DriveClub (PlayStation 4)

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό petroscy13 » 14 Δεκ 2014, 15:47

Molis agorasa to driveclub opios thelei gia omada : Pe7r0sRs14

:D
Άβαταρ μέλους
petroscy13

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 15 Δεκ 2014, 07:14

εχουμε κανα νεο για την Plus εκδοση?
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 15 Δεκ 2014, 09:34

petroscy13 έγραψε:Molis agorasa to driveclub opios thelei gia omada : Pe7r0sRs14

:D

Θα σου στείλω invite να μπεις στο club toy Enternity. Έχουμε ξεκλείδωτα μπόλικα αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 15 Δεκ 2014, 12:15

Παιδες τι λεει τελικα το παιχνιδι?Σκεφτομαι να τσιμπησω ενα ps4 στις γιορτες και παρ'ολα τα κακα που εχω ακουσει (στην αρχη τουλαχιστον) κατι με τραβαει προς τον τιτλο και λεω να τον χτυπησω.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 16 Δεκ 2014, 17:45

raysod έγραψε:Σε λίγες ώρες θα στήσω και το δικό μου ps4 και θα ήθελα να ρωτήσω για το αν έχουν διορθώσει στο παιχνίδι τα όποια θέματα είχε με το launch του…

Θέλω να το παίξω – ειδικά μετά το patch με τα weather effects – αλλά αν ακόμη έχει θέματα προτιμώ να το πουλήσω και να αγοράσω κανένα άλλο…

Για πείτε μια γνώμη πριν ανοίξω την ζελατίνα του :D

Με βαση ο,τι εχουν πει,ολα λειτουργουν κανονικα.Ονλινε και οφλινε.Για τα καιρικα φαινομενα θα πρεπει να κατεβασεις το patch.Τα εχουν βαλει κι αυτα.Δεν εχω παιξει τον τελευταιο μηνα για να σου πω στα σιγουρα.Παντως το παιχνιδι δεν εχει τα χαλια που ειχε στο launch του.
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 16 Δεκ 2014, 17:48

Ειναι ενα καλο arcade racing παιχνιδι, οχι open world , με αρκετες διορθωσεις κυριως στο online κομματι και καποια νεα αμαξια και πιστες . To μενου του αποτελειται απο Tour , single events ( race / time trials / drift ) και miltiplayer . Καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου μαζευεις ποντους για να ξεκλειδωσεις αυτοκινητα χωρις την δυνατοτητα μηχανικων αναβαθμισεων και στο στο Tour αστερια τα οποια σου δινουν την δυνατοτητα να ξεκλειδωσεις νεα challenges . Τα weather effects ειναι ειναι εκπληκτικα και για μενα εκει αρχιζεις να βλεπεις ΤΑ next gen γραφικα . Στο multi κομματι ακομα δεν εχουν ανοιξει τα challenges αλλα υπαρχουν σε καθε πιστα οταν ανταγωνιζεσαι αλλους χρονους ή online παιχτες . Πιστευω πως ειναι ενα παιχνιδι που θα σε κρατησει αρκετες μερες , σιγουρα μεχρι να τελειωσεις το Tour , αλλα απο εκει και επειτα δεν εχει στοιχεια για να μεινεις ενεργος ( βεβαια αυτο ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη και τιποτε παραπανω ) ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 16 Δεκ 2014, 19:17

Ελπιζω να σε ενθουσιασει !!! Κανε με και add στα friends list σου στο Psn αν θες να παιζουμε μαζι ... Evollut19 :D
mariodm22

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 16 Δεκ 2014, 20:18

raysod περα απο το βισμα που θελει ανταπτορα, χρειαζεται και τιποτα αλλο το αμερικανικο?
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 16 Δεκ 2014, 20:22

μαλιστα εχω μεινει πολυ πισω.....ευχαριστω για την πληροφορια... :D :D
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 16 Δεκ 2014, 20:57

[quote="raysod"]Χα χα χα evolut εσύ είσαι μωρέ!

χαχαχα ναι , επιτελους θα λιωσουμε παρεα στο gaming !!! :D
mariodm22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB