- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 00:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Thomas_Th έγραψε:Alpasar έγραψε:hunger games 3 (1ο μερος)
Καταπληκτικη ταινια, συνεχιζει το ιδιο δυναμικα!
Το 3ο βιβλιο ειναι εκπληκτικό στο Β μέρος του.
Ετσι και η ταινία (Α μέρος) δεν ειναι τιποτα συγκριτικά με το Β.
Δεν ταχω διαβασει τα βιβλια ακομα, αλλο αυτα εναι ευχαριστα νεα.

-
Alpasar - Δημοσιευσεις : 148
Alpasar έγραψε:Thomas_Th έγραψε:Alpasar έγραψε:hunger games 3 (1ο μερος)
Καταπληκτικη ταινια, συνεχιζει το ιδιο δυναμικα!
Το 3ο βιβλιο ειναι εκπληκτικό στο Β μέρος του.
Ετσι και η ταινία (Α μέρος) δεν ειναι τιποτα συγκριτικά με το Β.
Δεν ταχω διαβασει τα βιβλια ακομα, αλλο αυτα εναι ευχαριστα νεα.
Διάβασέ τα πριν δεις την τελευταία ταινία, θα με θυμηθείς!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
Watchmen.
Ενώ ο πολυαγαπημένος μου David Hayter είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο έργο,απο όταν πρωτοέσκασε κάτι μέσα μου με απωθούσε απο το να μπω στην διαδικασία να δω την εν λόγω ταινία.
Ε λοιπόν θα είμαι σύντομος πλην περιεκτικός.Προτιμώ να με γδάρουν ζωνταντό,να ρίξουν πάνω μου έναν κουβά ακατέργαστο χοντρό αλάτι,ύστερα να με σέρνουν πάνω σε γκριλιέρα με καρφιά να εξέχουν και αν πεθάνω να με επαναφέρουν με απινιδωτή μόνο και μόνο για να με ταϊσουν ημιλιπόθυμο σε πεινασμένα αιλουροειδή,παρα να ξαναπεράσω αυτό το μαρτύριο που λέγεται Watchmen.
Ενώ ο πολυαγαπημένος μου David Hayter είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο έργο,απο όταν πρωτοέσκασε κάτι μέσα μου με απωθούσε απο το να μπω στην διαδικασία να δω την εν λόγω ταινία.
Ε λοιπόν θα είμαι σύντομος πλην περιεκτικός.Προτιμώ να με γδάρουν ζωνταντό,να ρίξουν πάνω μου έναν κουβά ακατέργαστο χοντρό αλάτι,ύστερα να με σέρνουν πάνω σε γκριλιέρα με καρφιά να εξέχουν και αν πεθάνω να με επαναφέρουν με απινιδωτή μόνο και μόνο για να με ταϊσουν ημιλιπόθυμο σε πεινασμένα αιλουροειδή,παρα να ξαναπεράσω αυτό το μαρτύριο που λέγεται Watchmen.
-
Naked Snake - Δημοσιευσεις : 94
Re: Απ: Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Naked Snake έγραψε:Watchmen.
Γιατί τόσο χάλια ρε Naked? Δεν την έχω δει βέβαια.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες