης