Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 20 Νοέμ 2014, 23:40

To Annabelle... Πολύ μέτριο, το περίμενα καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό master » 22 Νοέμ 2014, 11:13

ειδα : :) Pandorum, Drive Angry ,All Good Things,"Deadfall ,The November Man,Saving Mr. Banks
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Νοέμ 2014, 20:03

Σου άρεσε προφανώς το Pandorum, σωστά; :D
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 22 Νοέμ 2014, 20:47

FURΥ.. ΕΠΟΣ ΛΕΜΕ
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό master » 23 Νοέμ 2014, 10:08

TheLuckyShamrock έγραψε:Σου άρεσε προφανώς το Pandorum, σωστά; :D

οχι να σου πω την αληθεια ενταξει δεν το λες εργαρα δεν ειχε κατι σπουδαιο να δειξει το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι η αναφορα elisium κατι αναλογο που παιχτηκε απο τον Mat Deymon
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 23 Νοέμ 2014, 16:36

Τιιι; Μα ταινιάρα εγώ τη θεώρησα, αν και θα προτιμούσα να επιμένανε περισσότερο στο horror στοιχείο, παρά στο action στοιχείο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 27 Νοέμ 2014, 19:35

TheLuckyShamrock έγραψε:Τιιι; Μα ταινιάρα εγώ τη θεώρησα, αν και θα προτιμούσα να επιμένανε περισσότερο στο horror στοιχείο, παρά στο action στοιχείο.

Συμφωνω κι επαυξανω.Μ'αρεσε πολυ το horror στοιχειο μα ηθελα παραπανω.

Nymphomaniac part 2.Τωρα αν αυτο το ταινιακι,που κλασικα θελει να προκαλεσει,θεωρειται αριστουργημα...τα λογια ειναι περιττα.

Infernal Affairs.Εκπληκτικη ταινια και για μενα αρκετα ανωτερη του αμερικανικου ριμεικ μιας και ειναι πολυ πιο σοβαρη με τους δυο κεντρικους πρωταγωνιστες(και οχι μονο)να ειναι αριστοι στους ρολους τους.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 27 Νοέμ 2014, 19:49

mysterious έγραψε:
Infernal Affairs.Εκπληκτικη ταινια και για μενα αρκετα ανωτερη του αμερικανικου ριμεικ

Αυτό παίζει γενικότερα.Σχεδόν όλες οι πρωτότυπες είναι ανώτερες των αμερικάνικων - ως επι το πλείστον - remakes.

3 ασύλληπτες εργάρες που θα μου πάρει καιρό να καταλάβω πως μου είχαν διαφύγει :

1) Το πείραμα (Das Experiment).Το γερμανικό,όχι το remake με τον Whittaker.Εργάρα βασισμένη σε αληθινό πείραμα που έγινε σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.Επίκαιρο και πρέπει να το δείτε.

2)Γερμανών συνέχεια.Το κύμα (Die Welle).Πάλι βασισμένη σε αληθινό πείραμα που έγινε σε μια τάξη Λυκείου για το πόσο εύκολα γεννιέται ο φασισμός μέσα στις "δημοκρατικές" κοινωνίες.Ε-ΡΓΑ-ΡΑ.

3) Μέσα απο τις Φλόγες.Απο τον Dennis Villenevue που έκανε και το Prisoners προσφάτως.Θέλει πολύ γερό στομάχι,ειδικά στο φινάλε του αλλά απεικονίζει μια απο τις χιλιάδες σκοτεινές πλευρές του πολέμου με τον πιο ωμό και απροκάλλυπτο τρόπο.Για μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό mysterious » 27 Νοέμ 2014, 20:03

Το Die Welle το εχω δει και πραγματικα ειναι τρομερη ταινια.Πανεξυπνη.Δειχνει οτι δεν θελει και πολυ για να αναδειχθει ο φασισμος μεσα μας...

Το Das Experiment θελω να το δω γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα και κυριως αυτο που ειπες,δεν εχει καμια σχεση σε αξια με την αμερικανικη ταινια.Χωρια το οτι βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα ιντριγκαρει τρελα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό master » 28 Νοέμ 2014, 16:16

The Iceman πολυ καλο εργο ειναι βιογραφια αληθινης ιστοριας ενος κακοποιου
Maleficent
Neighbors καφριλα οσο δεν παει
Jin líng shí san chai (the flowers of war) με τον ηθοποιο Christian Bale
Άβαταρ μέλους
master

ΠροηγούμενηΕπόμενο