raysod έγραψε:gamer, αν και δεν είχα παίξει shooter παιχνίδια στο psp μου (λόγο χειρισμού), αγόρασε το Resistance Retribution του psp στο vita…
Κοστίζει 9 ευρώ νομίζω και με το dual analog γίνετε φοβερό TPS παιχνίδι…
https://www.youtube.com/watch?v=JM5fFoBZuFwΚατά τα άλλα παίζω όλα τα είδη εκτός από sports...
Περιμένουμε και το Duke Nukem 3D σε HD για το Vita σε λίγο διάστημα... :p
Επειδη παλια (επι εποχη PS2) επαιζα πολυ CoD & MoH (τα εχω ολα PS2,PSP) και θελω να δω ΗD στο Vita, ή και του PSP να μου φερουν κανενα προβλημα, το εχω τσεκαρει το Killzone Retribution αλλα τωρα με το Mercenary δεν πιανει τιποτα! (LOL)
Ολο Duke Nukem ακουω αλλα Duke Nukem δεν βλεπω, τελευταια φορα που ειχα δει κατι γι'αυτο ελεγαν οτι ηταν στην εγκριση..(μαλλον εχουν χειροτερη γραφειοκρατεια απο την Ελλαδα :Ρ)
Αγορασες το Counterspy? Ξερουμε αν ειναι καλο? Μην δωσω τζαμπα τα λεφτα? Θελω κατι να ασχοληθω στο Vita τωρα τις διακοπες (εχω λιωσει το Mercenary, Blackgate, Tearaway, Unit 13,Uncharted) και λεω για κατι αλλο, καλη η επιλογη του Counterspy?
Ακυρο, εσυ μεγαλε raysod (:Ρ) πες μας τια ρολο βαραει αυτο το το επονομαζομενο"mystery port"? Το μοντελο 1000 το εχει, το 2000 δεν το εχει..Ηταν κατι που τελικα το μετανιωσαν, οπως και με το Vita?? (την τελεταια φραση δεν την πιστευω αλλα ετσι δειχνει η κατασταση)