- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 09:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
DriveClub (PlayStation 4)
raysod έγραψε:Σε λίγες ώρες θα στήσω και το δικό μου ps4 και θα ήθελα να ρωτήσω για το αν έχουν διορθώσει στο παιχνίδι τα όποια θέματα είχε με το launch του…
Θέλω να το παίξω – ειδικά μετά το patch με τα weather effects – αλλά αν ακόμη έχει θέματα προτιμώ να το πουλήσω και να αγοράσω κανένα άλλο…
Για πείτε μια γνώμη πριν ανοίξω την ζελατίνα του
Με βαση ο,τι εχουν πει,ολα λειτουργουν κανονικα.Ονλινε και οφλινε.Για τα καιρικα φαινομενα θα πρεπει να κατεβασεις το patch.Τα εχουν βαλει κι αυτα.Δεν εχω παιξει τον τελευταιο μηνα για να σου πω στα σιγουρα.Παντως το παιχνιδι δεν εχει τα χαλια που ειχε στο launch του.
Omnia Mors Aequat
-
Bloodius - Δημοσιευσεις : 32
Ειναι ενα καλο arcade racing παιχνιδι, οχι open world , με αρκετες διορθωσεις κυριως στο online κομματι και καποια νεα αμαξια και πιστες . To μενου του αποτελειται απο Tour , single events ( race / time trials / drift ) και miltiplayer . Καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου μαζευεις ποντους για να ξεκλειδωσεις αυτοκινητα χωρις την δυνατοτητα μηχανικων αναβαθμισεων και στο στο Tour αστερια τα οποια σου δινουν την δυνατοτητα να ξεκλειδωσεις νεα challenges . Τα weather effects ειναι ειναι εκπληκτικα και για μενα εκει αρχιζεις να βλεπεις ΤΑ next gen γραφικα . Στο multi κομματι ακομα δεν εχουν ανοιξει τα challenges αλλα υπαρχουν σε καθε πιστα οταν ανταγωνιζεσαι αλλους χρονους ή online παιχτες . Πιστευω πως ειναι ενα παιχνιδι που θα σε κρατησει αρκετες μερες , σιγουρα μεχρι να τελειωσεις το Tour , αλλα απο εκει και επειτα δεν εχει στοιχεια για να μεινεις ενεργος ( βεβαια αυτο ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη και τιποτε παραπανω ) ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες