Είμαι πρόσφατος κάτοχος PS Vita και είπα να αγοράσω games λόγω της επετείου σε εκπληκτικές τιμές.
Επομένως:
1) Resistance
2) FF VII
3) AC III Liberation
4) J&D Trilogy
5) R&C Trilogy
Δυστυχώς, δε με αφήνει να κατεβάσω και άλλα. Μου λέει να προσπαθήσω σε μια μέρα. Είναι λογικό;
Επίσης, δεν επιτρέπεται να τα κατεβάσω από το site, παρά μόνο από την κονσόλα. Είναι λογικό;
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 21:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν Xbox One πιστεύω πως το παρακάτω πακέτο αξίζει αρκετά:
http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-Assassins-Creed-Unity-Black-Flag-Wireless-Controller.htm
http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola/Microsoft-Xbox-One-Assassins-Creed-Unity-Black-Flag-Wireless-Controller.htm

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Θεώρησα καλύτερα να απευθύνω την ερώτησή μου εδώ μιας και πρόκειται περί προσφορών που τρέχουν αυτή την περίοδο στο PSN. Συγκεκριμένα, έχοντας στο λογαριασμό μου €20 σκέφτομαι να αγοράσω από τον κατάλογο PS 20th Anniversary τα εξής:
Rayman €1.79
Resident Evil 1, 2, 3 Bundle €7.19
Spyro the Dragon Trilogy €3.59
Crash Bandicoot €1.79
Max Payne 3 €4.99
Πως τα βλέπετε;
Rayman €1.79
Crash Bandicoot €1.79
Max Payne 3 €4.99
Πως τα βλέπετε;
-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
ehnikaras έγραψε:Θεώρησα καλύτερα να απευθύνω την ερώτησή μου εδώ μιας και πρόκειται περί προσφορών που τρέχουν αυτή την περίοδο στο PSN. Συγκεκριμένα, έχοντας στο λογαριασμό μου €20 σκέφτομαι να αγοράσω από τον κατάλογο PS 20th Anniversary τα εξής:
Rayman €1.79
Crash Bandicoot €1.79
Max Payne 3 €4.99
Πως τα βλέπετε;
Max Payne 3 με κλειστα τα ματια!5 ευρακια;Πως και ετσι;
Καλη τιμουλα εχει και τα 3 "Resi".
Ολα καλα ειναι.Αν και το Spyro θα το εβαζα τελευταιο για αγορα γιατι ειδικα το πρωτο δεν "βλεπεται" και τοσο!
Εγω καταξοδευτικα και παλι.Κατεβασα τα τσαμπε που εδωσε η EA!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μολις μπανισα οτι στο 4 Deal στο PSN εχει το PES 2015 για PS3 16 ευρω για τους Plus-ατους.20 για τους υπολοιπους.
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/12-deals-of-christmas/cid=STORE-MSF75508-12DEALSOFFERS
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/12-deals-of-christmas/cid=STORE-MSF75508-12DEALSOFFERS
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
ehnikaras έγραψε:Θεώρησα καλύτερα να απευθύνω την ερώτησή μου εδώ μιας και πρόκειται περί προσφορών που τρέχουν αυτή την περίοδο στο PSN. Συγκεκριμένα, έχοντας στο λογαριασμό μου €20 σκέφτομαι να αγοράσω από τον κατάλογο PS 20th Anniversary τα εξής:
Rayman €1.79
Crash Bandicoot €1.79
Max Payne 3 €4.99
Πως τα βλέπετε;
Και το σκέφτεσαι; Πες πως παίζεις ήδη!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
evergrey έγραψε:Max Payne 3 με κλειστα τα ματια!5 ευρακια;Πως και ετσι;
το έπαιξα δυστυχώς λίγο στο pc και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό παιχνίδι.....και ειδικά σε αυτή τη τιμή, όποιος έχει ps3 να τρέξει να το κατεβάσει
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
Ευκαιρίες και προσφορές!
κάποια προσφορά σε dualshock 4, δεν έχει μπει, πως και έτσι;
-
Phoenix77 - Δημοσιευσεις : 40
http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-EA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-PlayStation/27398.html?cpage=2&page=1#comments
Ξαναβάζω το link για τα 3 δωρεάν παιχνιδία μήπως κανείς δεν τον πρόσεξε.
PS4: Plants vs Zombies: Garden Warfare
PS3: Mirror's Edge
PSVITA: Need For Speed Most Wanted (cross buy ps3)
Ξαναβάζω το link για τα 3 δωρεάν παιχνιδία μήπως κανείς δεν τον πρόσεξε.
PS4: Plants vs Zombies: Garden Warfare
PS3: Mirror's Edge
PSVITA: Need For Speed Most Wanted (cross buy ps3)
-
GiannisRethymno - Δημοσιευσεις : 207
5th Deal of Christmas
ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 11/12/2014, 2:00 μ.μ.
PS3
1) Destiny 44.99
2) Destiny: Digital Guardian Edition 69.99
PS4
1) Destiny 44.99
PS VITA
STREET FIGHTER X TEKKEN 8.99/8.09 (PS PLUS DISCOUNT)
***Πολύ καλές προσφορές, αν και περίμενα λιγότερα για τις εκδόσεις του PS3 και όχι τις ίδιες ακριβώς τιμές. Όσο για το PS VITA GAME, νομίζω πως... σπεύσατε! (Ό,τι χρήματα είχαμε στην άκρη θα μας τα πάρει φέτος η Sony για χάρη του VITA!)
ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 11/12/2014, 2:00 μ.μ.
PS3
1) Destiny 44.99
PS4
1) Destiny 44.99
PS VITA
STREET FIGHTER X TEKKEN 8.99/8.09 (PS PLUS DISCOUNT)
***Πολύ καλές προσφορές, αν και περίμενα λιγότερα για τις εκδόσεις του PS3 και όχι τις ίδιες ακριβώς τιμές. Όσο για το PS VITA GAME, νομίζω πως... σπεύσατε! (Ό,τι χρήματα είχαμε στην άκρη θα μας τα πάρει φέτος η Sony για χάρη του VITA!)
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης