3ds games sale

«Πωλείται, Ζητείται, Ανταλλάσσεται»

3ds games sale

Δημοσίευσηαπό dousem » 14 Δεκ 2014, 09:35

Πωλούνται τα εξής παιχνίδια 3DS πακέτο ή και ξεχωριστά:

Super Mario 3D Land:20 euro
Monster Hunter 3 Ultimate:20 euro
Kingdom Hearts 3D:20 euro
Pokemon Y:20 euro
πακέτο όλα μαζί:60 euro

Skylanders Swap Force:25 euro
πακέτο όλα μαζί:80 euro

Το Skylanders είναι κανονικά με τις φιγούρες του στο κουτί του σαν καινούριο και έχει χρησιμοποιηθεί μια φορά μόνο.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
dousem

Δημοσιευσεις : 16

3ds games sale

Δημοσίευσηαπό dousem » 14 Δεκ 2014, 09:53

Επίσης Kid Icarus Uprising κουτί με την βάση του:20 euro

Εικόνα

Εικόνα
dousem

Δημοσίευσηαπό dousem » 16 Δεκ 2014, 10:39

Skylanders Swap Force:20 euro

Είναι κανονικά με τις φιγούρες,την βάση και τις μπαταρίες του στο κουτί του σαν καινούριο και έχει χρησιμοποιηθεί μια φορά μόνο.

Τα υπόλοιπα games έχουν πουληθεί.
dousem

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 16 Δεκ 2014, 11:30

Εγω παντως φιλε θα σου πω οταν συμφωνεις με καποιον μια τιμη και εχεις κλεισει και ραντεβου κιολας δεν μπορεις να αλλαζεις την τιμη μετα.κριμα που δεν εχουμε βαθμολογια για πωλητες το -1 θα σου αξιζε εχω κατα καιρους αγορασει απο παιδια αυτο δεν μου ειχε ξανατυχει....
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 16 Δεκ 2014, 11:55

Πολύ σοβαρή κατηγορία είναι αυτή dawnstar.Dousem καλό θα ήταν να απαντήσεις στο παιδί.Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σύστημα αξιολόγησης πωλητών.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό dousem » 16 Δεκ 2014, 12:00

Εγώ φίλε μου φέρθηκα σωστά γιατί από την στιγμή που συμφωνήσαμε σε μια τιμή και κάποιος άλλος μου έκανε καλύτερη προσφορά σε πήρα τηλ σου το είπα και σε ρώτησα εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις εσύ κάποια καλύτερη αλλά όταν εγώ σου λέω πως η αντιπροσφορά ήταν σχεδόν 20 euro πάνω από την δική σου κι εσύ μου λες να μου δώσεις 5 euro παραπάνω από αυτά που έδινες πριν θα ήμουν χαζός να χάσω λεφτά.Λέγε ο,τι θες κι εσύ και ο καθένας στη θέση μου το ίδιο θα κάνατε.
dousem

Δημοσίευσηαπό dousem » 16 Δεκ 2014, 12:03

Τώρα φίλε T_K_L_L_LUIGI πες μας κι εσύ την γνώμη σου γιατί εγώ από την πλευρά μου νομίζω πως φέρθηκα σωστά και ειδοποίησα πρώτα.Δεν έχω λόγο να χάσω σχεδόν 20 euro έτσι απλά κι εμένα τα παιχνίδια δεν μου τα χάρισε κανένας.
dousem

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 16 Δεκ 2014, 12:20

Φιλε η διαφορα ηταν 17 ευρω και τα εδωσες στο puplic δεν πηρες μετρητα.εγω σε πηρα τηλ ενω ερχομουν συνταγμα και μου ειπες στα puplic μου τα παιρνουν 77 (οτι και να πηρες απο τα puplic το πηρες ακριβα)δεν εβαλες δημοπρασια οποιος δωσει περ π.χ οταν συμφωνεις με καποιον και μενει μονο η συναντηση ειναι σαν να εχουν πωληθει το να μου πεις αν δινω περ ενω ερχομαι για συναντηση ας το κρινουν οι αλλοι δεν χρειαζεται να γινει σπαμ το θεμα εληξε απλα φιλε ελπιζω να καταλαβεις γιατι δεν φερθηκες σωστα (σχολασα και νωριτερα για να σε προλαβω θα ειχα κανει τις υπερωριες μου)οταν βαζω εγω κατι για πωληση 5 ευρω και συμφωνησω με καποιον τελος δεν παει να μου πει καποιος 15 δεν αλλαζει εχω συμφωνησει.δεν κραταω κακια αδερφε απλα ελπιζω να καταλαβεις το λαθος σου.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό dousem » 16 Δεκ 2014, 12:25

Αρχικά φίλε μου είπες πως τελειώνεις 5:30 από τη δουλειά γι'αυτό και ανέβηκα 5 η ώρα Σύνταγμα και σε πήρα τηλ πως σε περιμένω και με πήρες τηλ 6:30 και είπες οτι μόλις σχόλασες οπότε μην λες τώρα πως έφυγες νωρίτερα από τη δουλεία μόνο και μόνο για να φαίνομαι λάθος εγώ.
dousem

Δημοσίευσηαπό Marios190 » 16 Δεκ 2014, 12:29

Ο καθενας στη θεση του παιδιου που πουλαει τα παιχνιδια θα "διαλεγε" αυτον που θα εδινε τα περισσοτερα.Δεν τα πηρε στο κατω κατω τσαμπα τα παιχνιδια για να τα δωσει και λιγοτερο εφοσον βρηκε καλυτερη τιμη. Και στο κατω κατω αν θελει να αγορασει κατι με την εκπτωση του Public γιατι να μην τα δωσει εκει. Οσο για αυτο με τις υπερωριες το λες μονο και μονο για να εμπλουτισεις το κειμενο σου και να την πεις στο παιδι.
Άβαταρ μέλους
Marios190

Δημοσιευσεις : 9

Επόμενο

Επιστροφή στο Αγγελίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB